Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γκαζάκια και μπαταρίες (ειδικά αυτοκινήτων κτλ) πάνε αλλού. Ποτέ δεν έμαθα που.

Στους κάδους με την ένδειξη:

«Γκαζάκια και μπαταρίες (ειδικά αυτοκινήτων κτλ)»

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμενω ενα πακετο την τριτη απο Ελτα. Το προβλημα ειναι οτι οταν φτανει ενα πακετο μου στελνουν ειδοποιητηριο τη μερα που φτανει για να το παραλαβω την επομενη. Πως μπορω να το παρω τη μερα που φτανει;

Περιμενω ενα πακετο την τριτη απο Ελτα. Το προβλημα ειναι οτι οταν φτανει ενα πακετο μου στελνουν ειδοποιητηριο τη μερα που φτανει για να το παραλαβω την επομενη. Πως μπορω να το παρω τη μερα που φτανει;

Λένορμαν+Κωνσταντινουπόλεως.

Εχω μια καφετερια για γαλλικο και εχει ραγισει ενα μερος της κανατας που μπαινει ο καφες, στο κατω μερος εκει που τελειωνει η χειρολαβη. Δεν εχει σπασει, απλα εχει ραγισει απο μεσα, με αποτελεσμα να χινεται καφες εξω σιγα σιγα. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω και να μην αναγκαστω να αγορασω καινουργια? Ενα απλο ραγισμα ειναι που ομως περναει το υγρο. Δοκιμασα με ζιλοτειπ (:P) αλλα δεν εκανε δουλεια. Σκεφτομαι με κολλα αμα γινεται. Εχετε να προτινεται εσεις κατι?

δε σωνεται. ποοοοολλες τετοιες κανατες εχουμε αλλάξει για παρομοιους λογους.

Ψαξε για καινουργια κανατα, οχι ολοκληρη καφετερια, καπου θα βρεις.

Εχω μια καφετερια για γαλλικο και εχει ραγισει ενα μερος της κανατας που μπαινει ο καφες, στο κατω μερος εκει που τελειωνει η χειρολαβη. Δεν εχει σπασει, απλα εχει ραγισει απο μεσα, με αποτελεσμα να χινεται καφες εξω σιγα σιγα. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω και να μην αναγκαστω να αγορασω καινουργια? Ενα απλο ραγισμα ειναι που ομως περναει το υγρο. Δοκιμασα με ζιλοτειπ ( :P) αλλα δεν εκανε δουλεια. Σκεφτομαι με κολλα αμα γινεται. Εχετε να προτινεται εσεις κατι?

Όχι κόλα,είναι σαν να τη σνιφάρεις.

Βρες καινούργια,πάρτη μαζί σου και πάρε σβάρνα τα ανταλλακτικατζίδικα,όλο και κάποια θα ταιριάζει (αν όχι η ίδια) στη βάση που ακουμπάει,στο ύψος και στο φάρδος...

Ολοιδια κανατα εχω βρει, πουλανε και στο διαδικτυο, αλλα η τιμης της σε κανει να σκεφτεσαι, να παρω την κανατα μονο η να δωσω αλλα 5 ευρω και να παρω ολοκληρη καφετιερα καινουργια :P

Άμα είναι για 5 ευρώ διαφορά πάρε καινούργια εκτός και αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα.(Έτσι γλυτώνεις το ψάξιμο και την ταλαιπωρία).

Ο Εν λευκώ(ραδιόφωνο) τα τίναξε;

Γιατί δεν δουλελυει πλέον αυτό το λινκ http://live24.gr/radio/enlefko.jsp και δεν το βρίσκω στο λιβε24 ούτε στο ε-ραδιο?

Απίθανο να ισχύει, αλλά για τη μία στο εκατομμύριο:

Υπάρχει περίπτωση να βρει κανείς το ολόκληρο το περιεχόμενο μιας δίκης στην οποία ήταν ο ίδιος είτε μάρτυρας, είτε κατηγορούμενος, από την αρχή μέχρι το τέλος - ερωτήσεις δικαστών & δικηγόρων, καταθέσεις μαρτύρων & κατηγορούμενου - υπό μορφή κειμένου;

Θέλω να πω, υπάρχει περίπτωση να κρατούνται κάποιας μορφής «πρακτικά» στα οποία να είναι ελεύθερη η πρόσβαση; 

Ο Εν λευκώ(ραδιόφωνο) τα τίναξε;

Γιατί δεν δουλελυει πλέον αυτό το λινκ http://live24.gr/radio/enlefko.jsp και δεν το βρίσκω στο λιβε24 ούτε στο ε-ραδιο?

streaming πια μόνο από το site τους http://enlefko.fm/ (δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το rmtp url που έχει ο player τους στο winamp...)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...