Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηρα το πτυχιο απο την σχολη, παπυρο όπως το λενε.

Τωρα να το βαλω απλα σε μια κορνιζα ή να το πλαστικοποιησω πρώτα τι ειναι το πιο σωστο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηρα το πτυχιο απο την σχολη, παπυρο οπβς το λενε.

Τβρα να το βαλω απλα σε μιαα κορνιζα ή να το πλαστικοποιησω πρώτα τι ειναι το πιο σωστο;

Ο πάπυρος δεν χρησιμεύει πουθενά στην Ελλάδα, είναι καθαρά διακοσμητικός, εδώ χρησιμοποιούμε το "αντίγραφο πτυχίου" που λογικά σου έχουν δώσει 2 τέτοια. Εξωτερικό όμως μπορεί να στον ζητήσουν τον πάπυρο οπότε αν δεν σκοπεύεις να βγεις εκτός χώρας για αναζήτηση εργασίας τότε κάντον ότι θες. Ίσως πρώτα να τον έβγαζες μερικές φωτοτυπίες για να τις έχεις καβάτζα, και αν σου χρειαστούν ποτέ πας με τον πρωτότυπο για να τις επικυρώσεις.

Ρε παιδια το email μου ειναι yahoo,αναγκαστικα εμφανιζονται,ποιος σας ειπε οτι καθομαι και τις διαβαζω?

Ημαρτον δηλαδη.Ρωτησα αν υπαρχει τροπος να τις 'ξεφορτωθω',και καθομαστε και ρωταμε γιατι τις διαβαζω ή γιατι εχω λογαριασμο στο yahoo...Αν υπαρχει τροπος,ευπροσδεκτος!

Μα δε σε ρωτησα γιατι εχεις λογ/σμο στο yahoo. Αφου λοιπον δεν τις διαβαζεις τις ειδησεις, που ειναι το θεμα σου? Ειτε ειδησεις εχουν ειτε μια κενη σελιδα το ιδιο ειναι για σενα. Απλα κλικαρεις και προχωρας στο ταχυδρομειο σου.

(τροπος να τις εξαφανισεις απο τη σελιδα του yahoo φυσικα δεν υπαρχει)

Κανείς να γνωρίζει γερμανικά, να μου πει πάνω κάτω το παρακάτω;

Sehr geehrter Herr *****,

vielen Dank, dass Sie bei uns eingekauft haben.

Wir hoffen, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind und wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihrem am 11.01.2016 erworbenen Produkt.

Ihr Feedback ist uns sehr wichtig.

Deshalb verlosen wir unter allen Kundenbewertungen, die im aktuellen Monat auf den unten genannten Portalen eingehen, einen 100,- Einkaufsgutschein von computeruniverse

Είναι δωροεπιταγή 100€ για το κατάστημα τους ή κάτι λάθος καταλαβαίνω εγώ; Δε βοηθάει πολύ το Google Translate ούτε στα αγγλικά.

*Κάτω από το κείμενο έχει link για idealo.de και κάνα δυο ακόμη που δε τα γνωρίζω.

Μπορείς να πας στη ΔΕΗ και να δίνεις όσα θέλεις, δεν στο κόβουν.

Στη ΔΕΗ μπορεί να κάνει διακανονισμό αλλιώς δε δέχονται μέρος του ποσού.

Στα μηχανήματα που υπάρχουν μέσα στις τράπεζες μπορεί να βάλει όσα χρήματα θέλει, με μια επιβάρυνση απο 0.50-0.70€.

Πηρα το πτυχιο απο την σχολη, παπυρο όπως το λενε.

Τωρα να το βαλω απλα σε μια κορνιζα ή να το πλαστικοποιησω πρώτα τι ειναι το πιο σωστο;

Κατι αλλο ο παπυρος τοσο μεγαλος ειναι;

30*40.

Η κορνιζα που θα βρω θα πρεπει να ναι 40*40? Αν και δεν εχω βρει καποια που να με αρεσει

Στη ΔΕΗ μπορεί να κάνει διακανονισμό αλλιώς δε δέχονται μέρος του ποσού.

Στα μηχανήματα που υπάρχουν μέσα στις τράπεζες μπορεί να βάλει όσα χρήματα θέλει, με μια επιβάρυνση απο 0.50-0.70€.

Έχω την εντύπωση ότι μπορείς και στη ΔΕΗ να δίνεις έναντι.

θερμοσίφωνας 80 λίτρων που ξεχάστηκε αναμμένος για 4 ώρες ,πόσα ευρώ παραπάνω θα είναι στον λογαριασμό μου;

Τίποτα, πες πως είχες ένα φως αναμμένο...

Τι τίποτα καλέ; αφού είναι η πιο καταναλώσιμη(καλά το είπα; ) συσκευή του σπιτιού μαζί με το σεσουάρ.

Έχει λογικά θερμοστάτη αλλά το νερό έβραζε όταν το άνοιξα κι ήταν αναμμένο το λαμπάκι κανονικά.

Τι τίποτα καλέ; αφού είναι η πιο καταναλώσιμη(καλά το είπα; ) συσκευή του σπιτιού μαζί με το σεσουάρ.

Έχει λογικά θερμοστάτη αλλά το νερό έβραζε όταν το άνοιξα κι ήταν αναμμένο το λαμπάκι κανονικά.

Κανονισε να τον βρεις στο φεγγαρι καμια μερα...χαχαχα..αν εβραζε το νερο μαλλον πρεπει να το δεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...