gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Απλά πατάς πάνω στην πικ που έχει πάνω το 9 και μετάς πηγαίνεις στην επόμενη Όταν κάνω κλικ στην τελευταία φωτογραφία (αυτή που δείχνει το νούμερο) απλώς μου ανοίγει την φωτογραφία. Φυσικά έχει βελάκια για να πάω μπρος - πίσω αλλά δεν θέλω να τις βλέπω μία μία, θέλω να δω όλο το άλμπουμ σε μικρογραφίες.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.938862162828155.1073741852.485290944851948&type=3
gokuthelegend Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.938862162828155.1073741852.485290944851948&type=3 Το συγκεκριμένο screenshot από το συγκεκριμένο άλμπουμ το έδωσα σαν παράδειγμα. Πως το βρίσκω για να το κάνω και σε άλλα άλμπουμ;
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πατάς πάνω σε μια φωτογραφία, και όταν σου την προβάλει, στο κάτω μέρος είναι το όνομα του άλμπουμ. Πατας πάνω στο όνομα του άλμπουμ και σε βγάζει. Τι έπαθες βραδυάτικα, δεν επικοινωνείς?
GreekMonkey Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Στο εξωτερικό τις σημαίες που είναι για κρέμασμα στον τοίχο (καλά ίσως να είναι και για κανονική χρήση σημαίας, nevermind) πως τις λένε; Γιατί πάτησα στο ebay The Prodigy flag και δεν μου έβγαλε καμία και μου φαίνεται παράξενο για ένα τέτοιο συγκρότημα να μην έχει ούτε μια.
petros_samurai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να πας στη ΔΕΗ και να δίνεις όσα θέλεις, δεν στο κόβουν. Ευχαριστω,μπορω να κανω το ιδιο σε καποιο καταστημα λ.χ wind προπο κτλ? 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω,μπορω να κανω το ιδιο σε καποιο καταστημα λ.χ wind προπο κτλ? Δες και τις επόμενες απαντήσεις. Κάποιοι λένε ότι γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, εγώ είχα την εντύπωση ότι γίνεται και σε κατάστημα. Αύριο θα ρωτήσω φίλο που πληρώνει έτσι και θα σου πω που πληρώνει
petros_samurai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Tωρα ειδα πως εχει και αλλη απαντηση,εγω εχω ebanking και μπορω και απο κει να τους βαλω ενα ποσο χι,το θεμα μου και ο φοβος μου ειναι ο παρακατω,μια φορα σε μια πληρωμη για το ιντερνετ πληρωσα 1-2 ευρω λιγοτερα καταλαθος και μου το κοψαν λολ,αρα εσεις μου λετε πως και λιγοτερα να βαλω στην δεη αυτοι θα δουν πως οκ κατι βαζει αυτος ο μπατιρης σωστα?
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Tωρα ειδα πως εχει και αλλη απαντηση,εγω εχω ebanking και μπορω και απο κει να τους βαλω ενα ποσο χι,το θεμα μου και ο φοβος μου ειναι ο παρακατω,μια φορα σε μια πληρωμη για το ιντερνετ πληρωσα 1-2 ευρω λιγοτερα καταλαθος και μου το κοψαν λολ,αρα εσεις μου λετε πως και λιγοτερα να βαλω στην δεη αυτοι θα δουν πως οκ κατι βαζει αυτος ο μπατιρης σωστα? Ναι σε γενικές γραμμές αυτό. Ότι δίνεις όσα μπορείς, υπάρχει μια κίνηση και δεν τους έχεις γραμμένους.
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Tωρα ειδα πως εχει και αλλη απαντηση,εγω εχω ebanking και μπορω και απο κει να τους βαλω ενα ποσο χι,το θεμα μου και ο φοβος μου ειναι ο παρακατω,μια φορα σε μια πληρωμη για το ιντερνετ πληρωσα 1-2 ευρω λιγοτερα καταλαθος και μου το κοψαν λολ,αρα εσεις μου λετε πως και λιγοτερα να βαλω στην δεη αυτοι θα δουν πως οκ κατι βαζει αυτος ο μπατιρης σωστα? Λοιπόν φίλε μου ρώτησα. Ο φίλος μου πληρώνει σε μηχάνημα τράπεζας easy pay. Εκεί που είναι για πληρωμές κλπ. Βάζεις όσα θες. Λογικά θα γίνεται και μέσω ebanking αλλά στη ΔΕΗ απευθείας δεν γίνεται όντως. Εκεί σου κάνουν συγκεκριμένο διακανονισμό. 1
anwnymh29 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Eιμαι στο λαπτοπ και απο χτες μου βγαζει ενα μηνυμα στα δεξια οτι μια συσκευη GT-S5360 θελει να συνδεθει??Παταω να δω τι ειναι μου εβγαλε εναν κωδικο και με ρωτησε αν ταιριαζει,πατησα οχι , εκλεισα και το bluetooth .. Τι ηταν αυτο?Καποιος προσπαθει να συνδεθει?
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Eιμαι στο λαπτοπ και απο χτες μου βγαζει ενα μηνυμα στα δεξια οτι μια συσκευη GT-S5360 θελει να συνδεθει??Παταω να δω τι ειναι μου εβγαλε εναν κωδικο και με ρωτησε αν ταιριαζει,πατησα οχι , εκλεισα και το bluetooth .. Τι ηταν αυτο?Καποιος προσπαθει να συνδεθει? Κάποιο κινητό είναι λογικά. Σίγουρα δεν είναι το δικό σου;
mylo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 πάτα ναι να δεις τη ειναι. να μας λυθει και μας η απορρία
anwnymh29 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Κάποιο κινητό είναι λογικά. Σίγουρα δεν είναι το δικό σου; Οχι μαλιστα την γκουγκλαρα την συσκευη..δεν εχει κανεις τετοιο κινητο εδω! Mylo το πατησα και ρωτηθηκα για εναν κωδικο και πατησα οχι,αμεσως μετα εκλεισα και το bluetooth.. Να κανω τιποτε αλλο?
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Οχι μαλιστα την γκουγκλαρα την συσκευη..δεν εχει κανεις τετοιο κινητο εδω! Mylo το πατησα και ρωτηθηκα για εναν κωδικο και πατησα οχι,αμεσως μετα εκλεισα και το bluetooth.. Να κανω τιποτε αλλο? Για να γίνει σύνδεση πρέπει να βάλεις κωδικό. Κάποιος από κάπου κοντά είναι πάντως γιατί το bt λίγα μέτρα εμβέλεια έχει. Samsung είναι το κινητό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις