Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσω ηλεκτρονικό εισιτήριο προσφοράς Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το τρένο; Για κάποιο λόγο, ενώ δείχνει πως υπάρχουν οικονομικά εισιτήρια στο δρομολόγιο που θέλω, όταν προχωρώ στο να επιλέξω θέση, δεν τα εμφανίζει.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμια ειδηση δε θελω!

Αρα πρεπει να βρεις ενα διακομιστη που δεν αναρτα ειδησεις.

Γιατι ομως καθεσαι και τις διαβαζεις? Δεν ειναι υποχρεωτικο.

Δημοσ.

Αρα πρεπει να βρεις ενα διακομιστη που δεν αναρτα ειδησεις.

Γιατι ομως καθεσαι και τις διαβαζεις? Δεν ειναι υποχρεωτικο.

Ρε παιδια το email μου ειναι yahoo,αναγκαστικα εμφανιζονται,ποιος σας ειπε οτι καθομαι και τις διαβαζω?

Ημαρτον δηλαδη.Ρωτησα αν υπαρχει τροπος να τις 'ξεφορτωθω',και καθομαστε και ρωταμε γιατι τις διαβαζω ή γιατι εχω λογαριασμο στο yahoo...Αν υπαρχει τροπος,ευπροσδεκτος!

Δημοσ.

Ουτε να τις διαβαζεις θελεις, αλλα ουτε να κουβεντιαζεις σου αρεσει. Πολυ ευκολα θυμωνεις

Ρε παιδια το email μου ειναι yahoo,αναγκαστικα εμφανιζονται,ποιος σας ειπε οτι καθομαι και τις διαβαζω?

Ημαρτον δηλαδη.Ρωτησα αν υπαρχει τροπος να τις 'ξεφορτωθω',και καθομαστε και ρωταμε γιατι τις διαβαζω ή γιατι εχω λογαριασμο στο yahoo...Αν υπαρχει τροπος,ευπροσδεκτος!

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω εγώ τι κάνω, που μου τη δίνει κι εμένα.

Αφού είχα μπει στο μέιλ μου, πάτησα και το πρόσθεσα στα favorites, και έτσι τώρα πάω και το ανοίγω από τα favorites και μου ανοίγει κατευθείαν στα εισερχόμενα εξερχόμενα κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Ναι υπαρχει τροπος. Δε χρειαζεται καν να μπαινεις στη σελιδα του yahoo. Βαλε στους σελιδοδεικτες σου κατευθειαν το link αφου εχεις κανει εισοδο στο email σου και αφου πρωτα εχεις τσεκαρει το "παραμεινετε συνδεδεμενοι", και μπαινε απο εκει.

Δημοσ.

Ουτε να τις διαβαζεις θελεις, αλλα ουτε να κουβεντιαζεις σου αρεσει. Πολυ ευκολα θυμωνεις

Δε θυμωσα φιλε,απλα μου σβησανε post και επρεπε να ξαναλεω τα ιδια.Οταν ρωτας πώς να πας σε ενα προορισμο,θελεις απαντηση στο πως,και οχι στο γιατι...Ελπιζω να με καταλαβες!

Να σου πω εγώ τι κάνω, που μου τη δίνει κι εμένα.

Αφού είχα μπει στο μέιλ μου, πάτησα και το πρόσθεσα στα favorites, και έτσι τώρα πάω και το ανοίγω από τα favorites και μου ανοίγει κατευθείαν στα εισερχόμενα εξερχόμενα κλπ

Οριστε απαντηση!Σ'ευχαριστω πολυ.Θα το δοκιμασω!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

επισης αν θες μπορεις να δοκιμασεις το thunderbird (ειδικα αν εχεις παραπανω απο ενα λογαριασμους)

• Like 1
Δημοσ.

Γεια!
Πρό Χριστού ειχαμε σπιτι ενα τηλεφωνο το οποιο δουλευε χωρις ρευμα.Ειχε μονο ενα βυσμα,αυτο π παει στην τρυπα του ΟΤΕ και ενω δεν ειχε ρευμα,δουλευε κανονικα.
Υπαρχουν τετοια πλεον;

Δημοσ.

Μολις θα εκανα εντιτ.

Νομιζα ηταν πολυ αρχαια φαση,μολις μπηκα στο παμπλικ και το μεδια μαρκτ και ειδα οτι υπαρχουν.
Θενξ

Δημοσ.

Μολις θα εκανα εντιτ.

Νομιζα ηταν πολυ αρχαια φαση,μολις μπηκα στο παμπλικ και το μεδια μαρκτ και ειδα οτι υπαρχουν.

Θενξ

Να σου πω την αλήθεια όλα τα απλά οικιακά τηλέφωνα έτσι νομίζω πως λειτουργούν! (εκτός από τα ασύρματα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...