VasKag Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 εχω δοκιμασει μονο το vickmall. Κανενα προβλημα. Ειναι λιγο πιο τσιμπημενο σε σχεση με τα αλλα. Απλα οταν ειχα ρωτησει και εγω, τα αλλα ειναι λιγο της υπομονης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Gearbest αν δεν επιλέξεις αποστολή με τράκινγκ, είναι σχεδόν σίγουρo ότι θα σε φανε τα disputes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 σε αυτά πληρώνουμε με ππ? εννοώ το δέχονται? είναι οκ με τις αποστολές ή θα με φάνε τα disputes? Εγώ ρώτησα για μαγαζιά εκτός ebay για να πληρώσω με κάρτα πάντως. Vickmall έχω δοκιμάσει μόνο και ήταν όλα οκ. Αλλά επειδή πρόκειται για φτηνά πράγματα θα δοκιμάσω κάποιο από τα άλλα που έχουν μεγαλύτερη ποικιλία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δείχνει πουθενα το μπάσκετ το βράδυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγω ξερω εχεις δεν εχεις πρεπει να κανεις δήλωση. Ποιος ο λόγος να πληρώνει κάποιος λογιστή για να κανει μηδενική δήλωση αφου δεν ειναι υποχρεωτικό? Αν ξέρεις πως να συμπληρώσεις την δήλωση τότε δεν χρειάζεται να πληρώσεις λογιστή, αν δεν ξέρεις τότε πληρώνεις. Το ότι έχεις μηδενικό εισόδημα δεν λέει κάτι. Και εγώ έχω μηδενικό εισόδημα και έψαχνα μια εβδομάδα για να βρω πως θα συμπληρώσω την δήλωση για να γλιτώσω το 50άρικο του λογιστή, ο λογιστής όμως θα μου την έφτιαχνε στο πι και φι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δείχνει πουθενα το μπάσκετ το βράδυ? Στον ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν ξέρεις πως να συμπληρώσεις την δήλωση τότε δεν χρειάζεται να πληρώσεις λογιστή, αν δεν ξέρεις τότε πληρώνεις. Το ότι έχεις μηδενικό εισόδημα δεν λέει κάτι. Και εγώ έχω μηδενικό εισόδημα και έψαχνα μια εβδομάδα για να βρω πως θα συμπληρώσω την δήλωση για να γλιτώσω το 50άρικο του λογιστή, ο λογιστής όμως θα μου την έφτιαχνε στο πι και φι. Ολα αυτα που λες δεν έχουν καμία σχέση με το θεμα μας και τι κάνω εγω και εσυ. Εγω λεω οτι ειναι υποχρεωτικό, μπορεί να κανω και λαθος. Ο φιλος παραπάνω λεει οτι δεν ειναι υποχρεωτικό και δίνει σαν παράδειγμα τους μοναχούς (!). Πλέον οτι και να χρειαστεί κάποιος, απο μια αίτηση μέχρι μια βοήθεια απο τον δήμο του πρεπει να εχει εκκαθαριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 σε αυτά πληρώνουμε με ππ? εννοώ το δέχονται? είναι οκ με τις αποστολές ή θα με φάνε τα disputes? Δεν ειχα προβλημα ποτε με καποιο (μονο geekbuying μια καθυστερηση αλλα λυθηκε αμεσα και στειλαν επιπλεον πραγματα δωρεαν) Αλλα γενικα απο ο,τι λενε καποιοι δεν παρελαβαν ποτε απο gearbest.Εγω δεν ειχα θεμα αλλα εχε το υποψιν γιατι για να το λενε τοσοι μαλλον ισχυει.Απ την αλλη με pp δεν εχεις να φοβασαι κατι (προφανως παντα με pp αγοραζεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ξερει κανεις τι ωρα κλεινουν τα φαρμακεια σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ξερει κανεις τι ωρα κλεινουν τα φαρμακεια σημερα? http://www.fsa.gr/duties.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οι φοιτητες δικαιουνται μειωμενο εισητήριο και για το αεροδρόμιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δικαιούνται αν δεν κάνω λάθος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έχω ενα tabletάκι που πέρνει SIM έχω βάλει ΣΙΜ και την αναγνωρίζει κανονικά. Δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο? έχω κατεβάσει διάφορα dialer apps αλλά δε φαίνεται να λειτουργούν. Τι κάνω λάθς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 http://www.fsa.gr/duties.asp Δε μιλαω για τα ευφημερευοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 @ thresh : πανω που πηγα να σε κανω quote ! γιατι στο site λεει σε ολα τα μμμ ευθυνης οασα καπως ετσι, κ ρωτησα να μαι σιγουρος/για δευτερη γνωμη που λενε ! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις