zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Υποτιθεται οτι ειναι καλυτερο απο το κοινο αλατι. Αν και τις προαλλες στου Βελο ακουσα οτι πρεπει να το απεφευγουμε διοτι ειναι... βρωμικο. Προσωπικα εχω κοψει το αλατι, γιατι να χρησιμοποιεις αλατι και να ψαλιδιζεις την υγεια σου οταν μπορεις να κανεις ιδια και καλυτερη δουλεια με ενα σωρο αλλα μπαχαρικα?? Με τι αντικαθιστάς το αλάτι; Δεν μπορώ να φάω τίποτα ανάλατο! Stormrain, δες και ένα ακατέργαστο ελληνικό θαλασσινό αλάτι. Μεσολογγίου νομίζω. Θεωρείται καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχει πέσει στα χέρια μου ένα ρουτεράκι με wifi. Στις ρυθμίσεις του wi-fi, και συγκεκριμένα εκεί που ορίζω τον κωδικό, έχει 3 επιλογές, wep, wpa/wpa2 και wpa-psk/wpa2-psk. Το wep ξέρω ότι είναι παρωχημένο και βάζουμε πάντα wpa ή wpa2, τι διαφορά έχει όμως το "σκέτο" wpa/wpa2 από αυτό που είναι και psk μαζί; ποιο να προτιμήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχει πέσει στα χέρια μου ένα ρουτεράκι με wifi. Στις ρυθμίσεις του wi-fi, και συγκεκριμένα εκεί που ορίζω τον κωδικό, έχει 3 επιλογές, wep, wpa/wpa2 και wpa-psk/wpa2-psk. Το wep ξέρω ότι είναι παρωχημένο και βάζουμε πάντα wpa ή wpa2, τι διαφορά έχει όμως το "σκέτο" wpa/wpa2 από αυτό που είναι και psk μαζί; ποιο να προτιμήσω; Οποια επιλογη δουλευει κσλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Οποια επιλογη δουλευει κσλυτερα Και τα 2 δουλεύουν τέλεια, ποιο είναι το ποιο ασφαλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 WPA-Personal Also referred to as WPA-PSK (pre-shared key) mode, this is designed for home and small office networks and doesn't require an authentication server.[9] Each wireless network device encrypts the network traffic using a 256 bit key. This key may be entered either as a string of 64 hexadecimal digits, or as a passphrase of 8 to 63 printable ASCII characters.[10] If ASCII characters are used, the 256 bit key is calculated by applying the PBKDF2 key derivation function to the passphrase, using the SSID as the salt and 4096 iterations of HMAC-SHA1.[11] WPA-Personal mode is available with both WPA and WPA2. Προτιμούμε WPA2+PSK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχει μεγάλη διαφορά ένα κινητό που είναι τετραπυρηνο στα 2,2 ghz Από ένα οκταπυρηνο στα 1,3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Έχει μεγάλη διαφορά ένα κινητό που είναι τετραπυρηνο στα 2,2 ghz Από ένα οκταπυρηνο στα 1,3? Πρέπει να συγκρίνεις τους επεξεργαστές αλλά και τα υπόλοιπα του κινητού (τη ραμ ας πούμε). Μπορεί το τετραπύρηνο να είναι πιο γρήγορο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με τι αντικαθιστάς το αλάτι; Δεν μπορώ να φάω τίποτα ανάλατο! Υπαρχει το πιπερι, το τσιλι, η ριγανη, ο βασιλικος, το τζιντζερ, ο κουρκουμας, το τριμμενο σκορδο, ο μαϊντανος κ.α. Ολα αυτα ειναι αντιμικροβιακα οπλα και πλουσια σε αντιοξειδωτικα. Ενω το αλατι ειναι ενα απο τα περιφημα "τρια λευκα δηλητηρια". Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από iordanis77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει το πιπερι, το τσιλι, η ριγανη, ο βασιλικος, το τζιντζερ, ο κουρκουμας, το τριμμενο σκορδο, ο μαϊντανος κ.α Ολα αυτα ειναι αντιμικροβιακα οπλα και πλουσια σε αντιοξειδωτικα. Ενω το αλατι ειναι ενα απο τα περιφημα "τρια λευκα δηλητρηρια". Χρησιμοποιώ όλα αυτά που γράφεις αλλά και πάλι δεν μπορώ χωρίς αλάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ για το κύμινο έχω ακούσει ότι είναι καλό υποκατάστατο. Αλλά προσωπικά προτιμώ το original. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Χρησιμοποιώ όλα αυτά που γράφεις αλλά και πάλι δεν μπορώ χωρίς αλάτι. Αν βαλεις τσιλι με σκορδοσκονη ειναι πιο αλμυρο απ το αλατι. Δε μπορεις λες γιατι εισαι ασυνηθιστος, εχεις εθιστει στο αλας. Κανε μια προσπαθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει το πιπερι, το τσιλι, η ριγανη, ο βασιλικος, το τζιντζερ, ο κουρκουμας, το τριμμενο σκορδο, ο μαϊντανος κ.α. Ολα αυτα ειναι αντιμικροβιακα οπλα και πλουσια σε αντιοξειδωτικα. Ενω το αλατι ειναι ενα απο τα περιφημα "τρια λευκα δηλητηρια". Ο Βελό και ο Λιακό τα λένε αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ο Βελό και ο κωνσταντινιδης τα λένε αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω αλλά έχει απαντηθεί ξανά αλλά που παρκάρουμε για 3 μέρες στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Έχει μεγάλη διαφορά ένα κινητό που είναι τετραπυρηνο στα 2,2 ghz Από ένα οκταπυρηνο στα 1,3? Εισαι αναμεσα απο 2 κινητα η ετσι γενικα ρωτας;;Θες να μας πεις ποια κινητα ειναι αυτα μηπως σε βοηθησουμε να παρεις μια αποφαση;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις