Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα προηγουμενα θεματα, αλλα για να μην ξεθαβω, εχει καποιος να προτεινει καποιο ζεστο χειμωνιατικο μπουφαν? Για βορειοευρωπαικο κρυο, οχι  για ΣΚ αραχωβα. Κατα προτιμηση απο ευρωπαικο eshop.

Ευχαριστω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To σημαντικό είναι να ντύνεσαι σε layers, το μπουφάν από μόνο του, όσο ζεστό και να είναι, δεν επαρκεί

• Like 2
Δημοσ.

Εψαξα προηγουμενα θεματα, αλλα για να μην ξεθαβω, εχει καποιος να προτεινει καποιο ζεστο χειμωνιατικο μπουφαν? Για βορειοευρωπαικο κρυο, οχι  για ΣΚ αραχωβα. Κατα προτιμηση απο ευρωπαικο eshop.

Ευχαριστω.

Chevignon Togs (αυτά με την πάπια που ήταν της μοδός στα 90s). Δεν θέλει layers, και με φανελάκι μέσα είσαι κομπλε.

Δημοσ.

attachicon.gif20160118_190040.jpg

Βρήκα αυτό και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι. Any ideas? Προορίζεται για γιατρούς πάντως..

Ευκολάκι, το γράφει και πάνω: Nerve Locator (stimulator καλύτερα)

Εδώ το manual ενός αντίστοιχου, στη δεύτερη σελίδα εξηγεί και πως δουλεύει

Δημοσ.

Ευκολάκι, το γράφει και πάνω: Nerve Locator (stimulator καλύτερα)

Εδώ το manual ενός αντίστοιχου, στη δεύτερη σελίδα εξηγεί και πως δουλεύει

Απλά δεν ήξερα τι κάνει συγκεκριμένα,ευχαριστώ για την απάντηση. Αξίζει να το δώσω πουθενά ή να κάνω πειράματα? ;p

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι ενα μαραφετι που το εχουν καποια καταστηματα και οταν ανοιγεις την πορτα ακουγεται ενα μπιπ μπιπ, που ειδοποιει οτι καποιος εισηλθε στο χωρο. Πως λεγεται αυτο και κυριως που το βρισκω?

Ευχαριστω σας.

Δημοσ.

που μπορώ να βρω γάλα σε σκόνη;

μέχρι τώρα έχω βρει μόνο το regilait και το έχει μόνο ο βασιλόπουλος

http://www.ab.gr/click2shop/GALAKTOKOMIKA-and-EIDI-PsYGEIOY/GALA/MAKRAS-DIARKEIAS/GALA-SKONI-250-GR/p/7087475

Παντού έχει εκεί με τους καφέδες. Τα λένε creamer και μερικά είναι μη γαλακτοκομικά.

Επίσης μπορείς να πάρεις 3ης βρεφικής ηλικίας αν θέλεις ποσότητα.

Δημοσ.

legο parts στην ΑΘΗΝα,καπου?θελω συγκεκριμενα κομματια brick-technic οχι ολοκληρο σετ-σε 2-3 site που ειδα ειχε τις σειρες παιχνιδιων φαση-εχω παραγγειλει και απο εξωτερικο αλλα προφανως υπαρχει shipping και μερικα που παρηγγειλα τωρα πληρωσα 7 euro μεταφορικα απο Βελγιο-

Δημοσ.

legο parts στην ΑΘΗΝα,καπου?θελω συγκεκριμενα κομματια brick-technic οχι ολοκληρο σετ-σε 2-3 site που ειδα ειχε τις σειρες παιχνιδιων φαση-εχω παραγγειλει και απο εξωτερικο αλλα προφανως υπαρχει shipping και μερικα που παρηγγειλα τωρα πληρωσα 7 euro μεταφορικα απο Βελγιο-

Ρίξε μια ματιά εδώ, και γενικότερα ρώτα στο http://www.gricks.gr

Είναι η κοινότητα των Lego Fans στην Ελλάδα, θα ξέρουν να σε καθοδηγήσουν

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχα μία σύβαση έργου για Χ ποσό την οποία έχω περάσει (ποσό, ημνια, κλπ) στο taxisnet αλλά με τη λήξη της υπογράφηκε λήση σύμβασης όπου συμφωνείτε ότι εξοφλούμε πλήρως με την καταβολή μικρότερου ποσού .... (δηλαδή νέα "διορθωτική" σύμβαση) .... πρέπει να την υποβάλω και αυτή ? και αν ναι πως ?

Δημοσ.

Παντού έχει εκεί με τους καφέδες. Τα λένε creamer και μερικά είναι μη γαλακτοκομικά.

Επίσης μπορείς να πάρεις 3ης βρεφικής ηλικίας αν θέλεις ποσότητα.

τι; που; γιατί δεν τα έχω δει; σε ποιο σούπερ μάρκετ; τι μάρκα;

φτιάχνω δική μου μερέντα με αυτό, δεν το θέλω για βρέφος

αλλά αν χρησιμοποιήσω για βρέφος, δεν πειράζει φαντάζομαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...