Valerie_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εισαι αναμεσα απο 2 κινητα η ετσι γενικα ρωτας;;Θες να μας πεις ποια κινητα ειναι αυτα μηπως σε βοηθησουμε να παρεις μια αποφαση;;Δεν ψήνομαι για άμεση αγορά. Απλά διάβαζα για το leagoo elite 1 Και αναρωτήθηκα πόση διάφορα να έχει από το LG g2 μου. 1
therock Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εχει χαλασει ο μηχανισμος της καρεκλας γραφειου μου και δεν ανεβοκατεβαινει. Θεωρω οτι μαλλον θα χε διαρροη η μπουκαλα και θα χασε το αεριο. Ξερουμε καναν στο Πειραια να αναλαμβανει. Οτι τοπικο παιρνω επιπλοποιας μου σκανε ακυρα, απλα ρωταω εδω πριν φυγω για Πρακτικερ
gregdel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω αλλά έχει απαντηθεί ξανά αλλά που παρκάρουμε για 3 μέρες στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης; του αεροδρομίου http://www.parking-airport.gr/el/pricelist εγω χρησιμοποιω αυτό: http://www.sky-park.gr/gr/pricing/ μπορείς να κάνεις και κράτηση υπάρχει και αυτό http://www.parkfly.gr/el/pricelist.html Στα 2 τελευταία σε πηγαίνει αυτοκίνητό τους δωρεάν στο αεροδρόμιο. 1
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 του αεροδρομίου http://www.parking-airport.gr/el/pricelist εγω χρησιμοποιω αυτό: http://www.sky-park.gr/gr/pricing/ μπορείς να κάνεις και κράτηση υπάρχει και αυτό http://www.parkfly.gr/el/pricelist.html Στα 2 τελευταία σε πηγαίνει αυτοκίνητό τους δωρεάν στο αεροδρόμιο. Σ'ευχαριστώ! Τα είδα και τα 3 ψάχνοντας και μάλλον στου αεροδρομίου θα πάω. Πάνω κάτω ίδιες τιμές έχουν ας μην έχω μία έξτρα μετακίνηση! 1
gregdel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 απλά το p6 δεν ειναι και τοσο κοντά... έχεις κουβάλημα... ... ειδικά αν βρέχει δεν είναι ότι καλύτερο. στο skypark μπορείς να ζητήσεις σκέπαστρο (αν κάνεις online αίτηση) και αν σου πουν ΟΚ, όταν πας να το ζητήσεις.
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 απλά το p6 δεν ειναι και τοσο κοντά... έχεις κουβάλημα... ... ειδικά αν βρέχει δεν είναι ότι καλύτερο. στο skypark μπορείς να ζητήσεις σκέπαστρο (αν κάνεις online αίτηση) και αν σου πουν ΟΚ, όταν πας να το ζητήσεις. Για τι απόσταση μιλάμε δηλαδή; Αυτοί που λες από τα πάρκινγκ σε πάνε στην πύλη;
Razor_7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ψήνομαι για άμεση αγορά. Απλά διάβαζα για το leagoo elite 1 Και αναρωτήθηκα πόση διάφορα να έχει από το LG g2 μου. που πατε και τα βρίσκετε αυτά; Εννοείται οτι δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα 2, αλλά και σε επίπεδο CPU οι οκταπύρηνοι σε κινητό είναι μόνο για μόστρα και για να υπενθυμίζει στο μελλον την αποτυχία των software developers (εντάξει ίσως κάπου συμφέρει ως προς την κατανάλωση στο 4+4 αλλά και πάλι επιλογές για υποχρονισμό υπάρχουν + οτι η μεγάλη κατανάλωση είναι στην οθόνη και στις εφαρμογές που τρέχουν στο background πλεον) Ρισκάρω αν αγοράσω από third party πωλητή στο αμαζον και συγκεκριμένα αυτόν ή υπάρχει σχετική κάλυψη απ' το site σε περίπτωση στραβής; 1
gregdel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Για τι απόσταση μιλάμε δηλαδή; Αυτοί που λες από τα πάρκινγκ σε πάνε στην πύλη; Είναι περίπου 150-200μ αν δεν κάνω λάθος https://goo.gl/maps/15GrfcDAENx Τα ιδιωτικά σε πάνε πύλη και επίσης σε παίρνουν από εκεί για να σε πάνε στο παρκιγκ. 1
ApSiMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εχει χαλασει ο μηχανισμος της καρεκλας γραφειου μου και δεν ανεβοκατεβαινει. Θεωρω οτι μαλλον θα χε διαρροη η μπουκαλα και θα χασε το αεριο. Ξερουμε καναν στο Πειραια να αναλαμβανει. Οτι τοπικο παιρνω επιπλοποιας μου σκανε ακυρα, απλα ρωταω εδω πριν φυγω για Πρακτικερ Εγώ σε αντίστοιχο θέμα δεν έβαλα άκρη με μπουκάλες & service. (το έφτιαχνα & χάλαγε...) Πήγα σε έναν σιδερά και βάλαμε έναν κύλινδρο σταθερό...με έχει βολέψει τρελά καθώς δεν το ανεβοκατέβαζα και ποτέ!
iordanis77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εχει χαλασει ο μηχανισμος της καρεκλας γραφειου μου και δεν ανεβοκατεβαινει. Θεωρω οτι μαλλον θα χε διαρροη η μπουκαλα και θα χασε το αεριο. Ξερουμε καναν στο Πειραια να αναλαμβανει. Οτι τοπικο παιρνω επιπλοποιας μου σκανε ακυρα, απλα ρωταω εδω πριν φυγω για Πρακτικερ Και μενα εχει χαλασει αυτος ο μηχανισμος(σπανια τον χρησιμοποιουσα). Απο το Πρακτικερ την ειχα παρει. Δε νομιζω να υπαρχει μπουκαλα με αεριο, ειναι μηχανικο το θεμα. Στο Πρακτικερ θα πας για να τη φτιαξουν ή για να αγορασεις αλλη? Ο Βελό και ο Λιακό τα λένε αυτά? Ο Βελο και ο Λιακο δε θα μπορουσαν να λενε τετοια. Η θεματολογια τους εχει να κανει με ευπεπτες μπουρδες. Εσυ δηλαδη που αμφιβαλλεις? Στο οτι τα μπαχαρικα που ανεφερα εχουν αντιοξειδωτικες ιδιοτητες ή οτι το αλας ειναι δηλητηριο?
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω ασχοληθεί με τα μπαχαρικά αλλά ξέρω ότι χωρίς αλάτι πεθαίνεις. Σε μεγάλες δόσεις τα πάντα είναι δηλητήρια.
iordanis77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω ασχοληθεί με τα μπαχαρικά αλλά ξέρω ότι χωρίς αλάτι πεθαίνεις. Σε μεγάλες δόσεις τα πάντα είναι δηλητήρια. Χωρις αλατι δε προκειται να μεινεις, μην ανησυχεις. Για το περιττο/προσθετο μιλαμε. Υπολογισες μεσα σε μια μερα πόσο αλατι τρως? θα εκπλαγεις οταν διαπιστωσεις οτι ειναι ειναι πολυ πανω του συνιστωμενου οριου. Το μεσημερι εφαγα 3 πιατα τραχανα. Δεν εβαλα αλατι. Παρολ αυτα, αλατι ειχε ο τραχανας απο μονος του, ειχε το τυρακι που προσθεσα, ειχαν και οι δυο φετες ψωμιου ολικης που συνοδευσα... Δηλαδη κανα γραμμαριακι το τσιμπησα!
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κι αν είχες ρίξει λίγους κόκκους αλάτι άντε να πήγαινες στα 2 γραμμάρια. Αρκετά κάτω από το όριο και χωρίς υπερβολές. Απορώ πάντως που είσαι τόσο αυστηρός με το λίγο έξτρα αλάτι αλλά καταβρόχθισες 3 πιάτα τραχανά, δύο φέτες ψωμί και ποιός ξέρει πόσο τυρί σε ένα γεύμα. Δεν έτρωγες ένα παστίτσιο καλύτερα?
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω ασχοληθεί με τα μπαχαρικά αλλά ξέρω ότι χωρίς αλάτι πεθαίνεις. Σε μεγάλες δόσεις τα πάντα είναι δηλητήρια. Τα μπαχαρικά είναι σούπερ. Νόστιμα και υγιεινά απ'ό,τι λένε. Αλλά το αλάτι είναι νούμερο ένα, δεν τρώγεται φαγητό χωρίς αλάτι! Μετά είναι το πιπέρι και μετά τα υπόλοιπα. Όχι υπερβολές αλλά όχι και καθόλου, μαρτύριο!
iordanis77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κι αν είχες ρίξει λίγους κόκκους αλάτι άντε να πήγαινες στα 2 γραμμάρια. Αρκετά κάτω από το όριο και χωρίς υπερβολές. Απορώ πάντως που είσαι τόσο αυστηρός με το λίγο έξτρα αλάτι αλλά καταβρόχθισες 3 πιάτα τραχανά, δύο φέτες ψωμί και ποιός ξέρει πόσο τυρί σε ένα γεύμα. Δεν έτρωγες ένα παστίτσιο καλύτερα? Με τοσο αλατι που ειχε αυτο το γευμα ημουν υπερπληρης, το ενιωθα ηδη πολυ αλμυρο, γιατι να εριχνα κι αλλο? και σιγα μην εριχνα ενα γραμμαριο, μαλλον δεν εχεις αισθηση της ποσοτητας. Το οριο ειναι ημερησιο, δε παει ανα γευμα. Με ολα τα ανθυγιεινα ειμαι αυστηρος, οχι μονο το αλατι. Παντα προσεχω τι τρωω. 85 κιλα ειμαι, πως να χορτασω μόνο με ενα πιατο? τη μιση κατσαρολα εφαγα To ψωμι οπως ειπα ηταν ολικης. Τυρι τρωω παντα κιτρινο light, και μεχρι 2 φετες την ημερα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εγινε εξαιρεση και εβαλα τριμμενο. Στο παστιτσιο το προβλημα ειναι η μπεσαμελ. Τα μπαχαρικά είναι σούπερ. Νόστιμα και υγιεινά απ'ό,τι λένε. Αλλά το αλάτι είναι νούμερο ένα, δεν τρώγεται φαγητό χωρίς αλάτι! Μετά είναι το πιπέρι και μετά τα υπόλοιπα. Όχι υπερβολές αλλά όχι και καθόλου, μαρτύριο! Ολα μια συνηθεια ειναι. Ξεκινα σιγα σιγα, κοψε το αλατι και τη ζαχαρη Μετα και σε συνδυασμο με αλλα δε θα αρρωσταινεις, εγω εχω να αρρωστησω πολλα χρονια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις