scullyist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πλεονασμός, τι νόημα έχει η σακούλα... απλά ταινία συσκευασίας γύρω-γύρω παντού και έγινε αδιάβροχο.
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πλεονασμός, τι νόημα έχει η σακούλα... απλά ταινία συσκευασίας γύρω-γύρω παντού και έγινε αδιάβροχο. Γλιτώνεις κόπο και ταινία 1
Pseudonumo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πώς μπορούμε να αγοράσουμε από έξω? Ξέρω για Revolut και Request money αλλά κάτι έχω ακούσει ότι πλεον περνάνε οι προπληρωμένες κάρτες? Τί ισχύεί? υπάρχει κάτι άλλο?!
scullyist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τα e-shops των Cosmote, Wind, Vodafone κλπ. δεν αναγράφουν / συμπεριλαμβάνουν όλα τα πιθανά προϊόντα (/μοντέλα) που μπορεί να διαθέτουν (σ)τα φυσικά τους καταστήματα. α. Σωστό β. Λάθος ----- ; ----
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πώς μπορούμε να αγοράσουμε από έξω? Ξέρω για Revolut και Request money αλλά κάτι έχω ακούσει ότι πλεον περνάνε οι προπληρωμένες κάρτες? Τί ισχύεί? υπάρχει κάτι άλλο?! Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν ισχύει κάτι στάνταρ ακόμα. Θέλει δοκιμές γιατί είναι ανάλογα την κάρτα και το κατάστημα. Κάποιες κάρτες περνάνε σε κάποια καταστήματα και το paypal λένε κάποιοι ότι επίσης δουλεύει με κάποιες κάρτες χωρίς πατέντες. Για τις κάρτες τύπου revolut δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί και δε νομίζω να το κάνω. Πάντως, αν βοηθάει, με χρεωστική american express της alpha και χρεωστική master της εθνικής έχω κάνει αγορές τελευταία χωρίς πρόβλημα. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κανα μαγαζι κοντα αιγαλεω ,αλλα οχι αθηνα κεντρο ωστε να παρω αυτοκινητο,για ραντεβου να κανω κινηση ξερουμε?Αθηνα κεντρο ξερω απειρα αλλα θελω να απρω αυτοκινητο Και δεν θα βρω να παρκαρω..Ετσι κανα καλο μπαρακι σκοτεινο να πιουμε ενα ποτακια.Ελεγα για telescope χαιδαρι αλλα το εχω βαρεθει.
Pseudonumo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κανα μαγαζι κοντα αιγαλεω ,αλλα οχι αθηνα κεντρο ωστε να παρω αυτοκινητο,για ραντεβου να κανω κινηση ξερουμε?Αθηνα κεντρο ξερω απειρα αλλα θελω να απρω αυτοκινητο Και δεν θα βρω να παρκαρω..Ετσι κανα καλο μπαρακι σκοτεινο να πιουμε ενα ποτακια.Ελεγα για telescope χαιδαρι αλλα το εχω βαρεθει. Πηγαινε στο cap cap να γουσταρει :-P πλακα κανω
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ξέρετε που έχουν μπλόκα οι αγροτές; Αύριο θα πάω Θεσσαλονίκη από Ξάνθη το μεσημέρι.Επειδή έμαθα κλείνουν και την παλιά Εθνική και την Εγνατία.
Mikeasdf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σημερα απο το πρωι ειχαν κλεισει την εγνατια (απο Βούλγαρη μεχρι και ΧΑΝΘ) και μας μπιπ μπιπ ολους..
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ξέρετε που έχουν μπλόκα οι αγροτές; Αύριο θα πάω Θεσσαλονίκη από Ξάνθη το μεσημέρι.Επειδή έμαθα κλείνουν και την παλιά Εθνική και την Εγνατία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τη τροχαία Ξάνθης και να ρωτήσεις. Ότι και να σου πούμε εμείς δεν είναι σίγουρο.
jakegate7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα, έχω 30 euro σε παράβολο χαρτοσήμου που δεν έχω χρησιμοποιήσει . υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα λεφτά μου πίσω? τα είχα πάρει από ΚΕΠ, αλλά λογικά στην εφορία θα πρέπει να απευθυνθώ
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα, έχω 30 euro σε παράβολο χαρτοσήμου που δεν έχω χρησιμοποιήσει . υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα λεφτά μου πίσω? τα είχα πάρει από ΚΕΠ, αλλά λογικά στην εφορία θα πρέπει να απευθυνθώ Εγω εβγαλα ηλεκτρονικα ενα παραβολο 15€ το οποιο στη συνεχεια ακυρωσα. Η εφορια λεει στο επιστρεφει, αφου τσεκαρει οτι δεν της χρωστας, οποτε το συμψηφιζει. Απο φιλο με παρομοιο θεμα ακουσα οτι περασε ενας χρονος κι ακομα δε πηρε τα λεφτα...
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχω ξαναρωτήσει αλλά θα ξαναπροσπαθήσω Ξέρει κανείς αν υπάρχει μαγαζί με τραπέζι σνούκερ στη Θεσσαλονίκη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις