Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τοσο αλατι που ειχε αυτο το γευμα ημουν υπερπληρης, το ενιωθα ηδη πολυ αλμυρο, γιατι να εριχνα κι αλλο? και σιγα μην εριχνα ενα γραμμαριο, μαλλον δεν εχεις αισθηση της ποσοτητας.

Το οριο ειναιο ημερησιο, δε παει ανα γευμα.

Με ολα τα ανθυγιεινα ειμαι αυστηρος, οχι μονο με το αλατι. Παντα προσεχω τι τρωω.

85 κιλα ειμαι, πως να χορτασω μόνο με ενα πιατο? τη μιση κατσαρολα εφαγα :lol:

To ψωμι οπως ειπα ηταν ολικης. Τυρι τρωω παντα κιτρινο light, και μεχρι 2 φετες την ημερα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εγινε εξαιρεση και εβαλα τριμμενο.

Στο παστιτσιο το προβλημα ειναι η μπεσαμελ.

Ολα μια συνηθεια ειναι. Ξεκινα σιγα σιγα, κοψε το αλατι και τη ζαχαρη :)

Μετα δε θα αρρωσταινεις, εγω εχω να αρρωστησω πολλα χρονια. 

Ο τραχανάς θέλει φέτα και το ψωμί τηγανητό :P

Δεν θέλω να κόψω το αλάτι. Μου αρέσει όπως και τα μπαχαρικά. Και δεν μπορώ να μην ευχαριστιέμαι κανένα πιάτο! Τα γλυκά μου αρέσουν επίσης, θα προσέξω ελαφρώς κάποιες φορές αλλά γενικά τρώω. Μόνο στον καφέ έχω κόψει τη ζάχαρη και στα ροφήματα γενικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To Champions League παίζει στην ΕΡΤ ή σε άλλο ελεύθερο κανάλι; Κοιτάζω σήμερα και αύριο (24/2) και δεν βλέπω κάποιον αγώνα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε Ρόμα-Ρεάλ. Αντίστοιχα, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ την Πέμπτη μόνο το Otesport το δείχνει;

• Like 1

Mα και ημερήσιο που είναι δεν το περνάς με λογική χρήση αλατιού, εκτός και αν φας καμιά σακουλάρα πατατάκια που και πάλι δεν πειράζει αν δεν το κάνεις συστηματικά. Η μπεσαμέλ τι κακό έχει?

Ούτε εγώ αρρωσταίνω αλλά δεν το αποδίδω στην σαβουροδιατροφή που κάνω.

Πριν 1-2 εβδομάδες έλαβα το SMS της Cosmote που λέει για την ένωσή της με τον ΟΤΕ και την αμοιβαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Στο SMS έλεγε ότι αν έχουμε αντίρρηση, μπορούμε ή να πάρουμε τηλέφωνο σε κάποιον αριθμό ή να στείλουμε fax ή να στείλουμε email. Τους έστειλα ένα email εκφράζοντας την αντίρρησή μου, αλλά έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν μου έστειλαν καν να μου πουν εάν το αίτημά μου έγινε δεκτό ή όχι. Έχει κάνει κάποιος αντίστοιχη ενέργεια; Τι σκατά να κάνω, να πάρω και τηλέφωνο; Αυτό το customer support στην Ελλάδα με σκοτώνει. Όλοι γίνονται χαλί να τους πατήσεις για τους πελάτες τους.

Πριν 1-2 εβδομάδες έλαβα το SMS της Cosmote που λέει για την ένωσή της με τον ΟΤΕ και την αμοιβαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Στο SMS έλεγε ότι αν έχουμε αντίρρηση, μπορούμε ή να πάρουμε τηλέφωνο σε κάποιον αριθμό ή να στείλουμε fax ή να στείλουμε email. Τους έστειλα ένα email εκφράζοντας την αντίρρησή μου, αλλά έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν μου έστειλαν καν να μου πουν εάν το αίτημά μου έγινε δεκτό ή όχι. Έχει κάνει κάποιος αντίστοιχη ενέργεια; Τι σκατά να κάνω, να πάρω και τηλέφωνο; Αυτό το customer support στην Ελλάδα με σκοτώνει. Όλοι γίνονται χαλί να τους πατήσεις για τους πελάτες τους.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα σε καλέσουν εκείνοι.

Απορία 1: Αν βάλεις κάτι πλαστικό στο στεεγνωτήριο (π.χ. προστατευτικό στρώματος), υπάρχει περίπτωση να...λιώσει και να το χαλάσει?

Απορία 2: οι τράπεζες από πότε δεν κάνουν ψιλά? Λόγω cc? Πήγα σήμερα να χαλάσω ένα 20ευρο στο ΤΤ και μου είπαν να πάω στο περίπτερο γιατί λέει δεν το κάνουν. Μπορούσα λέει μόνο να κάνω κατάθεση 20 ευρώ σε λογαριασμό μου και μετά ανάληψη 20 ευρώ σε ψιλά.

Ξερει κανεις απο ΕΛΤΑ?

Μου εστειλαν ενα δεματακι τη δευτερα απο Αθηνα για Κρητη και εδω και 2 μερες ειναι στην ιδια κατασταση.

Ξερει κανεις τι σημαινουν αυτα τα " κλεισιμο απο ΧΧΧΧΧ" ?

post-286722-0-00337200-1456336190_thumb.png

Μηχανή κάνει διήθηση (περνάει ανάμεσα από αυτοκίνητα) ενώ κινείται. Ξαφνικά έστω ότι είτε αμάξι στρίβει (την κλείνει), είτε ζωντόβολο ανοίγει πόρτα, οδηγός μηχανής σκάει πάνω στο αμάξι, οδηγός μηχανής βρίσκεται ανάσκελα.

Το δικαστήριο ποιον θα σκίσει? Τη μηχανή που έκανε διήθηση ή το αυτοκίνητο που άνοιξε πόρτα/άλλαξε ρεύμα?

Παρακαλώ απάντηση μόνο αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα κι όχι τι νομίζει.

• Super Moderators

Έχεις την ελπίδα ότι η "μικρή" αυτή απορία θα λυθεί σε 2-3 posts max? :P

3 σελίδες και flame τουλάχιστον... :D

• Like 5

Μηχανή κάνει διήθηση (περνάει ανάμεσα από αυτοκίνητα) ενώ κινείται. Ξαφνικά έστω ότι είτε αμάξι στρίβει (την κλείνει), είτε ζωντόβολο ανοίγει πόρτα, οδηγός μηχανής σκάει πάνω στο αμάξι, οδηγός μηχανής βρίσκεται ανάσκελα.

Το δικαστήριο ποιον θα σκίσει? Τη μηχανή που έκανε διήθηση ή το αυτοκίνητο που άνοιξε πόρτα/άλλαξε ρεύμα?

Παρακαλώ απάντηση μόνο αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα κι όχι τι νομίζει.

Οι περισσότερες χώρες δεν έχουν ξεκάθαρη νομοθεσία σχετικά με το lane splitting και θα μου έκανε εντύπωση να έχει η Ελλάδα.

• Like 1

θεσσαλονίκη πού να ψάξω να βρω καμιά ιμιτασιόν, μαϊμού δηλαδή, εμφάνιση της μπαρτσελόνα και δη του Μέσι που μου ζητάει ο μικρός, γιατί λέει θέλει να ντυθεί Μέσι στα καρναβάλια (εγώ του πρότεινα να ντυθεί Ρονάλντο, πάει πιο καλά με το καρναβάλι, μουχαχαχα), και γιατί ο γκούγκλης με έβγαλε στο nike store και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, οχτώ μεροκάματα κάνει μια κωλοφανέλα γαμώ τον Μέσσι μου γαμώ... Bardar μεριά λέτε;

Ξερει κανεις απο ΕΛΤΑ?

Μου εστειλαν ενα δεματακι τη δευτερα απο Αθηνα για Κρητη και εδω και 2 μερες ειναι στην ιδια κατασταση.

Ξερει κανεις τι σημαινουν αυτα τα " κλεισιμο απο ΧΧΧΧΧ" ?

Το δέμα είναι στο δρόμο για Κρήτη. Όταν φτάσει, θα ενημερωθείς.

θεσσαλονίκη πού να ψάξω να βρω καμιά ιμιτασιόν, μαϊμού δηλαδή, εμφάνιση της μπαρτσελόνα και δη του Μέσι που μου ζητάει ο μικρός, γιατί λέει θέλει να ντυθεί Μέσι στα καρναβάλια (εγώ του πρότεινα να ντυθεί Ρονάλντο, πάει πιο καλά με το καρναβάλι, μουχαχαχα), και γιατί ο γκούγκλης με έβγαλε στο nike store και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, οχτώ μεροκάματα κάνει μια κωλοφανέλα γαμώ τον Μέσσι μου γαμώ... Bardar μεριά λέτε;

Καπανι πανε

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...