veteranos123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το τροφοδοτικό παίρνει 80 mm ανεμιστήρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 εβγαλα μπριζολες απο την καταψυξη και επιτοπου τις εβαλα να τις ξεπαγωσω με το φουρνο μικροκυμάτων ερωτηση: παιζει να παθω τιποτα που από -22 τις εβαλα και πηραν σε 3 λεπτα φυσιολογικη θερμοκρασια ώστε να τις βαλω φουρνο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ενημερωσε μας αυριο ....... εβγαλα μπριζολες απο την καταψυξη και επιτοπου τις εβαλα να τις ξεπαγωσω με το φουρνο μικροκυμάτων ερωτηση: παιζει να παθω τιποτα που από -22 τις εβαλα και πηραν σε 3 λεπτα φυσιολογικη θερμοκρασια ώστε να τις βαλω φουρνο;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 χαχαχαχαχα η νεκροψια θα δειξει πσντως αν ξερει κανεις να μου πει...αν είναι να παραγγειλω σουβλάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ο μικροκυμάτων έχει ρύθμιση για ξεπάγωμα... και κανονικά δεν γίνεται σε 3λ. Και εγω το εχω βαλει στο γρηγορο... μια χαρα ειμαι... το ίδιο λένε και οι γύρω μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δεν το εβαλα στην λειτουργια ξεπαγωμα αλλα στην κανονικη λειτουργια που ζεσταινεις ενα φαγητο γ αυτο ξεπαγωσαν πολυ γρηγορα... τεσπα μαλλον παω για σουβλακια thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εκτός ebay και aliexpress ποιο κατάστημα έχει φτηνές θήκες και tempered glass που ψάχνω για ένα φίλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 banggood? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 banggood? Έχει κάμποσα βλέπω, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εκτός ebay και aliexpress ποιο κατάστημα έχει φτηνές θήκες και tempered glass που ψάχνω για ένα φίλο;Γενικοτερα πολλαbanggood vickmall geekbuying gearbest κλπ. κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nelnel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω αν ισχυει 100% αυτο. Ξερω οτι σχεδον ολοι ειναι, αλλα ισως να υπαρχουν καποιες λιγες εξαιρεσεις Εξαιρούνται όσοι δεν έχουν κανένα εισόδημα, ούτε κινητή και ακίνητη περιουσία. Όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Όταν μια υπηρεσία ζητάει εκκαθαριστικό, εγώ που δεν έχω, τι τους στέλνω;Βεβαιωση αφμ δινεις τοτε. Αν δεν εχεις πας εφορια και βγαζεις. Θα το χεις μια ζωη αυτο το αφμ. Αυτη την βεβαιωση δεν την δινεις πουθενα μονο αντίγραφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εξαιρούνται όσοι δεν έχουν κανένα εισόδημα, ούτε κινητή και ακίνητη περιουσία. Όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι. Εγω ξερω εχεις δεν εχεις πρεπει να κανεις δήλωση. Ποιος ο λόγος να πληρώνει κάποιος λογιστή για να κανει μηδενική δήλωση αφου δεν ειναι υποχρεωτικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nelnel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγω ξερω εχεις δεν εχεις πρεπει να κανεις δήλωση. Ποιος ο λόγος να πληρώνει κάποιος λογιστή για να κανει μηδενική δήλωση αφου δεν ειναι υποχρεωτικό? Ειναι ο γενικος κανονας. Υπαρχει η εξαιρεση που εγραψα πριν οποτε, αν καποιος θελει να κανει μονος του ή να πληρωσει λογιστη για να εχει το εκκαθαριστικο, εστω και μηδενικο, δικαιωμα του.Υπαρχει ακομα μια εξαιρεση, που αφορα σε μια κατηγορια μοναχων (ασκητων νομιζω) που αν εχουν εσοδα μεχρι ενα ορισμενο ποσο, δεν εχουν υποχρεωση να υποβαλλουν δηλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 banggood? Γενικοτερα πολλα banggood vickmall geekbuying gearbest κλπ. κλπ. σε αυτά πληρώνουμε με ππ? εννοώ το δέχονται? είναι οκ με τις αποστολές ή θα με φάνε τα disputes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις