Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακατω βιντεο δειχνει την διαδικασια για να μπει ενα σφραγισμα. Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως βγαζει ο ασπρος σωληνας που ειναι μονιμως μεσα στο στομα, στα αριστερα του βιντεο ετσι οπως το βλεπουμε;

Επισης τι ειναι το μπλε λειζερ;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παρακατω βιντεο δειχνει την διαδικασια για να μπει ενα σφραγισμα. Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως βγαζει ο ασπρος σωληνας που ειναι μονιμως μεσα στο στομα, στα αριστερα του βιντεο ετσι οπως το βλεπουμε;

δε βγαζει τιποτα

το μπλε φως επιτυχυνει τη σταθεροποιηση της ρητινης

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να εχω δει το βιντεο,λογικα αναφερεται στο ματζαφλαρι που ρουφαει τα σαλια και το φως ειναι για την φωτοπολυμεριζομενη ρητινη ;

Δημοσ.

Εχω ενα μαυρο σφραγισμα και σκεφτομαι να το βγαλω για να βαλω ενα ρητινης. ( Ή και να μη βαλω καθολου.. ) Για αυτο ρωταω.

Θεραπεια χωρις σφραγισμα δεν υπαρχει;

Δημοσ.

Παιδες ξερετε τι ειναι η διαπλατυνση μεσοσπονδυλιου δισκου;

Νομίζω πως είναι κήλη, δεν είμαι 100% σίγουρη. Σε ήπιο βαθμό (ακόμα) έχω κι εγώ.

Δημοσ.

αν εννοείς το λευκό που είναι μέσα από τα δόντια, είναι βαμβάκι που κρατάει σε απόσταση τη γλώσσα να μη στη κάνει κυμά. χιχι

ή αποκεφαλισμό

χαχααααα

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω 3 μηνες απληρωτο τον λογ. της δεη και ειναι 160~,δεν θελω να μου το κοψουν φυσικα αλλα ουτε και να τα πληρωσω ολα μαζι.Μπορω να παω σε κανα προποτζιδικο να τους βαλω κανα 50αρη?(δεν εχει ληξει ο λογαριασμος) Τι λετε?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω 3 μηνες απληρωτο τον λογ. της δεη και ειναι 160~,δεν θελω να μου το κοψουν φυσικα αλλα ουτε και να τα πληρωσω ολα μαζι.Μπορω να παω σε κανα προποτζιδικο να τους βαλω κανα 50αρη?(δεν εχει ληξει ο λογαριασμος) Τι λετε?

Μπορείς να πας στη ΔΕΗ και να δίνεις όσα θέλεις, δεν στο κόβουν.

Δημοσ.

Τα φροντιστήρια στο εξωτερικό είναι τόσο διαδεδομένα όσο εδώ;

Αν εννοείς Γυμνασίου-Λυκείου, όχι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...