Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακαλώ απάντηση μόνο αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα κι όχι τι νομίζει.

Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο δυο δικηγόρους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο τραχανάς θέλει φέτα και το ψωμί τηγανητό :P

Ναι, ετσι γραφουν και οι οδηγιες. Αλλα η φετα ειναι out of the question.

Mα και ημερήσιο που είναι δεν το περνάς με λογική χρήση αλατιού, εκτός και αν φας καμιά σακουλάρα πατατάκια που και πάλι δεν πειράζει αν δεν το κάνεις συστηματικά. Η μπεσαμέλ τι κακό έχει?

Ούτε εγώ αρρωσταίνω αλλά δεν το αποδίδω στην σαβουροδιατροφή που κάνω.

Μαλλον το περνας διοτι ολα τα συσκευασμενα τροφιμα εχουν αλατι. Επισης εχουν κι αλλα που δεν φαινεται, πχ. το ψωμι, το γαλα, τα γιουρτια.

Δεν ειναι μόνο η διατροφη οπως ειπα, υπαρχει η ασκηση, η ελλειψη αγχους, επισης κληρονομικοι, περιβαλλοντικοι παραγοντες.

Για να με ρωτας τι κακο εχει η μπεσαμελ ή το αλατι καταλαβαινω οτι εχεις πολλα να μαθεις ακομα στο θεμα :)

Και η δικιά μου ερώτηση για Θεσσαλονίκη :) Που μπορεί να βρει κανείς μαξιλάρι αυχένα - ταξιδίου λίγο καλύτερο από αυτά που έχουν τα jumbo;

anatomic help, Νεάπολη και Εύοσμο:

•  Δημητρίου Καραολή 172,  Εύοσμος,   τηλ: 2310.665586
  •  Αλεξάνδρου Μπινιώρη 61,  Νεάπολη,  τηλ: 2310.24682

πολύ καλή εταιρεία με πολύ καλά προϊόντα, αλλά προφανώς οι τιμές τους απέχουν από αυτές των Τζάμπο :)

• Like 1

Μαλλον το περνας διοτι ολα τα συσκευασμενα τροφιμα εχουν αλατι. Επισης εχουν κι αλλα που δεν φαινεται, πχ. το ψωμι, το γαλα, τα γιουρτια.

Δεν ειναι μόνο η διατροφη οπως ειπα, υπαρχει η ασκηση, η ελλειψη αγχους, επισης κληρονομικοι, περιβαλλοντικοι παραγοντες.

Για να με ρωτας τι κακο εχει η μπεσαμελ ή το αλατι καταλαβαινω οτι εχεις πολλα να μαθεις ακομα στο θεμα :)

Να υποθέσω το ελάχιστο βούτυρο την κάνει κακιά? Tέλος πάντων, ας συμφωνήσουμε να διαφωνήσουμε γιατί επιμένω πως είναι υπερβολές αυτά.

• Like 1

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα σε καλέσουν εκείνοι.

Θενξ για την απάντηση. Έχεις καμιά ιδέα μετά από πόσο καιρό παίρνουν τηλέφωνο. Το email το έστειλα στις 15 Φεβρουαρίου.

Απορία 2: οι τράπεζες από πότε δεν κάνουν ψιλά? Λόγω cc? Πήγα σήμερα να χαλάσω ένα 20ευρο στο ΤΤ και μου είπαν να πάω στο περίπτερο γιατί λέει δεν το κάνουν. Μπορούσα λέει μόνο να κάνω κατάθεση 20 ευρώ σε λογαριασμό μου και μετά ανάληψη 20 ευρώ σε ψιλά.

Αν θυμάμαι καλά, οι τράπεζες ανέκαθεν δεν έκαναν ψιλά. Εάν θέλεις ψιλά, πρέπει να πας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Και η δικιά μου ερώτηση για Θεσσαλονίκη :) Που μπορεί να βρει κανείς μαξιλάρι αυχένα - ταξιδίου λίγο καλύτερο από αυτά που έχουν τα jumbo;

Πριν καμιά βδομάδα στο Grand Μασούτη στη Καλαμαριά είχε προσφορά μαξιλάρια αυχένα (ύπνου και ταξιδίου).

Έχεις κανένα υποκατάστημα κοντά σου να ρίξεις μια ματιά;

• Like 1

Ναι, ετσι γραφουν και οι οδηγιες. Αλλα η φετα ειναι out of the question.

Δεν τρως καθόλου φέτα;!

anatomic help, Νεάπολη και Εύοσμο:

•  Δημητρίου Καραολή 172,  Εύοσμος,   τηλ: 2310.665586
  •  Αλεξάνδρου Μπινιώρη 61,  Νεάπολη,  τηλ: 2310.24682

πολύ καλή εταιρεία με πολύ καλά προϊόντα, αλλά προφανώς οι τιμές τους απέχουν από αυτές των Τζάμπο :)

Είναι πολύ κοντά μου, θα ρίξω μια ματιά! Σ'ευχαριστώ!

Πριν καμιά βδομάδα στο Grand Μασούτη στη Καλαμαριά είχε προσφορά μαξιλάρια αυχένα (ύπνου και ταξιδίου).

Έχεις κανένα υποκατάστημα κοντά σου να ρίξεις μια ματιά;

Έχω έναν Μασούτη κοντά μου, νομίζω όχι Grand, αλλά θα κοιτάξω. Thanks!

Κι άλλη ερώτηση...που κάνουμε συνάλλαγμα (λίρες) στη Θεσσαλονίκη; Συμφέρει καλύτερα εδώ ή εκεί; Ή μήπως είναι καλύτερα να τραβάω λίρες απευθείας από το ΑΤΜ (δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας).

• Moderators

Κι άλλη ερώτηση...που κάνουμε συνάλλαγμα (λίρες) στη Θεσσαλονίκη; Συμφέρει καλύτερα εδώ ή εκεί; Ή μήπως είναι καλύτερα να τραβάω λίρες απευθείας από το ΑΤΜ (δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας).

αναλογα για τι ποσο μιλαμε συμφερει να τραβηξεις απο atm. Το καλυτεορ συναλλαγμα παιρνεις οταν τραβας απο ΑΤΜ ο μονος λογος που λεω αναλογα το ποσο ειναι γιατι δεν ξερω τι προμηθεια κραταει η τραπεζα. Οποτε αν πχ τραβηξεις 10€ και η προμηθεια ειναι 5 δεν αξιζει :P

• Like 1

αναλογα για τι ποσο μιλαμε συμφερει να τραβηξεις απο atm. Το καλυτεορ συναλλαγμα παιρνεις οταν τραβας απο ΑΤΜ ο μονος λογος που λεω αναλογα το ποσο ειναι γιατι δεν ξερω τι προμηθεια κραταει η τραπεζα. Οποτε αν πχ τραβηξεις 10€ και η προμηθεια ειναι 5 δεν αξιζει :P

Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί δεν ξέρω και πόσα θα χρειαστώ. Στη Γερμανία μου κρατούσανε 1€, δεν πιστεύω να είναι πολύ παραπάνω. Ευχαριστώ!

Γενικά, κάνε λίγα ευρώ λίρες για να έχεις μετρητά πάνω σου, και όπου μπορείς πλήρωνε απευθείας με κάρτα. Η ανάληψη έχει περίπου 5% προμήθεια, η πληρωμή με κάρτα κάτι λιγότερο από 2%. Κάρτα παντού.

• Like 1

Θενξ για την απάντηση. Έχεις καμιά ιδέα μετά από πόσο καιρό παίρνουν τηλέφωνο. Το email το έστειλα στις 15 Φεβρουαρίου.

Είσαι σε σειρά προτεραιότητας και θα σε καλέσουν εκείνοι όσο πιο σύντομα γίνεται.

Σκέψου ότι στο mailbox τους, όσον αφορά το consent και την αντίρρηση επεξεργασίας έχει χιλιάδες mail που πρέπει να απαντηθούν. Δεν χάνεις τίποτα παρόλα αυτά να καλέσεις στο 13888, να καταγράψουν το αίτημα σου και να σε καλέσουν από την αρμόδια υπηρεσία.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...