Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανας γείτονας ή μπερδεύτηκε ή ψαχνει αφορμη να σου μιλήσει...  εσύ καλά έκανες. δε χρειάζεται κατι παραπάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να γίνει σύνδεση πρέπει να βάλεις κωδικό. Κάποιος από κάπου κοντά είναι πάντως γιατί το bt λίγα μέτρα εμβέλεια έχει.

Samsung είναι το κινητό;

Samsung ειναι ναι!!Ρωτηθηκα για εναν κωδικο για να κανω προσθηκη αυτης της συσκευης και πατησα οχι..εκλεισα οπως προειπα και το bluetooth,μενει κατι αλλο να κανω??

Δημοσ.

Samsung ειναι ναι!!Ρωτηθηκα για εναν κωδικο για να κανω προσθηκη αυτης της συσκευης και πατησα οχι..εκλεισα οπως προειπα και το bluetooth,μενει κατι αλλο να κανω??

Όχι, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μη φοβάσαι :)

Δημοσ.

κανας γείτονας ή μπερδεύτηκε ή ψαχνει αφορμη να σου μιλήσει...  εσύ καλά έκανες. δε χρειάζεται κατι παραπάνω.

Ο γειτονας ηθελε συνδεση στο ιντερνετ ή στο λαπτοπ μου?Αλλα και εγω καλο χαπατο ειμαι που ειχα ανοιχτο bluetooth..

Δημοσ.

Ο γειτονας ηθελε συνδεση στο ιντερνετ ή στο λαπτοπ μου?Αλλα και εγω καλο χαπίστευτο είναι  ειμαι που ειχα ανοιχτο bluetooth..

Στο λάπτοπ αλλά και πάλι δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά, το πολύ πολύ να σου έστελνε καμιά φωτογραφία! Δεν πειράζει να το έχεις ανοιχτό το bt αλλά αν δεν το χρησιμοποιείς κλείστο.

Δημοσ.

Χαπίστευτο είναι γραφω,χαπιστευτο βγαινει... τι γινεται σημερα!!!

(ρε δεν παει καλα το πληκτρολογιο..)

όταν γράφεις apato βγάζει απίστευτο είναι, τώρα που έχει και χ μπροστά βγάζει χαπίστευτο είναι! :D

• Like 2
Δημοσ.

όταν γράφεις apato βγάζει απίστευτο είναι, τώρα που έχει και χ μπροστά βγάζει χαπίστευτο είναι! :D

Μα λεω και εγω τι στο διαολο εγινε!! χαχαχα

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα? Καλή χρονια! Εδώ και κάτι μήνες γίνεται αυτόματα η αλλαγή αυτή της λέξης...

Δημοσ.

Το IBAN ενός λογαριασμού τραπέζης πρέπει να είναι κρυφό ή δεν έχει σημασία;

Επίσης. Όταν πρέπει να στείλω έναν φάκελο με έγγραφα σε μια διεύθυνση, ποιά διαδικασία ακολουθώ;

Δημοσ.

Το IBAN ενός λογαριασμού τραπέζης πρέπει να είναι κρυφό ή δεν έχει σημασία;

Επίσης. Όταν πρέπει να στείλω έναν φάκελο με έγγραφα σε μια διεύθυνση, ποιά διαδικασία ακολουθώ;

Δε νομίζω ότι είναι κάποιο μυστικό το iban, τι να σου κάνει ο άλλος αν το ξέρει;

Για το άλλο που λες δεν κατάλαβα που έχεις απορία. Βάζεις τα χαρτιά σε ένα φάκελο και τα στέλνεις με ό,τι θέλεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...