GreekMonkey Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε, με ταχυδρομείο για παράδειγμα; Πάω τον φάκελο στα κεντρικά ή μπορώ και από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς που αφήνουν δέματα;
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 είναι σημαντικά έγγραφα; αν ναι,στείλτα συστημένα. 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε, με ταχυδρομείο για παράδειγμα; Πάω τον φάκελο στα κεντρικά ή μπορώ και από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς που αφήνουν δέματα; Όπως λέει η Valerie_, συστημένα στο ταχυδρομείο ή σε κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται.
gokuthelegend Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Σε tablet με android αν φτιάξω έναν χρήστη με περιορισμένα δικαιώματα και επιλέξω να μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές και παιχνίδια (πρόκειται για ανήλικο παιδί), θα πετάγονται σπαστικές διαφημίσεις όταν μπαίνει στον περιορισμένο χρήστη για να παίζει παιχνίδια; Δηλαδή με λίγα λόγια, στον περιορισμένο λογαριασμό θα εξακολουθούν να παίζουν διαφημίσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Στα οικιακά ψυγεία, το "δυνατό" είναι το 1 ή το 5; γιατί έχουμε πρόβλημα απότι φαίνεται....
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Στα οικιακά ψυγεία, το "δυνατό" είναι το 1 ή το 5; γιατί έχουμε πρόβλημα απότι φαίνεται.... To 5
xpapias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ολλανδία μπορει να πάει κανείς μονο με ταυτότητα; Λήγει το διαβατήριο μου
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ολλανδία μπορει να πάει κανείς μονο με ταυτότητα; Λήγει το διαβατήριο μου ναι
ribo7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ολλανδία μπορει να πάει κανείς μονο με ταυτότητα; Λήγει το διαβατήριο μου φαντάζομαι έχει λατινικούς χαρακτήρες!!
apostolia-tyrnavos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα έχω κάνει πώληση με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Παρέλαβε κανονικά η κοπέλα το δέμα της την επομένη που το έστηλα,πόσες μέρες κάνει η ΓΕΝΙΚΗ να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου γνωρίζει κανείς. Ήδη έχουν περάσει 4 εργάσιμες έχει κάποιο μέλος εμπειρία είναι φυσικό ή να πάρω τηλ να δώ τι γίνεται;Ευχαριστώ.
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 νομίζω δέκα εργάσιμες κάνουν να μπουν τα λεφτά. πάντως με τίποτα τόσο σύντομα. καλά όταν πήγες το δέμα για αποστολή γιατί δεν ρώτησες κι εσύ.. 1
apostolia-tyrnavos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 νομίζω δέκα εργάσιμες κάνουν να μπουν τα λεφτά. πάντως με τίποτα τόσο σύντομα. καλά όταν πήγες το δέμα για αποστολή γιατί δεν ρώτησες κι εσύ.. Ρώτησα την κοπέλα που αγόρασε μου 2-3 μέρες ίσως δεν ήξερε κ αυτή. Τέςπα δεν πειράζει 10 μέρες θα περιμένω απλά είπα μήπως υπήρχε θέμα.Ευχαριστώ
thant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά είναι εως 5 εργάσιμες απο την ημερα παραλαβής.. 4 ευρώ η προμήθεια της τράπεζας. 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα έχω κάνει πώληση με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Παρέλαβε κανονικά η κοπέλα το δέμα της την επομένη που το έστηλα,πόσες μέρες κάνει η ΓΕΝΙΚΗ να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου γνωρίζει κανείς. Ήδη έχουν περάσει 4 εργάσιμες έχει κάποιο μέλος εμπειρία είναι φυσικό ή να πάρω τηλ να δώ τι γίνεται;Ευχαριστώ. Εμένα σε γενική έχουν κάνει και δύο βδομάδες. Τα πιο γρήγορα σε αυτό το θέμα είναι τα ελτά!
Miracle Worker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Στα οικιακά ψυγεία, το "δυνατό" είναι το 1 ή το 5; γιατί έχουμε πρόβλημα απότι φαίνεται.... To 5, αλλά μακροπρόθεσμα τα ψυγεία πιάνουν τη μέγιστη ψύξη στο 3 ή το 4, ανάλογα με τη μάρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις