viper2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ουτε και εγω καταλαβαινω, γιατι ζηταει λογαριασμο για κατεβασμα "δωρεαν" apps αλλα τι να κανουμε... μπλεξαμε με αμερικανους ιμπεριαλιστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πως βαθμολογώ κάποιον που αγόρασα απο αυτόν ; Εχωντας βάλει εγω αγγελία ΖΗΤΗΣΗΣ ομως ! Δηλαδη εχω βαλει εγω αγγελια ζητησης , μου εστειλε pm κανονισαμε και θελω να τον βαθμολογησω εκεινον ως πωλητη! (γιατι πατησα στην αγγελια μου στο link που εχει και θα αυτοξιολογηθω ως πωλητης ενω ειμαι αγοραστης!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ξερετε κανα καλο ιντερνετικο κατστημα για βιολογικα προιοντα;ψαχνοντας ετσι λιγο βρηκα οτι το bioshop εχει καλες τιμες.τι προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πως βαθμολογώ κάποιον που αγόρασα απο αυτόν ; Εχωντας βάλει εγω αγγελία ΖΗΤΗΣΗΣ ομως ! Δηλαδη εχω βαλει εγω αγγελια ζητησης , μου εστειλε pm κανονισαμε και θελω να τον βαθμολογησω εκεινον ως πωλητη! (γιατι πατησα στην αγγελια μου στο link που εχει και θα αυτοξιολογηθω ως πωλητης ενω ειμαι αγοραστης!) Περίμενε να σε αξιολογήσει σαν αγοραστή και στην αξιολόγησή του κάτω απ την αγγελία σου θα δεις το σχετικό κομβίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αν νοικιάσεις σπίτι μέσω αγγελίας μεσιτικού πληρώνεις εσύ ή ο ιδιοκτήτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ο ιδιοκτήτης βέβαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Άμα πας σε ένα γραφείο για να σου βρει ένα σπίτι, τότε θα πληρώσεις. Έτσι είχαμε δώσει κανα 200σάρι νομίζω(αν και μπορεί να θυμάμαι λάθος). Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αν νοικιάσεις σπίτι μέσω αγγελίας μεσιτικού πληρώνεις εσύ ή ο ιδιοκτήτης; Η αμοιβή του μεσητικού γραφείου ισούται με ένα ενοίκιο και την πληρώνουν από μισή και οι δύο. Έτσι, αν νοίκιασες ένα σπίτι με ενοίκιο π.χ. 400 ευρώ, πρέπει να πληρώσεις 200 εσύ και 200 ο ιδιοκτήτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 δεν λέω να πάω εγώ σε μεσιτικό για να βρω σπίτι , αλλά να δω αγγελία που έχει μπει απο μεσιτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Το ηλεκτρικο θερμοσιφωνο οταν ειναι ανοικτο δουλευει συνεχεια?ή μονο οταν χρησιμοποιουμε το ζεστο νερο?Δηλαδη καιει ρευμα κανονικα οσο ειναι ανοικτο(ή αυτο δεν ειναι ισχυει)?Με λιγα λογια τι συμφερει ανοικτο να το εχουμε ανοικτο ή κλειστο οταν δεν το χρησιμοποιουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Το ηλεκτρικο θερμοσιφωνο οταν ειναι ανοικτο δουλευει συνεχεια?ή μονο οταν χρησιμοποιουμε το ζεστο νερο?Δηλαδη καιει ρευμα κανονικα οσο ειναι ανοικτο(ή αυτο δεν ειναι ισχυει)?Με λιγα λογια τι συμφερει ανοικτο να το εχουμε ανοικτο ή κλειστο οταν δεν το χρησιμοποιουμε.. Έχει θερμοστάτη. Όταν το νερό ζεσταθεί, η λειτουργία του σταματά, άρα και η κατανάλωση, ασχέτως του αν ο διακόπτης είναι στο on. Προφανώς δε, όταν χρησιμοποιούμε το ζεστό νερό, δεν καταναλώνει. Αρχίζει να δουλεύει πάλι - εφόσον είναι αναμένο - όταν η θερμοκρασία του νερού που περιέχει πέσει. Η κατανάλωση ρεύματος κατά τη διάρκεια τής χρήσης, ισχύει στους ηλεκτρικούς ταχυθερμαντήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giasimera Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 δεν λέω να πάω εγώ σε μεσιτικό για να βρω σπίτι , αλλά να δω αγγελία που έχει μπει απο μεσιτικό. Θέλω να δω το μεσίτη που θα σου δώσει χύμα τηλέφωνα να συννεοηθείς εσύ με τον ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εχω παρατηρησει τις τελευταιας 2 βδομαδες 'βουλωνει' το αριστερο αυτι μου κατι που ειναι αρκετα ενοχλητικο και δεν ξερω γιατι,δεν παω να το κανω με παντονετες τιποτα,ειναι αυτο το βουλωμαι που συνηθως γινεται στο αεροπλανο λογω της καθοδου ή της ανοδου,πρεπει να ανησυχω?και καμια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Aυτα λενε τιποτα? Για φαση youtube και κανα online video αντε και κανα browsing για τσεκαρισμα και μονο, οχι παιχνιδια, εφαρμογες κλπ. Αν ναι πιο απο τα 4? http://www.ebay.co.uk/itm/4GB-Android-4-0-Mini-PC-Wireless-Google-TV-player-BOX-1GHz-Cortex-A8-HDMI-/321056565390?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4ac076688e http://www.ebay.co.uk/itm/1GB-Android4-0-WIFI-Mini-PC-Google-Smart-TV-Box-Fly-Mouse-Keyboard-/321056565310?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4ac076683e http://www.ebay.co.uk/itm/4GB-Google-Android-4-0-WIFI-WLAN-Smart-Media-TV-Box-Internet-TV-Player-1080P-HD-/221177885408?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item337f3ab2e0 http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Android-4-1-OS-TV-box-mini-pc-DDR3-1G-8G-Air-Fly-Mouse-/321056565419?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4ac07668ab Αυτα με το keyboard μου γεμιζουν περισσοτερο το ματι λογω "free" keyboard παρεμπιπτοντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις