Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω δοκιμασει μονο το vickmall. Κανενα προβλημα. Ειναι λιγο πιο τσιμπημενο σε σχεση με τα αλλα. Απλα οταν ειχα ρωτησει και εγω, τα αλλα ειναι λιγο της υπομονης.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σε αυτά πληρώνουμε με ππ?

εννοώ το δέχονται?

είναι οκ με τις αποστολές ή θα με φάνε τα disputes?

Εγώ ρώτησα για μαγαζιά εκτός ebay για να πληρώσω με κάρτα πάντως. Vickmall έχω δοκιμάσει μόνο και ήταν όλα οκ. Αλλά επειδή πρόκειται για φτηνά πράγματα θα δοκιμάσω κάποιο από τα άλλα που έχουν μεγαλύτερη ποικιλία.

• Like 1

Εγω ξερω εχεις δεν εχεις πρεπει να κανεις δήλωση.

Ποιος ο λόγος να πληρώνει κάποιος λογιστή για να κανει μηδενική δήλωση αφου δεν ειναι υποχρεωτικό?

Αν ξέρεις πως να συμπληρώσεις την δήλωση τότε δεν χρειάζεται να πληρώσεις λογιστή, αν δεν ξέρεις τότε πληρώνεις. Το ότι έχεις μηδενικό εισόδημα δεν λέει κάτι. Και εγώ έχω μηδενικό εισόδημα και έψαχνα μια εβδομάδα για να βρω πως θα συμπληρώσω την δήλωση για να γλιτώσω το 50άρικο του λογιστή, ο λογιστής όμως θα μου την έφτιαχνε στο πι και φι.

Αν ξέρεις πως να συμπληρώσεις την δήλωση τότε δεν χρειάζεται να πληρώσεις λογιστή, αν δεν ξέρεις τότε πληρώνεις. Το ότι έχεις μηδενικό εισόδημα δεν λέει κάτι. Και εγώ έχω μηδενικό εισόδημα και έψαχνα μια εβδομάδα για να βρω πως θα συμπληρώσω την δήλωση για να γλιτώσω το 50άρικο του λογιστή, ο λογιστής όμως θα μου την έφτιαχνε στο πι και φι.

Ολα αυτα που λες δεν έχουν καμία σχέση με το θεμα μας και τι κάνω εγω και εσυ.

Εγω λεω οτι ειναι υποχρεωτικό, μπορεί να κανω και λαθος. Ο φιλος παραπάνω λεει οτι δεν ειναι υποχρεωτικό και δίνει σαν παράδειγμα τους μοναχούς (!).

Πλέον οτι και να χρειαστεί κάποιος, απο μια αίτηση μέχρι μια βοήθεια απο τον δήμο του πρεπει να εχει εκκαθαριστικό.

σε αυτά πληρώνουμε με ππ?

εννοώ το δέχονται?

είναι οκ με τις αποστολές ή θα με φάνε τα disputes?

Δεν ειχα προβλημα ποτε με καποιο (μονο geekbuying μια καθυστερηση αλλα λυθηκε αμεσα και στειλαν επιπλεον πραγματα δωρεαν) Αλλα γενικα απο ο,τι λενε καποιοι δεν παρελαβαν ποτε απο gearbest.Εγω δεν ειχα θεμα αλλα εχε το υποψιν γιατι για να το λενε τοσοι μαλλον ισχυει.Απ την αλλη με pp δεν εχεις να φοβασαι κατι (προφανως παντα με pp αγοραζεις)
  • Like 1

Έχω ενα tabletάκι που πέρνει SIM

έχω βάλει ΣΙΜ και την αναγνωρίζει κανονικά.

Δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο?

έχω κατεβάσει διάφορα dialer apps αλλά δε φαίνεται να λειτουργούν.

Τι κάνω λάθς?

@ thresh : πανω που πηγα να σε κανω quote ! γιατι στο site λεει σε ολα τα μμμ ευθυνης οασα καπως ετσι, κ ρωτησα να μαι σιγουρος/για δευτερη γνωμη που λενε ! ευχαριστω :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...