xpapias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 φαντάζομαι έχει λατινικούς χαρακτήρες!! Ναι εννοείται! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και κάνα δυο μέρες, το youtube έχει αλλάξει συμπεριφορά σε μια συγκεκριμένη λειτουργία: Όταν κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός βίντεο, κάνω rewind ή fast forward (είτε με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο, είτε κλικάροντας με το ποντίκι σε κάποιο σημείο τής μπάρας), δε συνεχίζει να παίζει αυτόματα από το σημείο εκείνο, αλλά κάνει pause και πρέπει να πατήσω πάλι play για να συνεχίσει. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις, ούτε στα πρόσθετα τού chrome...ξαφνικά τού την έδωσε! Έτσι λειτουργεί πλέον, ή κάτι έχει χαζέψει εν αγνοία μου και διορθώνεται κάπως, διότι παίζει βιολί με τα νεύρα μου;;; (Αν πρέπει να πάει σε άλλη κατηγορία, στείλτε το χωρίς τύψεις!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και κάνα δυο μέρες, το youtube έχει αλλάξει συμπεριφορά σε μια συγκεκριμένη λειτουργία: Όταν κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός βίντεο, κάνω rewind ή fast forward (είτε με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο, είτε κλικάροντας με το ποντίκι σε κάποιο σημείο τής μπάρας), δε συνεχίζει να παίζει αυτόματα από το σημείο εκείνο, αλλά κάνει pause και πρέπει να πατήσω πάλι play για να συνεχίσει. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις, ξαφνικά τού την έδωσε. Έτσι λειτουργεί πλέον, ή κάτι έχει χαζέψει εν αγνοία μου και διορθώνεται κάπως, διότι παίζει βιολί με τα νεύρα μου;;; (Αν πρέπει να πάει σε άλλη κατηγορία, στείλτε το χωρίς τύψεις!) Εμένα παίζει κανονικά, κάποιο κόλλημα πρέπει να έφαγε. Και με άλλον browser το ίδιο σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εμένα παίζει κανονικά, κάποιο κόλλημα πρέπει να έφαγε. Και με άλλον browser το ίδιο σου κάνει; Δε δοκίμασα με άλλον, για να πω την αλήθεια. Θα το τσεκάρω, αλλά αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να δουλεύει σωστά με τον chrome. Αν διαπιστώσω π.χ. ότι με firefox δεν υπάρχει το πρόβλημα, φαντάζεσαι τι θα έπρεπε να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δε δοκίμασα με άλλον, για να πω την αλήθεια. Θα το τσεκάρω, αλλά αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να δουλεύει σωστά με τον chrome. Αν διαπιστώσω π.χ. ότι με firefox δεν υπάρχει το πρόβλημα, φαντάζεσαι τι θα έπρεπε να κάνω; Κάποιον "καθαρισμό" στον browser ίσως. Δοκίμασα και με chrome τώρα και πάλι παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 μου ηρθε ενα δεματακι απο banggood όπως παντα γιατι κανω συχνα παραγγελιες. το ανοιγω και μου ηρθε αδειο χωρις τιποτα μεσα.μονο οι φυσαλιδες οι προστατευτικες και τιποτα αλλο. αδειο εντελως.δεν ηταν παραβιασμενο η κατι άλλο ώστε να πω ότι το εκλεψαν,μ ηρθε μια αδεια συσκευασια. δεν ειχε μεγαλη αξια το περιεχομενο. 9 ευρω.τι κανω τωρα? το λεω στο κινεζο να μ κανει refund η να μου αποστειλει αλλο? απλα αντε παλι αναμονη 30 μερες.. (το εχω τραβηξει βιντεο πριν το ανοιξω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κάποιον "καθαρισμό" στον browser ίσως. Δοκίμασα και με chrome τώρα και πάλι παίζει κανονικά. Δοκίμασα στο firefox και δεν παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό. Τι να καθαρίσω στον chrome; Τα πάντα; Edit: Έκανα γενική «φασίνα» από τα settings τού chrome, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα στο firefox και δεν παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό. Τι να καθαρίσω στον chrome; Τα πάντα; Edit: Έκανα γενική «φασίνα» από τα settings τού chrome, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Ναι αυτό εννοούσα, διαγραφή δεδομένων περιήγησης που λέει και έχει διάφορες επιλογές. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Δοκίμασε το ίδιο και με κανένα ccleaner μήπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 μου ηρθε ενα δεματακι απο banggood όπως παντα γιατι κανω συχνα παραγγελιες. το ανοιγω και μου ηρθε αδειο χωρις τιποτα μεσα.μονο οι φυσαλιδες οι προστατευτικες και τιποτα αλλο. αδειο εντελως.δεν ηταν παραβιασμενο η κατι άλλο ώστε να πω ότι το εκλεψαν,μ ηρθε μια αδεια συσκευασια. δεν ειχε μεγαλη αξια το περιεχομενο. 9 ευρω.τι κανω τωρα? το λεω στο κινεζο να μ κανει refund η να μου αποστειλει αλλο? απλα αντε παλι αναμονη 30 μερες.. (το εχω τραβηξει βιντεο πριν το ανοιξω) Τι αλλο να κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ναι απλα λεω να τους πω για refund η να περιμενω παλι ποσες μερες να μ ξαναερθει αυτο ρωταω... Απλα αν μ ξαναγινει αποστολη λεω μηπως γινουν τα ιδια παλι αδειο πακετο οπως τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ναι απλα λεω να τους πω για refund η να περιμενω παλι ποσες μερες να μ ξαναερθει αυτο ρωταω... Απλα αν μ ξαναγινει αποστολη λεω μηπως γινουν τα ιδια παλι αδειο πακετο οπως τωρα... Πρωτα πρεπει να τους ενημερωσεις. Αλλιως πώς θα σου στειλουν αλλο; Αν εσυ θελεις να στειλουν αλλο ή θελεις επιστροφη πληρωμης, ειναι αλλο θεμα. Εσυ θα το αποφασισεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα στο firefox και δεν παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό. Τι να καθαρίσω στον chrome; Τα πάντα; Edit: Έκανα γενική «φασίνα» από τα settings τού chrome, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Δες μήπως σου κάνει τη ζημιά κανένα add-on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τα leroymerlin έχουν καλές τιμές σε εργαλεία; Αξίζει σε σχέση με το skroutz δηλαδή; Γιατί μου πέφτει λίγο μακριά, αν δεν αξίζει να μην πάω τζάμπα... Στο site τους δεν είναι έτοιμη η σχετική ενότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και κάνα δυο μέρες, το youtube έχει αλλάξει συμπεριφορά σε μια συγκεκριμένη λειτουργία: Όταν κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός βίντεο, κάνω rewind ή fast forward (είτε με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο, είτε κλικάροντας με το ποντίκι σε κάποιο σημείο τής μπάρας), δε συνεχίζει να παίζει αυτόματα από το σημείο εκείνο, αλλά κάνει pause και πρέπει να πατήσω πάλι play για να συνεχίσει. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις, ούτε στα πρόσθετα τού chrome...ξαφνικά τού την έδωσε! Έτσι λειτουργεί πλέον, ή κάτι έχει χαζέψει εν αγνοία μου και διορθώνεται κάπως, διότι παίζει βιολί με τα νεύρα μου;;; (Αν πρέπει να πάει σε άλλη κατηγορία, στείλτε το χωρίς τύψεις!) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Chrome και κάνε επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχεις κάποιος slow cooker? Σκέφτομαι να αγοράσω και θέλω γνώμες, θετικές και αρνητικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις