Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά μεταφορά desktop με αμάξι. Το pc έχει ψυκτρα nh-15. Πιστεύεται θα έχω κάποιο θέμα; περισσότερο φοβάμαι για το βαρος της ψυκτρας.

Προσωπικά θα την έβγαζα σίγουρα. Το ίδιο και για κάποια ογκώδη/βαριά κάρτα γραφικών, όπως και δίσκους (ειδικά για τους δίσκους, ίσως και να είναι υπερβολικό το να τους βγάλει κανείς, αφού δε θα δουλεύουν γι' αυτό το διάστημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά μεταφορά desktop με αμάξι. Το pc έχει ψυκτρα nh-15. Πιστεύεται θα έχω κάποιο θέμα; περισσότερο φοβάμαι για το βαρος της ψυκτρας.

Ίσως να το έλυνες, να έβγαζες τη μητρική και να τη μετέφερες ξεχωριστά.

Χτες που εβρεξε γεμισανε τα αυτοκινητα σας κατι κιτρινες πιτσιλιες. Πηγα στο αμαξι και ειχε, σαν γλοιώδες. Ειχανε και αλλα αμαξια πιο μακρια απο το δικο μου τι σκατα.

Φοβηθηκα μην ειναι μπογια αλλα δεν γινεται να χουν και αλλα αμαξια σε αποσταση πενηντα+ μετρων.

Τι σκατοβροχη ηταν αυτη και γεμισε το αμαξι.

• Moderators

αν δεν θες να το λυσεις μπορεις να το γεμισεις μεσα με τετοια

https://www.google.ee/search?q=styrofoam+peanuts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwif8M3ypJfLAhUDM5oKHQStAzMQ_AUIBygB&biw=1920&bih=957

Χανει ο νιπτηρας του μπανιο εκει που ειναι το μεταλικο κομματι.

Πως λυνετε αυτο; με σιλικόνη θα γινει δουλεια, σταγονες πεφτουν αλλα ειναι σπαστικο

post-223961-0-34048100-1456553564_thumb.jpg

Παγοκύστες (ή παγοκυψέλες) που βαζουν σε φορητα ψυγεια ή ισοθερμικες τσαντες, που βρισκω; Στα σ/μ εχει;

Σε camping stores ή σε sport medicine stores  99% θα εχουν.   :-)

• Like 1

και το πράκτικερ έχει. Πιθανότατα και στα μαγαζιά με είδη αλιείας-κυνηγίου. Εδώ στον εύοσμο έχει ένα μεγάλου αλεξάνδρου κοντά στο ξεκίνημά της, και ένα μαιάνδρου ανεβαίνοντας δεξιά, εκεί που στρίβει το 32...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδέχεται να αλλάξω σκληρό δίσκο σε έναν φορητό Mac και επι της ευκαιρίας λέω να κάνω καθαρή εγκατάσταση του OSX μιας και ο υπολογιστής έχει αγοραστεί από το 2008 και ο χρήστης που δεν είναι και πολύ σχετικός με το "άθλημα" δεν τον προσέχει και τόσο. Υπάρχει κάποιο tutorial για το πως βρίσκω το iso, πως το περνάω σε ένα φλασάκι, καθώς και ποια είναι η διαδικασία για καθαρή εγκατάσταση του OS X; Δεν έχω ξανακάνει καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού σε Mac (σε υπολογιστή με Windows κάνω με κλειστά τα μάτια) οπότε θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν ποιο αναλυτικό γίνεται το tutorial, με τα αγγλικά δεν έχω πρόβλημα οπότε ας είναι και στα αγγλικά (φυσικά αν είναι στα Ελληνικά τότε ακόμη καλύτερα).

Επεξ/σία από gokuthelegend

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...