zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν σου παρουν κινητό το οποιο δεν σου αρεσει και εχεις το κουτι σφραγισμενο και με αποδειξη μπορεις να το γυρισεις στο μαγαζι και να παρεις τα λεφτα ? Νομίζω ότι εξαρτάται από το μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν σου παρουν κινητό το οποιο δεν σου αρεσει και εχεις το κουτι σφραγισμενο και με αποδειξη μπορεις να το γυρισεις στο μαγαζι και να παρεις τα λεφτα ? Να παρεις τα χρηματα ειναι δυσκολο. Να το αλλαξεις ομως ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Να παρεις τα χρηματα ειναι δυσκολο. Να το αλλαξεις ομως ναι. η νομοθεσια τι λεει ? το θεμα ειναι οτι το εν λογο μαγαζι ειναι πανακριβο και με τα λεφτα αυτα αλλου βρισκεις καλητερο κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 η νομοθεσια τι λεει ? το θεμα ειναι οτι το εν λογο μαγαζι ειναι πανακριβο και με τα λεφτα αυτα αλλου βρισκεις καλητερο κινητο. Ποιο μαγαζί είναι; Αν είναι το public παίρνεις και τα λεφτά πίσω. Η νομοθεσία νομίζω πως λέει ότι παίρνεις πίσω τα λεφτά αν έχεις κάνει αγορά από το ίντερνετ, για αγορά από το κατάστημα δεν ξέρω τι προβλέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πουλα το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 πως λεγονταν οι ανδρες( άγγλοι νομίζω κυριως ) που εχουν μαλλι ''σαν'' περουκα ...΄μπουκλα , ασπρο...όχι λόρδος μια αλλη λεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ποιο μαγαζί είναι; Αν είναι το public παίρνεις και τα λεφτά πίσω. Η νομοθεσία νομίζω πως λέει ότι παίρνεις πίσω τα λεφτά αν έχεις κάνει αγορά από το ίντερνετ, για αγορά από το κατάστημα δεν ξέρω τι προβλέπει. γερμανος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 πως λεγονταν οι ανδρες( άγγλοι νομίζω κυριως ) που εχουν μαλλι ''σαν'' περουκα ...΄μπουκλα , ασπρο...όχι λόρδος μια αλλη λεξη Περούκα με μπούκλα: δικαστές, barristers και άλλες ειδικές κατηγορίες δικηγόρων και νομικών. Όχι_λόρδος_το_άλλο: βαρώνος, δούκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 πως λεγονταν οι ανδρες( άγγλοι νομίζω κυριως ) που εχουν μαλλι ''σαν'' περουκα ...΄μπουκλα , ασπρο...όχι λόρδος μια αλλη λεξη Magistrates 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλή μπουγάτσα Αθήνα, πού; Κατά προτίμηση όχι δυτικά ή νότια και προφανώς εννοώ αλμυρή, τρου σταφ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 πως λεγονταν οι ανδρες( άγγλοι νομίζω κυριως ) που εχουν μαλλι ''σαν'' περουκα ...΄μπουκλα , ασπρο...όχι λόρδος μια αλλη λεξη οι αγγλοι στρατιωτες παλια φορουσαν περουκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 το βρήκα Λουδοβίκος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 το βρήκα Λουδοβίκος ! Στολή ψάχνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το "Λουδοβίκος" ήταν πολύ κοινό όνομα κείνον το καιρό, όπως τώρα πχ το "Γιάννης" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις