thant Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εδω πως κρατιουνται τα καλωδια; δεν επρεπε να χει βιδες ή κλεμες; Τι είναι αυτό που δείχνεις? Πάντως αν δεν κάνω λάθος, θέση για καλώδιο βλέπω στο χρυσαφί σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εδω πως κρατιουνται τα καλωδια; δεν επρεπε να χει βιδες ή κλεμες; Αμα γινεται πες μας τι βλεπουμε και ποσταρε μια καλυτερη φωτογραφια.Kατι θα υπαρχει απο βιδα ή εστω καποιο κλιπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο καιρό κάνει να βγει ένα φοιτητικό πάσο; ~5μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τι είναι αυτό που δείχνεις? Πάντως αν δεν κάνω λάθος, θέση για καλώδιο βλέπω στο χρυσαφί σημείο. Ειναι ντουι για λαμπα, αλλα εκανα μοντα βαζοντας το παλιο. Με αυτο μαλλον πιο πολυ το ρευμα θα με χτυπαγε. Το κανα, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ξερετε καποιο φορουμ (οχι κλειστό για λογιστες μονο) που ασχολουνται με ασφαλιστικα - συνταξιοδοτικα θεματα για να γραψω μια ερωτηση ; Yπαρχει τετοιο φορουμ που να σου παρεχουν δωρεαν απαντησεις για ασφαλιστικα θεματα? Αν βρεθει κι ενα ιατρικο, θα ειμαστε κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ξέρει κανείς που μπορώ να προσφύγω νομικά για την χρήση του email ως διεύθυνση παραλήπτη από υπηρεσίες και εταιρίες που ποτέ δεν είχα καμία επαφή ούτε και τους το είχα δώσει ποτέ; Ποια κρατική υπηρεσία μπορεί να με προστατέψει από τέτοια φαινόμενα; Δεν θεωρείται προσωπικό δεδομένο το email; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ρίξε μια ματιά εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ρίξε μια ματιά εδώ. thnx. Μου κάνει μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν βάλεις κατά λάθος κάτι πλαστικό στο στεγνωτήριο, υπάρχει περίπτωση να λιώσει και να στο κάνει σκατά? Τι θερμοκρασία πιάνουν συνήθως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν βάλεις κατά λάθος κάτι πλαστικό στο στεγνωτήριο, υπάρχει περίπτωση να λιώσει και να στο κάνει σκατά? Τι θερμοκρασία πιάνουν συνήθως? Αν δεν το βάλεις στο φουλ και για πολύ ώρα δε νομίζω να πάθει κάτι. Έχω την εντύπωση ότι έχω βάλει και σε επαγγελματικό κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τον κωδικό του email μου; τι παίζει με το hotmail; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Φιλε μου δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι ..... Yπαρχει τετοιο φορουμ που να σου παρεχουν δωρεαν απαντησεις για ασφαλιστικα θεματα? Αν βρεθει κι ενα ιατρικο, θα ειμαστε κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ξερετε καποιο φορουμ (οχι κλειστό για λογιστες μονο) που ασχολουνται με ασφαλιστικα - συνταξιοδοτικα θεματα για να γραψω μια ερωτηση ; Εδώ Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τον κωδικό του email μου; τι παίζει με το hotmail; Χωρίς παρεξήγηση, έχεις σκεφτεί να αλλάξεις το έκτρωμα το hotmail (με τα 1500 security flaws και την αρχιτεκτονική 20ετίας) με κάποια άλλη πιο σοβαρή e-mail platform; (πάτησες κάτω-κάτω το "cancel this request"; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εδώ Η υπηρεσια ειναι συνδρομητικη με ετησιο κοστος 300€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisK45 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 δε χρειάζεται απ' ο,τι βλέπω κάποια συνδρομή http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=96091 αλλά όντως σε κάποια θέματα δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση (ίσως επειδή δεν έχω φτιάξει account) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις