Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά, κάνε λίγα ευρώ λίρες για να έχεις μετρητά πάνω σου, και όπου μπορείς πλήρωνε απευθείας με κάρτα. Η ανάληψη έχει περίπου 5% προμήθεια, η πληρωμή με κάρτα κάτι λιγότερο από 2%. Κάρτα παντού.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν προλαβαίνω τώρα να κάνω λίρες εδώ. Είδα ότι η Εθνική χρεώνει 1€ για αναλήψεις έως 900€ άρα μάλλον θα κάνω ανάληψη απευθείας εκεί και θα πληρώνω με κάρτα όπου μπορώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με φώναξαν για συνέντευξη στο πλαίσιο για την θέση του πωλητή..ναι το ξέρω   δεν είναι ότι καλύτερο αλλα whatever.Μου είπαν να πάω μαγουλα  και από εκεί  θα με περιμένει μεταφορικό  που θα με πάει μέχρι εκεί...Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως πάω μέχρι μαγουλα είμαι από Καλλιθέα ξέρει κανεις πως θα πάω μέχρι εκεί???

• Moderators

Με φώναξαν για συνέντευξη στο πλαίσιο για την θέση του πωλητή..ναι το ξέρω   δεν είναι ότι καλύτερο αλλα whatever.Μου είπαν να πάω μαγουλα  και από εκεί  θα με περιμένει μεταφορικό  που θα με πάει μέχρι εκεί...Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως πάω μέχρι μαγουλα είμαι από Καλλιθέα ξέρει κανεις πως θα πάω μέχρι εκεί???

Προαστιακο οπως αναφερθηκε, εκτος αν πας με δικο σου αυτοκινητο και παρεις την Αττικη Οδο με εξοδο Μαγουλα/Θριασιο. 

Γίνεται να απενεργοποιήσω/διαγράψω το account μου εδώ?

http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/

Ερωτηση 07 :)

• Like 1

Να υποθέσω το ελάχιστο βούτυρο την κάνει κακιά? Tέλος πάντων, ας συμφωνήσουμε να διαφωνήσουμε γιατί επιμένω πως είναι υπερβολές αυτά.

Ναι βεβαια, και ο καπνιστης αν του πουνε κοψε το τσιγαρο, πιθανοτατα θα σου πει οτι υπερβαλλεις.

Παντως το να ταλαιπωρεις καθε(μα καθε)μερα τον οργανισμο σου με προβληματικες τροφες αργα ή γρηγορα θα εχει τις συνεπειες του.

Το βουτυρο επισης ειναι out of the question. Eξαιρεση αποτελουν το μπεσελ και το μπενεκολ που εχουν φυτικες στερολες.

Δεν τρως καθόλου φέτα;!

Οχι, αλλα ετσι κι αλλιως ποτέ δε μ αρεσε:)

• Like 1

Γίνεται να απενεργοποιήσω/διαγράψω το account μου εδώ?

Υπάρχει ένας πανάρχαιος και δοκιμασμένος τρόπος, που μόνο εμείς οι γηραιοί φορουμίστες γνωρίζουμε. :P

Πατάς να αλλάξεις κωδικό και βάζεις έναν κωδικό τον οποίο δεν πρόκειται να θυμηθείς ποτέ. Βέβαια θα χρειαστεί να τον γράψεις σε ένα χαρτί για την επαλήθευση, αλλά εννοείται ότι το χαρτί θα καταστραφεί. Τώρα αν φτάσεις στο σημείο να κάνεις ανάκληση κωδικού μέσω e-mail, τι να πω, είσαι άρρωστος. Στην οποία περίπτωση θα πρέπει να φτιάξεις ένα καινούριο e-mail, να το συνδέσεις με το insomnia και να κάνεις το ίδιο με τον κωδικό.

• Like 1

Υπάρχει ένας πανάρχαιος και δοκιμασμένος τρόπος, που μόνο εμείς οι γηραιοί φορουμίστες γνωρίζουμε. :P

Πατάς να αλλάξεις κωδικό και βάζεις έναν κωδικό τον οποίο δεν πρόκειται να θυμηθείς ποτέ. Βέβαια θα χρειαστεί να τον γράψεις σε ένα χαρτί για την επαλήθευση, αλλά εννοείται ότι το χαρτί θα καταστραφεί. Τώρα αν φτάσεις στο σημείο να κάνεις ανάκληση κωδικού μέσω e-mail, τι να πω, είσαι άρρωστος. Στην οποία περίπτωση θα πρέπει να φτιάξεις ένα καινούριο e-mail, να το συνδέσεις με το insomnia και να κάνεις το ίδιο με τον κωδικό.

Μάλλον τον ενδιαφέρει για άλλο λόγο ;)

Ποσες μερες χρειαζεται ενα δεμα (registered airmail) για να φυγει στο εξωτερικο;

Περιμενω ενα cd απο Ουκρανια, ο αλλος το στειλε την Δευτερα (22/2), αλλα εχει κολλησει στην Ουκρανια απ' την Τριτη.

2016-02-23 22:40 KYIV MMPO, 03928, Dispatching abroad from Ukrainian exchange office

Στον εντοπισμο αντικειμενου του ΕΛΤΑ δε βγαζει αποτελεσματα, αρα δεν εχει μπει Ελλαδα ακομα ( ; )

Παιζει να εχει ερθει Ελλαδα αλλα να εχει κολλησει στο τελωνειο;

Ποιες οι διαφορες μεταξυ αναλυσεις 720 και 720s ?? Εχουν μεγαλες διαφορες; απλα μ εχει επιλογη για αυτα τα 2 η action cam στο αμαξι. (και στα 2 δινει 60 fps)

μπορεις να χρησιμοποιησεις το guerrillamail . com ωστε να ξεχαστεί και το e-mail μετα απο καποιο συντομο χρονικο διαστημα :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...