Nelnel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ενα μηνα. Αν το ικα που ανηκεις εχει πολυ κινηση, υπολογισε και κατι παραπανω. Αλλα λιγοτερο απο διμηνο οπως κ να χει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πως μπορείς να κόψεις ένα στρώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ενα μηνα. Αν το ικα που ανηκεις εχει πολυ κινηση, υπολογισε και κατι παραπανω. Αλλα λιγοτερο απο διμηνο οπως κ να χει. Εκπλησσομαι, περιμενα να ακουσω 5-6 μηνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nelnel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Οχι ευτυχως. Δεν εχω ακουσει κανεναν να τα πηρε πιο αργα απο διμηνο. Φτου φτου μη τους ματιασω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πως μπορείς να κόψεις ένα στρώμα; τι στρώμα; Σκέτο αφρολέξ στρώμα (από ικεα) έχω κόψει με μεγάλο μαχαίρι. Με ελατήρια υποθέτω δεν κόβεται έτσι εύκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 τι στρώμα; Σκέτο αφρολέξ στρώμα (από ικεα) έχω κόψει με μεγάλο μαχαίρι. Με ελατήρια υποθέτω δεν κόβεται έτσι εύκολα Από ΙΚΕΑ είναι αλλά έχει και ελατήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί κόβετε τα στρώματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου φερω μια ωρα το κουταβι να δεις πως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί κόβετε τα στρώματα? Εγώ δεν το έχω και χόμπι...δεν έχω ξανακόψει δηλαδή! Απλά σκέφτηκα για ένα που έχω μήπως το χρησιμοποιήσω κάπως αλλιώς, αλλά μάλλον δεν είναι εύκολο! Θα σου φερω μια ωρα το κουταβι να δεις πως. Μπορώ να του δώσω και μέτρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Περιπου..του δειχνεις το μερος που θελεις και του λες "μη" ...και πας μια βολτα κιοταν γυρησεις ειναι ετοιμο με ακριβεια.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο τραχανά να βάλω για να φτιάξω μία μεγάλη μερίδα; (σε φλυτζάνια κατά προτίμηση) Πόσο ειναι μια καλή αναλογια τραχανα/νερου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί κόβετε τα στρώματα? ένα στένεψα για να χωρέσει στο κάστομ κρεβάτι της μικρής (το στένεψα και το κόντυνα κατά μερικά εκατοστά). Ένα άλλο του έκοψα μια γωνία στο κάτω μέρος για να ταιριάξει στο τροχόσπιτο (είναι λίγο μυστήριο το σχήμα του διπλού κρεβατιού εκεί). Και τα δύο ήταν στρώματα ΙΚΕΑ σκέτο αφρολέξ 12 εκατοστών, κόβονατι πανεύκολα. Στρώμα με ελατήρια δεν νομίζω ότι μπορεί να κοπεί, έχει μέσα ολόκληρο μεταλλικό σκελετό στον οποίο στηρίζονται τα ελατήρια κλπ κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Με κόφτη ατσαλοσυρμάτων(από τους μεγάλους), πιστεύω ότι θα κάνεις δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο ειναι μια καλή αναλογια τραχανα/νερου? 1 προς 9 ή 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κάποιος να προτείνει puzzle ή ακόμα αυτά τα ξύλινα, εξαιρετικής δυσκολίας, ανεξαρτήτως κόστους? Αγορά από εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις