Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εγραφα; πχ οικογενειακη κατασταση,αμκα μπορεις, αλλα εκκαθαριστικο οχι.

Στο δημοσιο αν τα χεις τα πρωτότυπα,πας τα βγαζεις φωτοτυπια και πας στην δημοσια υπηρεσια. Δεν θελουν σφραγιδα πλεον, αρκει να χεις τα πρωτοτυπα μαζι σου

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σε συνοικιακό που πήγα μου είπαν κάπου 40 αν θυμάμαι καλά.

Για σωστό καθάρισμα, λύσιμο, αλλαγής πάστας κλπ 30-50€ είναι νορμάλ τιμή. Με 20€ μπορεί μόνο να καθάρισαν το ανεμιστηράκι.

Δημοσ.

όχι, σε 2 κεπ που ξέρω έχει από μια τεράστια ταμπέλα που λέει "δεν βγάζουμε φωτοτυπίες".

Και εδώ στο χωριό μου το ίδιο. Λογικό το βρίσκω κιόλας, δεν είναι φωτοτυπάδικο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου ειχαν κανει καλη δουλεια παντως και αλλαγη παστας οταν δεν ειχα χρονο να ασχοληθω ο ιδιος.Πανε και 2χρονια βεβαια οποτε μπορει και οι τιμες να αλλαξαν δεν ξερω,μπορει και να χει σχεση και με το λαπτοπ η τιμολογηση κτλ κτλ.

Παντως εμεινα ευχαριστημενος αν και Πλαισιο δεν παταω ουτε για στυλο.

Δημοσ.

Και εδώ στο χωριό μου το ίδιο. Λογικό το βρίσκω κιόλας, δεν είναι φωτοτυπάδικο.

προφανώς πολλοί πηγαίνουν να θεωρήσουν αντίγραφο χωρίς να έχουν το αντίγραφο :)

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Γνωριζει καποιος/α που μπορω να βρω μια λιστα, εναν καταλογο με τους δισκους (cd) που κυκλοφόρησαν απο ολους τους καλλιτεχνες μεσα στο 2015 ;

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Γνωριζει καποιος/α που μπορω να βρω μια λιστα, εναν καταλογο με τους δισκους (cd) που κυκλοφόρησαν απο ολους τους καλλιτεχνες μεσα στο 2015 ;

Εδώ είσαι

http://www.discogs.com/search/?decade=2010&year=2015

Τώρα άμα θες μόνο απο Ελλάδα, εδώ:

http://www.discogs.com/search/?type=all&title=&artist=&label=&track=&catno=&barcode=&anv=&format=&credit=&genre=&style=&country=Greece&year=2015&submitter=&contributor=&advanced=1

Δημοσ.

Ευχαριστω. Ναι, ξεχασα να το γραψω .... Μονο για ελληνικα θελω

Δημοσ.

Γίνεται να δώσω τα σήματα οδήγησης χωρίς να έχω πάει σε σχολή οδήγησης;  

Μάλλον όχι, αν ήταν έτσι δεν θα πήγαινε κανείς σε σχολή...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μπορείς και στη ΔΕΗ να δίνεις έναντι.

--Πριν μερικους μηνες ειχα ρωτησει, η απαντηση ηταν αρνητικη. Εκτος αν αλλαξε κατι προσφατα.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μπορείς και στη ΔΕΗ να δίνεις έναντι.

Πριν μερικους μηνες ειχα ρωτησει, η απαντηση ηταν αρνητικη. Εκτος αν αλλαξε κατι προσφατα.

Δεν το λέω με σιγουριά 100%, απλά ξέρω 1-2 γνωστούς μου που το κάνουν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πάνε στη ΔΕΗ, μπορεί να πληρώνουν αλλιώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...