gokuthelegend Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και γιατι δεν κανεις την πληρωμη με το ebanking ? Βασικά ο λογαριασμός είναι του πατέρα μου και το e-banking δικό μου. Αφού θα περάσει έτσι κι αλλιώς από την τράπεζα για να βγάλει τα λεφτά για να μου τα δώσει, γιατί να μην πάει κατευθείαν στην τράπεζα να πληρώσει; Δέχονται στην τράπεζα καθυστερούμενους λογαριασμούς.
alfeios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν σε καταλαβαινω. Μπορεις να το κανεις μεσω ebanking σε ενα λεπτο, και αναρωτιεσαι δυο μερες αν γινεται σε καταστημα. Μην μου απαντησεις, εγω δεν καταλαβαινω
yoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 πώς μπορω να δω το heart του σκληρού μου, ποσο τις εκατό ειναι; ισχύει πως αν ειναι ακόμα και κάτι λιγότερο απο 100% ο σκληρός είναι για πέταμα;
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 πώς μπορω να δω το heart του σκληρού μου, ποσο τις εκατό ειναι; ισχύει πως αν ειναι ακόμα και κάτι λιγότερο απο 100% ο σκληρός είναι για πέταμα; Όχι δεν ισχύει. Πολλές φορές δεν λέει και τίποτα, δίσκοι με 10-20% health μπορεί να κρατήσουν χρόνια (και το ανάποδο)! Απλά μια ένδειξη είναι. Μπορείς να το δεις με το hdd sentinel. 1
yoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν ισχύει. Πολλές φορές δεν λέει και τίποτα, δίσκοι με 10-20% health μπορεί να κρατήσουν χρόνια (και το ανάποδο)! Απλά μια ένδειξη είναι. Μπορείς να το δεις με το hdd sentinel. δεν ξερω τι ειναι το hdd sentinel Πήγα σε κάποιον να μου κάνει φορματ και με έβαλε και αγορασα καινοργιο δισκο αντι να μου κανει φορματ γιατι λεει οτι το 80% που εδειξε heart δεν αξιζε τον κοπο το φορματ πλήρωσα 80 ευρω πολλά ειναι;
gregdel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν μας πεις μαρκα και μοντελο δίσκου... 1
yoman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν μας πεις μαρκα και μοντελο δίσκου... ε κατι μαπα βαριέμαι τώρα να ψαχνω εσυ συμφωνεις ή διαφωνεις οτι ο δισκος πρεπει να εχει heart 100% αλλιώς είναι για πεταμα;;
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξερω τι ειναι το hdd sentinel Πήγα σε κάποιον να μου κάνει φορματ και με έβαλε και αγορασα καινοργιο δισκο αντι να μου κανει φορματ γιατι λεει οτι το 80% που εδειξε heart δεν αξιζε τον κοπο το φορματ πλήρωσα 80 ευρω πολλά ειναι; Η γνώμη μου είναι ότι από τη στιγμή που έχεις backup κρατάς το δίσκο μέχρι να μην λειτουργεί καθόλου ή να είναι πολύ αργός. Η τιμή οκ είναι σε γενικές γραμμές. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αναρωτιόμουν. Όσοι γενιούνται με σύνδρομο down(ή παρεμφερείς παθήσεις) έχουν δικαίωμα ψήφου ή τους αφαιρείται με κάποιο τρόπο?
iordanis77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Tα μελανια των εκτυπωτων εχουν ημερομηνια ληξης?
gregdel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εχουν. Μερικά μάλιστα έχουν 2 ημερομηνίες. Ημερομηνία τοποθέτησης και ημερομηνία λήξης. Η 1η αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να το ποθετηθεί το μελάνι στον εκτυπωτη.
iordanis77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εχουν. Μερικά μάλιστα έχουν 2 ημερομηνίες. Ημερομηνία τοποθέτησης και ημερομηνία λήξης. Η 1η αναφέρει μέχρι πότε πρέπει να το ποθετηθεί το μελάνι στον εκτυπωτη. Πόσο ειναι το χρονικο μαξιμουμ?
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μηδενικος τραπεζικος λογαριασμος διαγραφεται; η πρεπει να εμφανιζει εστω μια μικρη κινηση;
iordanis77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορείς να κάνεις νέους λογαριασμούς (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και μόνο αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό), για αυτό ακριβώς τον λόγο που ανέφερες. Δηλαδη οποιος κανει νεους λογ/σμους απαγορευεται απ αυτους η αναληψη?
alfeios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη οποιος κανει νεους λογ/σμους απαγορευεται απ αυτους η αναληψη?Που θα κανεις νεους λογαριασμους;Εννοεις θα ανοιξεις νεους τραπεζικους λιγαριασμους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις