Unabomber Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν το ειχα προσεξει. Ο υπολογιστης εχει αυτη τη μητρικη http://www.e-shop.gr/asus-p5kpl-am-se-retail-p-PER.522741 Επεξεργαστη δε μπορω να δω αυτη τη στιγμη αλλα στη χειροτερη εχει c2d και στην καλυτερη c2q. Καρτα γραφικων δεν εχει (χρησιμοποιει την onboard). Μπορει ομως αν βρει καποια οικονομικη μεσα στο 2016 να τη βαλει. Με αυτα τα δεδομενα? Μια χαρα ειναι το Corsair, και με νεα καρτα γραφικων δεν θα εχει θεμα..... Εξαλλου δεν μπορει να βαλει και καμια τρελη καρτα που να ειναι power hungry, διοτι θα τρωει μεγαλο bottleneck λογω cpu. Aν εχει βεβαια στα σχεδια να κανει αναβαθμηση καλη (mobo,cpu, κλπ) ας παει στο CM..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω. Πριν του καει, ειχε μια 8600gt. Αν βρει κατι σε καλο μεταχειρισμενο, μεχρι τι καρτα μπορει να βαλει? Οπως ειναι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Την περίοδο 2004-2010 πήγαινα σε τακτική βάση Καστοριά και Καβάλα με τα υπεραστικά κτελ από Αθήνα (Αθήνα --> Καβάλα και αντίστροφα, Αθήνα --> Καστοριά και αντίστροφα). Και στις 2 περιπτώσεις τα λεωφορεία σταματούσαν σε κάτι εστιατόρια έξω από την Λαμία για να ξεμουδιάσουμε, να πάμε τουαλέτα και να φάμε κάτι. Συνήθως πηγαίναμε σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο (και σπάνια και σε κάποιο άλλο λίγο παραπέρα), και θυμάμαι ότι εκεί μαζευόντουσαν πολλά λεωφορεία που κάνανε υπεραστικά ταξίδια. Το είδος του εστιατορίου ήταν τέτοιο και είχε φτιαχτεί σε τέτοιο σημείο της περιοχής υποθέτω για να εξυπηρετεί ταξιδιώτες. Από τότε όμως πάνε πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καλά το μέρος, όσοι είναι από Λαμία ή έστω όσοι κάνουν δρομολόγια και περνάνε από εκεί, μήπως ξέρουν για ποιο/ποια εστιατόριο(-α) μιλάω; Μπορούν να μου τα υποδείξουν στο Google Maps; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 κι αν με πάρουν τηλ να μην το ακούσω; το φεσιμπουκ απλά θέλω να μην ακούω ναι ρε συ! εγώ είχα αποκλείσει τις ειδοποιήσεις του facebook και είχα ξεχάσει ότι οι ηλίθιοι για να μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα σου, σε υποχρέωναν να κατεβάζεις και άλλη εφαρμογή , το χαζοmessenger! άρα το μεσεντζερ και όχι το φέισμπουκ έπρεπε να είχα ρυθμίσει Τελικα τζιφος. Ο αντιπαθητικος ηχος δε σταματαει με τιποτα.ημαρτον δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstrong Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσίευση σήμερα, 00:18 Την περίοδο 2004-2010 πήγαινα σε τακτική βάση Καστοριά και Καβάλα με τα υπεραστικά κτελ από Αθήνα (Αθήνα --> Καβάλα και αντίστροφα, Αθήνα --> Καστοριά και αντίστροφα). Και στις 2 περιπτώσεις τα λεωφορεία σταματούσαν σε κάτι εστιατόρια έξω από την Λαμία για να ξεμουδιάσουμε, να πάμε τουαλέτα και να φάμε κάτι. Συνήθως πηγαίναμε σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο (και σπάνια και σε κάποιο άλλο λίγο παραπέρα), και θυμάμαι ότι εκεί μαζευόντουσαν πολλά λεωφορεία που κάνανε υπεραστικά ταξίδια. Το είδος του εστιατορίου ήταν τέτοιο και είχε φτιαχτεί σε τέτοιο σημείο της περιοχής υποθέτω για να εξυπηρετεί ταξιδιώτες. Από τότε όμως πάνε πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καλά το μέρος, όσοι είναι από Λαμία ή έστω όσοι κάνουν δρομολόγια και περνάνε από εκεί, μήπως ξέρουν για ποιο/ποια εστιατόριο(-α) μιλάω; Μπορούν να μου τα υποδείξουν στο Google Maps; Μήπως λες για το ...θρυλικό "Πασιάκος" ; Και ένα "Igloo" θυμάμαι υπήρχε,δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Ειδικά για τον Πασιάκο ελπίζω να έκλεισε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Την περίοδο 2004-2010 πήγαινα σε τακτική βάση Καστοριά και Καβάλα με τα υπεραστικά κτελ από Αθήνα (Αθήνα --> Καβάλα και αντίστροφα, Αθήνα --> Καστοριά και αντίστροφα). Και στις 2 περιπτώσεις τα λεωφορεία σταματούσαν σε κάτι εστιατόρια έξω από την Λαμία για να ξεμουδιάσουμε, να πάμε τουαλέτα και να φάμε κάτι. Συνήθως πηγαίναμε σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο (και σπάνια και σε κάποιο άλλο λίγο παραπέρα), και θυμάμαι ότι εκεί μαζευόντουσαν πολλά λεωφορεία που κάνανε υπεραστικά ταξίδια. Το είδος του εστιατορίου ήταν τέτοιο και είχε φτιαχτεί σε τέτοιο σημείο της περιοχής υποθέτω για να εξυπηρετεί ταξιδιώτες. Από τότε όμως πάνε πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καλά το μέρος, όσοι είναι από Λαμία ή έστω όσοι κάνουν δρομολόγια και περνάνε από εκεί, μήπως ξέρουν για ποιο/ποια εστιατόριο(-α) μιλάω; Μπορούν να μου τα υποδείξουν στο Google Maps; Τον Μπασιάκο λέω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζει κανείς να μου πεί αυτό το είδος των τούβλων, τι πλάτος έχουν; Εάν δεν κάνω λάθος, είναι δυο τα είδη στα πλάτη τους ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 http://www.xalkis-sa.com/index.php/products/touvla/klasika http://panagiotopoulos.gr/masonry-bricks/ Οπως βλεπω στη φωτο αυτα πρεπει να ειναι τα εξαρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αlways counting on you φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 50 ένσημα χρειάζονται. Εμένα μου είχαν πει ότι δε χρειάζεται να πάω από εκεί και ότι γίνεται αυτόματα, απλά πηγαίνεις στο γιατρό με το βιβλιάριο όπως λες. Βέβαια μου είχε πει ότι αν πάω από εκεί μπορεί να γίνει άμεσα, αλλά ότι γενικά δεν αργεί. Και εμένα πάντως στη σελίδα μου λέει ότι δεν είμαι ασφαλιστικά ενήμερος, ενώ ένας φίλος που είχαμε ξεκινήσει μαζί τη δουλειά είχε πάει αρχές Δεκέμβρη στο ΙΚΑ και του είχαν πει ότι έχει ξεκινήσει η ασφάλιση. Θέλω να πιστεύω ότι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ είναι γ.τ.π. Καλά αυτές του Atlas.gov.gr σίγουρα είναι. Μου εμφάνιζε τα ένσημα μέχρι δύο μήνες πριν από αυτά που φαίνονταν στο χαρτί που έπαιρνα από το ΙΚΑ. Εγώ θα πάω Δευτέρα ΙΚΑ να δω τι παίζει πάντως, αν θες πιο πολύ ίνφο! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! από Τρίτη αν είναι θα πάω κι εγώ στο ΙΚΑ να ρωτήσω. είναι να κάνω κάτι μαγνητικές και έχει φυγει μια περιουσία. την περιμένω πώς και πώς την ασφάλιση αυτή τη φορά... Ο γιατρός δηλαδή, μπορεί να δει αν είμαι ασφαλισμένη; Τι ακριβώς σημαίνει ο όρος φωτογραφία στον κινηματογράφο; Δηλαδή όταν λένε ότι μια ταινία έχει καλή φωτογραφία, τι εννοούν; Ό,τι έχει να κάνει με φως. Καλό παράδειγμα φωτογραφίας σε ταινία, ήταν στο Αν του Παπακαλιάτη, που η μισή ταινία είχε μπλε απόχρωση και η άλλη μισή κόκκινη. (Το μπλε φως έπεφτε στα καταθλιπτικά κομμάτια και το κόκκινο στα χαρούμενα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλό παράδειγμα φωτογραφίας σε ταινία, ήταν στο Αν του Παπακαλιάτη, που η μισή ταινία είχε μπλε απόχρωση και η άλλη μισή κόκκινη. (Το μπλε φως έπεφτε στα καταθλιπτικά κομμάτια και το κόκκινο στα χαρούμενα). Επισης στο Νονό, ο Γκορντον Γουιλις ειχε κανει καταπληκτικη δουλεια στα σκοτεινα πλανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τελικα τζιφος. Ο αντιπαθητικος ηχος δε σταματαει με τιποτα.ημαρτον δηλαδη. στο μεσεντζερ ειναι "γραναζακι" ->ειδοποιησεις και ηχοι -> ειτε απενεργοποιεις το πανω-πανω ειτε κατι ξεχωριστο... στην εφαρμογή : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καποιος/Καποια με καλη γνωση ιταλικων αν μπορει να μου κανει μια σωστη (συντακτικα) μεταφραση γιατι το google translate δεν το βγαζει σωστα. Mi dispiace potrebbe essere smarrito per cui spediamo di nuovo.Buona giornata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Λυπάμαι, ενδεχομένως να χάθηκε, οπότε το ξαναστέλνουμε. Καλημέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παλιοτερα μπορουσες να αγορασεις premium alldebrid με paypal ή paysafecard αλλα πλεον καταργησανε και τις δυο μεθοδους. Υπαρχει καποιος τροπος αγορασουμε premium alldebrid account με καποιον απο αυτους τους δυο τροπους γιατι με καρτα visa πρεπει να κανω νεο λογαριασμο σε νεο site για να δεχτει τη πληρωμη απο visa card. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις