Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 εργασιμες εχει ο Φεβρουαριος (Δευτερα-Παρασκευη). Δε μπορεις να ζητησεις να δουλεψεις κ την πρωτη βδομαδα του Μαρτιου ή να σου κολλησουν τα ενσημα, με δικη σου επιβαρυνση;

Δε νομιζω οτι ειναι απολυτο αυτο. Τουλαχιστον απ οτι βλεπω απ τα δικα μου ενσημα.

Αν πληρωνεσαι με μηνιαιο μισθο και οχι ημερομισθιο, τοτε καθε μηνα κολλας 25 ενσημα

Πάντως ρώτησα το λογιστή μου και πήρα την εξής απάντηση:

Αν είναι με πλήρη απασχόληση μισθωτός έχει 25 ασφαλιστικές το μήνα,αν είναι με μερική 4ωρη εργασία μετράει 22 ασφαλιστικές,εξαρτάται λοιπόν από τις ώρες που εργάζεται ημερησίως.Αν λοιπόν εργάζεται λιγότερο από 4 ώρες πάλι αλλάζουν οι ασφαλιστικές ,όπως αλλάζουν αν είναι ημερομίσθιος.Αν θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο στείλτε μου δεδομένα

πολυ σωστα τα ειπε ο λογιστης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερώτηση. Έχω πάρει το ρουτεράκι που δείνει ο ΟΤΕ με χρησιδάνειο, που σημαίνει πως όταν διακόψω την γραμμή θα πρέπει να το επιστρέψω. Βασικά έχω κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλον πάροχο, τα χαρτιά έχουν γίνει, και περιμένω να περάσει η γραμμή στην άλλη εταιρία. Αυτό όμως θα γίνει περίπου σε 1-1,5 εβδομάδα σύμφωνα με τον προβλεπόμενο χρόνο του άλλου παρόχου που σημαίνει ότι είμαι ακόμη στον ΟΤΕ και δεν έχει γίνει κάποια διακοπή. Εγώ σήμερα που θα πάω μέσα στην πόλη μπορώ να πάρω το ρουτεράκι και να το επιστρέψω χωρίς να έχει προηγηθεί διακοπή; Επίσης, θα πρέπει να ζητήσω κάτι, κάποια απόδειξη ίσως, ότι το παρέδωσα ώστε να μην με ενοχλούν μετά; Να σημειώσω ότι μένω σε χωριό και δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα στην πόλη και σκεφτόμουν μήπως μπορώ να το επιστρέψω σήμερα που θα πάω (το Οτεshop της περιοχής είναι ανοιχτό και τα βράδια κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή).

Εγώ σε όσες δουλειές έχω πάει δούλευα κανονικά 8ωρο/5μερο, δηλαδή 40 ώρες την εβδομάδα, και μου κόλλαγαν 25 ένσημα κανονικά. Στο παράδειγμά σου η μισή ώρα παραπάνω κάθε μέρα δεν αντιστοιχεί σε ολόκληρη μέρα κάθε εβδομάδα για να σου κολλάνε ένα ένσημο παραπάνω. Φυσικά εξαρτάται και από την επειχήρηση, σίγουρα ο καθένας θα μας πει διαφορετική περίπτωση.

Και μενα 25 ενσημα με κολλουσανε.

Τωρα τι να πω. Μπορει το παραπανω μθσαωρο να το βακανε για το διαλλειμα.

Στο χαρτι που εκεγε ποιοι δουλευουν κλπ, ελεγε εναρξη εργασιας 8:30 με 16:00 εγω πηγαινα 8:00-16:30 οπως ολοι

Ερωτηση, οι διαφιμησεις στα καναλια, διαφοροποιουνται ανα περιοχη;

Και μενα 25 ενσημα με κολλουσανε.

Τωρα τι να πω. Μπορει το παραπανω μθσαωρο να το βακανε για το διαλλειμα.

Στο χαρτι που εκεγε ποιοι δουλευουν κλπ, ελεγε εναρξη εργασιας 8:30 με 16:00 εγω πηγαινα 8:00-16:30 οπως ολοι

Ερωτηση, οι διαφιμησεις στα καναλια, διαφοροποιουνται ανα περιοχη;

Στα πανελλήνιας εμβέλειας; Δηλαδή να βλέπει άλλες διαφημίσεις ένας που είναι στην Αθήνα κι άλλες ένας που είναι στη Θεσσαλονίκη;! Όχι δεν γίνεται αυτό!

Ναι αυτο εννοω.

Πχ παλλια δεν εβλεπα διαφημισεις απο το coffeway, τωρα ομως ειδα σημερα, εντωμεταξυ θα ανοιξει ενα τετοιο μαγαζι σε λιγο καιρο.

Γι αυτο ρωτησα.

• Like 1

Νομίζω υπάρχουν τέτοιες διαφημίσεις, όπως κατά κάθε Χριστούγεννα η διαφήμιση του "αστερόκοσμου" στην έκθεση ή διαφημιστικά σποτ του Μασούτη..Διαφημίσεις,δηλαδή,που δεν έχει νόημα να προβληθούν σε περιοχές όπως η Αττική και η Κρήτη πχ.

Νομίζω υπάρχουν τέτοιες διαφημίσεις, όπως κατά κάθε Χριστούγεννα η διαφήμιση του "αστερόκοσμου" στην έκθεση ή διαφημιστικά σποτ του Μασούτη..Διαφημίσεις,δηλαδή,που δεν έχει νόημα να προβληθούν σε περιοχές όπως η Αττική και η Κρήτη πχ.

Τι να πω, δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος! Τεχνικά γίνεται;

Μολις παρατηρησα στο ταβανι του χωλ μου ενα σημαδι υγρασιας (περασα το σημειο με μια χαρτοπετσετα και ηταν υγρο) δεν ηταν εκει τις προηγουμενες μερες. Λιγο πιο κει εχει φουσκωσει το χρωμα. Πρεπει να βρω τον ιδιοκτητη του πανω διαμερισματος ή να το πω στον ιδιοκτητη του δικου μου (ειναι επαρχια); Λογικα απο το πανω διαμερισμα δεν ειναι;

Ο χιτλερ ηταν χριστιανος; Τι του φταιγαν οι εβραιοι;

Οτι ακριβως φταινε και στους χρυσαυγιτες ή αλλα ατομα παρομοιας ιδεολογιας.

Ερώτηση. Έχω πάρει το ρουτεράκι που δείνει ο ΟΤΕ με χρησιδάνειο, που σημαίνει πως όταν διακόψω την γραμμή θα πρέπει να το επιστρέψω. Βασικά έχω κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλον πάροχο, τα χαρτιά έχουν γίνει, και περιμένω να περάσει η γραμμή στην άλλη εταιρία. Αυτό όμως θα γίνει περίπου σε 1-1,5 εβδομάδα σύμφωνα με τον προβλεπόμενο χρόνο του άλλου παρόχου που σημαίνει ότι είμαι ακόμη στον ΟΤΕ και δεν έχει γίνει κάποια διακοπή. Εγώ σήμερα που θα πάω μέσα στην πόλη μπορώ να πάρω το ρουτεράκι και να το επιστρέψω χωρίς να έχει προηγηθεί διακοπή; Επίσης, θα πρέπει να ζητήσω κάτι, κάποια απόδειξη ίσως, ότι το παρέδωσα ώστε να μην με ενοχλούν μετά; Να σημειώσω ότι μένω σε χωριό και δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα στην πόλη και σκεφτόμουν μήπως μπορώ να το επιστρέψω σήμερα που θα πάω (το Οτεshop της περιοχής είναι ανοιχτό και τα βράδια κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή).

Ο οτε ζηταει να του επιστρεφουν τα ρουτερ?

Μολις παρατηρησα στο ταβανι του χωλ μου ενα σημαδι υγρασιας (περασα το σημειο με μια χαρτοπετσετα και ηταν υγρο) δεν ηταν εκει τις προηγουμενες μερες. Λιγο πιο κει εχει φουσκωσει το χρωμα. Πρεπει να βρω τον ιδιοκτητη του πανω διαμερισματος ή να το πω στον ιδιοκτητη του δικου μου (ειναι επαρχια); Λογικα απο το πανω διαμερισμα δεν ειναι;

Μιλα και με τους δυο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο οτε ζηταει να του επιστρεφουν τα ρουτερ?

Ω ναι, πλέον τα δίνει με χρησιδάνειο. Αλλά αυτό έχει γίνει πρόσφατα, εδώ και 2-3 χρόνια περίπου, ίσως και λίγο ποιο πίσω, ζητάει πίσω τα ρούτερ που έχει δώσει σε αυτά τα τελευταία 2-3 χρόνια, τα πολύ παλιά δεν τα ζητάει. Αυτό δεν είναι το χειρότερο, πλέον κάποιοι πάροχοι δεν δίνουν καν, πρέπει να αγοράσεις δικό σου.

Επεξ/σία από gokuthelegend

• Super Moderators

Αυτό δεν είναι το χειρότερο, πλέον κάποιοι πάροχοι δεν δίνουν καν, πρέπει να αγοράσεις δικό σου.

Σε νέα συμβόλαιο; Ποιοι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...