gokuthelegend Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Σε νέα συμβόλαιο; Ποιοι; Είμαι στον ΟΤΕ τώρα και εκανα την αίτηση για φορητότητα στην Hol. Περιμένω από μέρα σε μέρα να γίνει η μετάβαση για αυτό θέλω να επιστρέψω το ρούτερ του ΟΤΕ. Η Hol δεν δίνει δωρεάν adsl ρούτερ ούτε καν με χρησιδάνειο, πουλάει ένα φτηνιάρικο με 20 ευρώ αλλιώς μπορώ να αγοράσω όποιο θέλω από κάποιο μαγαζί. Εγώ φυσικά έχω ένα παλιό Linksys με το οποίο είμαι ευχαριστημένος και θα μείνω με αυτό προς το παρόν, δεν θα αγοράσω. Μελλοντικά σε αόριστο χρόνο ίσως αγοράσω κάποιο ποιο σύγχρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Μια προταση για ενα ευχρηστο και απλο προγραμμα δημιουργιας λιστας μουσικης απο mp3 που εχω στον υπολογιστη μου, να την αποθηκευω με ενα ονομα και να παιζει αργωτερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ω ναι, πλέον τα δίνει με χρησιδάνειο. Αλλά αυτό έχει γίνει πρόσφατα, εδώ και 2-3 χρόνια περίπου, ίσως και λίγο ποιο πίσω, ζητάει πίσω τα ρούτερ που έχει δώσει σε αυτά τα τελευταία 2-3 χρόνια, τα πολύ παλιά δεν τα ζητάει. Και οι αλλοι παροχοι τα δινουν θεωρητικα με χρησιδανειο, αλλα απ οτι ξερω δεν τα ζητανε πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα καμία εταιρεία δεν μου έχει ζητήσει τίποτα πίσω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα καμία εταιρεία δεν μου έχει ζητήσει τίποτα πίσω ποτέ. Ουτε εγω εχω ακουσει ποτε να ζητανε πισω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο θυμαμαι ειχα επιστρεψει πριν 10 χρονια στον οτε το σαραβαλιασμενο και προβληματικο netmod, το ειχε/θυμαται κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τηλεοπτικη μεταδοση των αγωνων της φορμουλα ενα θα υπαρχει φετος απο τον αλφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τηλεοπτικη μεταδοση των αγωνων της φορμουλα ενα θα υπαρχει φετος απο τον αλφα;Εισαι σιγουρη οτι θα υπαρχει ο ΑΛΦΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρουμε το κόστος για αποστολή δέματος 80Χ30Χ60 με ΚΤΕΛ από Αθήνα προς Έδεσσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Aν ένα χάπι κομμένο στη μέση το πιούμε μετά απο 4-5 μέρες υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Κόβω πολλά χάπια στη μεση (για όλη τη βδομάδα) αλλά έχω ακούσει οτι ενα χάπι κομμένο χάνει την θεραπευτική του ιδιότητα αν το πιεις μετά απο μέρες. Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nelnel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρουμε το κόστος για αποστολή δέματος 80Χ30Χ60 με ΚΤΕΛ από Αθήνα προς Έδεσσα;Υπολογιζεται με το βαρος, οχι τις διαστασεις. Παρε τηλ στο κτελ εδεσσας κ θα σου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εισαι σιγουρη οτι θα υπαρχει ο ΑΛΦΑ; Έχει ακουστεί τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Έχει ακουστεί τίποτα;Οτι θα δωθουν μονο 4 αδειες για καναλια πανελλαδικης εμβελιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Οτι θα δωθουν μονο 4 αδειες για καναλια πανελλαδικης εμβελιας Έχεις δίκιο...κόλλησε το μυαλό μου εντελώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Aν ένα χάπι κομμένο στη μέση το πιούμε μετά απο 4-5 μέρες υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Κόβω πολλά χάπια στη μεση (για όλη τη βδομάδα) αλλά έχω ακούσει οτι ενα χάπι κομμένο χάνει την θεραπευτική του ιδιότητα αν το πιεις μετά απο μέρες. Ισχύει? Αν το χάπι έχει χαραγή ή κάποια εγκοπή επάνω του, που σημαίνει ότι μπορείς να το κόψεις και να πάρεις το μισό είναι εντάξει.Αν όχι να ξέρεις ότι συνήθως σε ένα χάπι-κάψουλα η δραστική ουσία είναι στο εσωτερικό, οπότε κόβωντάς το μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.Κάποια φάρμακα με την φορμακοτεχνική μορφή/χαπιού κάψουλας απορροφούνται μόνο από το έντερο γιατί στο στομάχι καταστρέφονται. Οπότε έχει εγκοπή το χάπι/κάψουλα πάνω του;Τότε είσαι εντάξει.Αν τα κόβεις να τα βάζεις και σε μια θήκη μέχρι να τα πάρεις και να μην έχει υγρασία. και ποιο φάρμακο είναι; Για να σου πω από που απορροφάται.Γιατί κάποια φάρμακα - δραστικές ουσίες αδρανοποιούνται ή καταστρέφονται από τα οξέα του στομάχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις