Lilith19 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσω ηλεκτρονικό εισιτήριο προσφοράς Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το τρένο; Για κάποιο λόγο, ενώ δείχνει πως υπάρχουν οικονομικά εισιτήρια στο δρομολόγιο που θέλω, όταν προχωρώ στο να επιλέξω θέση, δεν τα εμφανίζει.
nickmanak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει να κανεις εγγραφή στη σελιδα πρωτα.
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καμια ειδηση δε θελω! Αρα πρεπει να βρεις ενα διακομιστη που δεν αναρτα ειδησεις. Γιατι ομως καθεσαι και τις διαβαζεις? Δεν ειναι υποχρεωτικο.
patriot21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αρα πρεπει να βρεις ενα διακομιστη που δεν αναρτα ειδησεις. Γιατι ομως καθεσαι και τις διαβαζεις? Δεν ειναι υποχρεωτικο. Ρε παιδια το email μου ειναι yahoo,αναγκαστικα εμφανιζονται,ποιος σας ειπε οτι καθομαι και τις διαβαζω? Ημαρτον δηλαδη.Ρωτησα αν υπαρχει τροπος να τις 'ξεφορτωθω',και καθομαστε και ρωταμε γιατι τις διαβαζω ή γιατι εχω λογαριασμο στο yahoo...Αν υπαρχει τροπος,ευπροσδεκτος!
alfeios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ουτε να τις διαβαζεις θελεις, αλλα ουτε να κουβεντιαζεις σου αρεσει. Πολυ ευκολα θυμωνεις Ρε παιδια το email μου ειναι yahoo,αναγκαστικα εμφανιζονται,ποιος σας ειπε οτι καθομαι και τις διαβαζω? Ημαρτον δηλαδη.Ρωτησα αν υπαρχει τροπος να τις 'ξεφορτωθω',και καθομαστε και ρωταμε γιατι τις διαβαζω ή γιατι εχω λογαριασμο στο yahoo...Αν υπαρχει τροπος,ευπροσδεκτος! 1
kyriakh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια το email μου ειναι yahoo,αναγκαστικα εμφανιζονται,ποιος σας ειπε οτι καθομαι και τις διαβαζω? Ημαρτον δηλαδη.Ρωτησα αν υπαρχει τροπος να τις 'ξεφορτωθω',και καθομαστε και ρωταμε γιατι τις διαβαζω ή γιατι εχω λογαριασμο στο yahoo...Αν υπαρχει τροπος,ευπροσδεκτος! Να σου πω εγώ τι κάνω, που μου τη δίνει κι εμένα. Αφού είχα μπει στο μέιλ μου, πάτησα και το πρόσθεσα στα favorites, και έτσι τώρα πάω και το ανοίγω από τα favorites και μου ανοίγει κατευθείαν στα εισερχόμενα εξερχόμενα κλπ 2
mary Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια το email μου ειναι yahoo,αναγκαστικα εμφανιζονται,ποιος σας ειπε οτι καθομαι και τις διαβαζω? Ημαρτον δηλαδη.Ρωτησα αν υπαρχει τροπος να τις 'ξεφορτωθω',και καθομαστε και ρωταμε γιατι τις διαβαζω ή γιατι εχω λογαριασμο στο yahoo...Αν υπαρχει τροπος,ευπροσδεκτος! Ναι υπαρχει τροπος. Δε χρειαζεται καν να μπαινεις στη σελιδα του yahoo. Βαλε στους σελιδοδεικτες σου κατευθειαν το link αφου εχεις κανει εισοδο στο email σου και αφου πρωτα εχεις τσεκαρει το "παραμεινετε συνδεδεμενοι", και μπαινε απο εκει.
patriot21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ουτε να τις διαβαζεις θελεις, αλλα ουτε να κουβεντιαζεις σου αρεσει. Πολυ ευκολα θυμωνεις Δε θυμωσα φιλε,απλα μου σβησανε post και επρεπε να ξαναλεω τα ιδια.Οταν ρωτας πώς να πας σε ενα προορισμο,θελεις απαντηση στο πως,και οχι στο γιατι...Ελπιζω να με καταλαβες! Να σου πω εγώ τι κάνω, που μου τη δίνει κι εμένα. Αφού είχα μπει στο μέιλ μου, πάτησα και το πρόσθεσα στα favorites, και έτσι τώρα πάω και το ανοίγω από τα favorites και μου ανοίγει κατευθείαν στα εισερχόμενα εξερχόμενα κλπ Οριστε απαντηση!Σ'ευχαριστω πολυ.Θα το δοκιμασω! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 επισης αν θες μπορεις να δοκιμασεις το thunderbird (ειδικα αν εχεις παραπανω απο ενα λογαριασμους) 1
patriot21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εκανα αυτο που προτεινε η Κυριακη,και προς το παρον βολευει.Ενα λογαριασμο εχω.Ευχαριστω!
Swimmer21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδες ξερετε τι ειναι η διαπλατυνση μεσοσπονδυλιου δισκου;
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γεια!Πρό Χριστού ειχαμε σπιτι ενα τηλεφωνο το οποιο δουλευε χωρις ρευμα.Ειχε μονο ενα βυσμα,αυτο π παει στην τρυπα του ΟΤΕ και ενω δεν ειχε ρευμα,δουλευε κανονικα.Υπαρχουν τετοια πλεον;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ασφαλώς...
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μολις θα εκανα εντιτ. Νομιζα ηταν πολυ αρχαια φαση,μολις μπηκα στο παμπλικ και το μεδια μαρκτ και ειδα οτι υπαρχουν.Θενξ
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μολις θα εκανα εντιτ. Νομιζα ηταν πολυ αρχαια φαση,μολις μπηκα στο παμπλικ και το μεδια μαρκτ και ειδα οτι υπαρχουν. Θενξ Να σου πω την αλήθεια όλα τα απλά οικιακά τηλέφωνα έτσι νομίζω πως λειτουργούν! (εκτός από τα ασύρματα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις