Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε, με ταχυδρομείο για παράδειγμα; Πάω τον φάκελο στα κεντρικά ή μπορώ και από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς που αφήνουν δέματα;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε, με ταχυδρομείο για παράδειγμα; Πάω τον φάκελο στα κεντρικά ή μπορώ και από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς που αφήνουν δέματα;

Όπως λέει η Valerie_, συστημένα στο ταχυδρομείο ή σε κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται.

Δημοσ.

Σε tablet με android αν φτιάξω έναν χρήστη με περιορισμένα δικαιώματα και επιλέξω να μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές και παιχνίδια (πρόκειται για ανήλικο παιδί), θα πετάγονται σπαστικές διαφημίσεις όταν μπαίνει στον περιορισμένο χρήστη για να παίζει παιχνίδια; Δηλαδή με λίγα λόγια, στον περιορισμένο λογαριασμό θα εξακολουθούν να παίζουν διαφημίσεις;

Δημοσ.

Στα οικιακά ψυγεία, το "δυνατό" είναι το 1 ή το 5; γιατί έχουμε πρόβλημα απότι φαίνεται....

Δημοσ.

Ολλανδία μπορει να πάει κανείς μονο με ταυτότητα; Λήγει το διαβατήριο μου

φαντάζομαι έχει λατινικούς χαρακτήρες!!

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει πώληση με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Παρέλαβε κανονικά η κοπέλα το δέμα της την επομένη που το έστηλα,πόσες μέρες κάνει η ΓΕΝΙΚΗ να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου γνωρίζει κανείς.

Ήδη έχουν περάσει 4 εργάσιμες έχει κάποιο μέλος εμπειρία είναι φυσικό ή να πάρω τηλ να δώ τι γίνεται;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

νομίζω δέκα εργάσιμες κάνουν να μπουν τα λεφτά. πάντως με τίποτα τόσο σύντομα.

καλά όταν πήγες το δέμα για αποστολή γιατί δεν ρώτησες κι εσύ..

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω δέκα εργάσιμες κάνουν να μπουν τα λεφτά. πάντως με τίποτα τόσο σύντομα.

καλά όταν πήγες το δέμα για αποστολή γιατί δεν ρώτησες κι εσύ..

Ρώτησα την κοπέλα που αγόρασε μου 2-3 μέρες ίσως δεν ήξερε κ αυτή.

Τέςπα δεν πειράζει 10 μέρες θα περιμένω απλά είπα μήπως υπήρχε θέμα.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει πώληση με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Παρέλαβε κανονικά η κοπέλα το δέμα της την επομένη που το έστηλα,πόσες μέρες κάνει η ΓΕΝΙΚΗ να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου γνωρίζει κανείς.

Ήδη έχουν περάσει 4 εργάσιμες έχει κάποιο μέλος εμπειρία είναι φυσικό ή να πάρω τηλ να δώ τι γίνεται;Ευχαριστώ.

Εμένα σε γενική έχουν κάνει και δύο βδομάδες.

Τα πιο γρήγορα σε αυτό το θέμα είναι τα ελτά!

Δημοσ.

Στα οικιακά ψυγεία, το "δυνατό" είναι το 1 ή το 5; γιατί έχουμε πρόβλημα απότι φαίνεται....

To 5, αλλά μακροπρόθεσμα τα ψυγεία πιάνουν τη μέγιστη ψύξη στο 3 ή το 4, ανάλογα με τη μάρκα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...