Luxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το παρακατω βιντεο δειχνει την διαδικασια για να μπει ενα σφραγισμα. Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως βγαζει ο ασπρος σωληνας που ειναι μονιμως μεσα στο στομα, στα αριστερα του βιντεο ετσι οπως το βλεπουμε; Επισης τι ειναι το μπλε λειζερ;
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το παρακατω βιντεο δειχνει την διαδικασια για να μπει ενα σφραγισμα. Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως βγαζει ο ασπρος σωληνας που ειναι μονιμως μεσα στο στομα, στα αριστερα του βιντεο ετσι οπως το βλεπουμε; Επισης τι ειναι το μπλε λειζερ; δε βγαζει τιποτα το μπλε φως επιτυχυνει τη σταθεροποιηση της ρητινης 1
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Χωρις να εχω δει το βιντεο,λογικα αναφερεται στο ματζαφλαρι που ρουφαει τα σαλια και το φως ειναι για την φωτοπολυμεριζομενη ρητινη ;
Luxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα μαυρο σφραγισμα και σκεφτομαι να το βγαλω για να βαλω ενα ρητινης. ( Ή και να μη βαλω καθολου.. ) Για αυτο ρωταω. Θεραπεια χωρις σφραγισμα δεν υπαρχει;
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παιδες ξερετε τι ειναι η διαπλατυνση μεσοσπονδυλιου δισκου; Νομίζω πως είναι κήλη, δεν είμαι 100% σίγουρη. Σε ήπιο βαθμό (ακόμα) έχω κι εγώ.
kyriakh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το παρακατω βιντεο δειχνει την διαδικασια για να μπει ενα σφραγισμα. Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως βγαζει ο ασπρος σωληνας που ειναι μονιμως μεσα στο στομα, στα αριστερα του βιντεο ετσι οπως το βλεπουμε; Επισης τι ειναι το μπλε λειζερ; αν εννοείς το λευκό που είναι μέσα από τα δόντια, είναι βαμβάκι που κρατάει σε απόσταση τη γλώσσα να μη στη κάνει κυμά. χιχι ή αποκεφαλισμό χαχααααα
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός, να είναι δοκιμασμένο όμως και να είναι σίγουρο ότι δουλεύει, για parental control σε tablets με Android;
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τα φροντιστήρια στο εξωτερικό είναι τόσο διαδεδομένα όσο εδώ;
petros_samurai Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδια,εχω 3 μηνες απληρωτο τον λογ. της δεη και ειναι 160~,δεν θελω να μου το κοψουν φυσικα αλλα ουτε και να τα πληρωσω ολα μαζι.Μπορω να παω σε κανα προποτζιδικο να τους βαλω κανα 50αρη?(δεν εχει ληξει ο λογαριασμος) Τι λετε?
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδια,εχω 3 μηνες απληρωτο τον λογ. της δεη και ειναι 160~,δεν θελω να μου το κοψουν φυσικα αλλα ουτε και να τα πληρωσω ολα μαζι.Μπορω να παω σε κανα προποτζιδικο να τους βαλω κανα 50αρη?(δεν εχει ληξει ο λογαριασμος) Τι λετε? Μπορείς να πας στη ΔΕΗ και να δίνεις όσα θέλεις, δεν στο κόβουν.
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τα φροντιστήρια στο εξωτερικό είναι τόσο διαδεδομένα όσο εδώ; Αν εννοείς Γυμνασίου-Λυκείου, όχι. 1
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αν εννοείς Γυμνασίου-Λυκείου, όχι. Ναι και αυτά αλλά και γενικά, για ξένες γλώσσες πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις