Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που να παω το λαπτοπακι μου για ενα καθαρισμα μεσα?Σεπολια/Αττικη να μην τρεχω πιο μακρια και ποσο θα κοστισει περιπου?

Δημοσ.

Τι τίποτα καλέ; αφού είναι η πιο καταναλώσιμη(καλά το είπα; ) συσκευή του σπιτιού μαζί με το σεσουάρ.

Έχει λογικά θερμοστάτη αλλά το νερό έβραζε όταν το άνοιξα κι ήταν αναμμένο το λαμπάκι κανονικά.

Το είπα γιατί όταν πιάσει θερμοκρασία κλείνει, άρα δεν δούλεψε και πάρα πολύ. Εγώ το έχω αφήσει και μέρες και δεν είδα κάτι στη ΔΕΗ

Εννοώ ότι ήταν καυτό. Που κολλάει το φεγγάρι;

Εννοεί αν δεν δουλεύει ο θερμοστάτης μπορεί να σκάσει ο θερμοσίφωνας!

Δημοσ.

Υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω με μια paysafe; Βλέπω μόνο κάτι στοιχηματικές την δέχονται. Να περάσω λεφτά από paysafe σε paypal παίζει να γίνεται;

Δημοσ.

Υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω με μια paysafe; Βλέπω μόνο κάτι στοιχηματικές την δέχονται. Να περάσω λεφτά από paysafe σε paypal παίζει να γίνεται;

Όχι δε γίνεται...μπορείς να την πουλήσεις σε κανένα φίλο που χρησιμοποιεί.

• Like 1
Δημοσ.

Που να παω το λαπτοπακι μου για ενα καθαρισμα μεσα?Σεπολια/Αττικη να μην τρεχω πιο μακρια και ποσο θα κοστισει περιπου?

Στο πλαισιο παντως εχει ενα 20αρι

(απλα για να χεις ενα μετρο συγκρισης)

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς να γνωρίζει γερμανικά, να μου πει πάνω κάτω το παρακάτω;

Είναι δωροεπιταγή 100€ για το κατάστημα τους ή κάτι λάθος καταλαβαίνω εγώ; Δε βοηθάει πολύ το Google Translate ούτε στα αγγλικά.

*Κάτω από το κείμενο έχει link για idealo.de και κάνα δυο ακόμη που δε τα γνωρίζω.

Σου λέει ότι θα κάνουν μία κλήρωση για τους πελάτες που έχουν γράψει κριτικές για τα προϊόντα που αγόρασαν τον τρέχοντα μήνα (προφανώς τον Ιανουάριο) και ο νικητής θα κερδίσει μία δωροεπιταγή 100 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Στο πλαισιο παντως εχει ενα 20αρι

(απλα για να χεις ενα μετρο συγκρισης)

με καθε σεβασμο στον razor7

οχι και στο πλαισιο ρε παιδια! δεν λεω να το κανει μονος του αλλα κοιτα σε συνοικιακα μαγαζακια που με ενα 20ευρω θα το περιποιηθουν.

Δημοσ.

Δεν γινεται

Μονο να πονταρεις σε καμια στοιχηματικη εταιρια η να την πουλησεις ποιο φθηνα ωστε να την αγορασει καποιος.

Τα λεφτα της paysafe δεν μεταφερονται.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου για να εξοντωσουμε τα μικροβια βραζουμε και αποστειρωνουμε

Γιατι λενε οτι να κανει κρυο να ψοφησουν τα μικροβια ?

Τα μικροβια που ψοφαν απ το βρασιμο δεν ειναι τα ιδια μικροβια που ψοφαν απ το πολυ κρυο :)

Δημοσ.

Τα μικροβια που ψοφαν απ το βρασιμο δεν ειναι τα ιδια μικροβια που ψοφαν απ το πολυ κρυο :)

Ποια ψοφανε από το κρύο?

Δημοσ.

με καθε σεβασμο στον razor7

οχι και στο πλαισιο ρε παιδια! δεν λεω να το κανει μονος του αλλα κοιτα σε συνοικιακα μαγαζακια που με ενα 20ευρω θα το περιποιηθουν.

Εγώ σε συνοικιακό που πήγα μου είπαν κάπου 40 αν θυμάμαι καλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...