alfeios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν το λέω με σιγουριά 100%, απλά ξέρω 1-2 γνωστούς μου που το κάνουν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πάνε στη ΔΕΗ, μπορεί να πληρώνουν αλλιώς. με ebanking μπορεις να δινεις οσα θελεις, όποτε θελεις ..... Φτανει φυσικα να μην ξεπερασεις το οριο για το κοψιμο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nelnel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μακαρι, τουλαχιστον να μην υπαρχει κ αυτη η μικρη εστω επιβαρυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Όταν μια υπηρεσία ζητάει εκκαθαριστικό, εγώ που δεν έχω, τι τους στέλνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Όταν μια υπηρεσία ζητάει εκκαθαριστικό, εγώ που δεν έχω, τι τους στέλνω; Μπορείς να το κατεβάσεις από το taxisnet και να το εκτυπώσεις ότι μέρα και ώρα να είναι, αρκεί να γνωρίζεις τους κωδικούς σου στο taxisnet. Δεν χρειάζεται να πας στην εφορία και δεν χρειάζεται επικύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 θελω να στειλω αγγλια σε συγγενικο μου προσωπο κατι προιοντα απο Ελλαδα (μελι-λαδι και λοιπα καλουδια) ποιος ειναι ο ασφαλεστερος-σιγουρος-φθηνοτερος τροπος να τα στειλω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Όταν μια υπηρεσία ζητάει εκκαθαριστικό, εγώ που δεν έχω, τι τους στέλνω; Μηπως εννοεις οτι δεν εχεις, επειδη δεν εχεις κανει δηλωση ή δεν εισαι υποχρεωμενος/η να κανεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω κάνει δήλωση. Δεν έχω εισόδημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω κάνει δήλωση. Δεν έχω εισόδημα. Κανεις υπέυθυνη δηλωση οτι δεν εισαι υποχρεωμενη/ος να κανεις φορολογική δηλωση. Αυτο αντικαθιστα το εκκαθαριστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 θελω να στειλω αγγλια σε συγγενικο μου προσωπο κατι προιοντα απο Ελλαδα (μελι-λαδι και λοιπα καλουδια) ποιος ειναι ο ασφαλεστερος-σιγουρος-φθηνοτερος τροπος να τα στειλω;; Σίγουρα όχι με αεροπλάνο. Εμάς μας στέλνουν με φορτηγό-μεταφορική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κανεις υπέυθυνη δηλωση οτι δεν εισαι υποχρεωμενη/ος να κανεις φορολογική δηλωση. Αυτο αντικαθιστα το εκκαθαριστικό Εδώ και 3-4 χρόνια δεν είναι υποχρεωτικό να υποβάλουν όλοι Ε1 κι ας μην έχουν εισόδημα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εχεις καμια προταση Iris; στειλε μου σε pm αν ειναι να μπω να δω τιμες κτλπ Καλα δεν θελω τιποτα με φοβερο βαρος. Ενα δεματακι 6-7 κιλα το πολυ. Απλα ειναι η πρωτη φορα και δεν ξερω τι να επιλεξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εχεις καμια προταση Iris; στειλε μου σε pm αν ειναι να μπω να δω τιμες κτλπ Καλα δεν θελω τιποτα με φοβερο βαρος. Ενα δεματακι 6-7 κιλα το πολυ. Απλα ειναι η πρωτη φορα και δεν ξερω τι να επιλεξω. Θα ρωτήσω να μάθω και θα σου στείλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και 3-4 χρόνια δεν είναι υποχρεωτικό να υποβάλουν όλοι Ε1 κι ας μην έχουν εισόδημα?*2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Θα ρωτήσω να μάθω και θα σου στείλω Οκ Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και 3-4 χρόνια δεν είναι υποχρεωτικό να υποβάλουν όλοι Ε1 κι ας μην έχουν εισόδημα? Δεν ξερω αν ισχυει 100% αυτο. Ξερω οτι σχεδον ολοι ειναι, αλλα ισως να υπαρχουν καποιες λιγες εξαιρεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις