Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου παρουν κινητό το οποιο δεν σου αρεσει και εχεις το κουτι σφραγισμενο και με αποδειξη μπορεις να το γυρισεις στο μαγαζι και να παρεις τα λεφτα ?

Νομίζω ότι εξαρτάται από το μαγαζί.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αν σου παρουν κινητό το οποιο δεν σου αρεσει και εχεις το κουτι σφραγισμενο και με αποδειξη μπορεις να το γυρισεις στο μαγαζι και να παρεις τα λεφτα ?

Να παρεις τα χρηματα ειναι δυσκολο. Να το αλλαξεις ομως ναι.

Δημοσ.

Να παρεις τα χρηματα ειναι δυσκολο. Να το αλλαξεις ομως ναι.

η νομοθεσια τι λεει ? το θεμα ειναι οτι το εν λογο μαγαζι ειναι πανακριβο και με τα λεφτα αυτα αλλου βρισκεις καλητερο κινητο.

Δημοσ.

η νομοθεσια τι λεει ? το θεμα ειναι οτι το εν λογο μαγαζι ειναι πανακριβο και με τα λεφτα αυτα αλλου βρισκεις καλητερο κινητο.

Ποιο μαγαζί είναι; Αν είναι το public παίρνεις και τα λεφτά πίσω. Η νομοθεσία νομίζω πως λέει ότι παίρνεις πίσω τα λεφτά αν έχεις κάνει αγορά από το ίντερνετ, για αγορά από το κατάστημα δεν ξέρω τι προβλέπει.

Δημοσ.

Ποιο μαγαζί είναι; Αν είναι το public παίρνεις και τα λεφτά πίσω. Η νομοθεσία νομίζω πως λέει ότι παίρνεις πίσω τα λεφτά αν έχεις κάνει αγορά από το ίντερνετ, για αγορά από το κατάστημα δεν ξέρω τι προβλέπει.

γερμανος 

• Like 1
Δημοσ.

πως λεγονταν οι ανδρες( άγγλοι νομίζω κυριως ) που εχουν μαλλι ''σαν'' περουκα ...΄μπουκλα , ασπρο...όχι λόρδος μια αλλη λεξη 

Περούκα με μπούκλα: δικαστές, barristers και άλλες ειδικές κατηγορίες δικηγόρων και νομικών.

Όχι_λόρδος_το_άλλο: βαρώνος, δούκας.

Δημοσ.

πως λεγονταν οι ανδρες( άγγλοι νομίζω κυριως ) που εχουν μαλλι ''σαν'' περουκα ...΄μπουκλα , ασπρο...όχι λόρδος μια αλλη λεξη

Magistrates

• Like 1
Δημοσ.

οι αγγλοι στρατιωτες παλια φορουσαν περουκες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...