iordanis77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ποιός να πάει να στο φέρει από την Βραζιλία? Από εκεί θα το στείλουν Μάλλον δεν ξέρεις πως λειτουργεί το ebay Ναι, δε ξερω. Ποιος θα το στειλει απο τη Βραζιλια, ο κατοχος του? Και τοτε τι χρειαζεται το ebay? Μόνο για την δωρεαν διεκπεραιρεωση?
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ναι, δε ξερω. Ποιος θα το στειλει απο τη Βραζιλια, ο κατοχος του? Και τοτε τι χρειαζεται το ebay? Μόνο για την δωρεαν διεκπεραιρεση? για την ασφαλή διεκπεραίωση. για να μη σου φάνε λεφτά κοινώς.
iordanis77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα στείλουν μόνο το δικό σου, θα στείλουν εκατοντάδες ή χιλιάδες παραγγελίες μαζί. Λογικά ο κάθε πωλητής θα έχει κάνει μια σύμβαση με τα ταχυδρομεία που τον εξυπηρετούν και επιπλέον θα έχει κέρδος και από τις μεγάλες παραγγελίες. Ποιος πωλητης, ο ιδιωτης? Στα μικροπραγματα τα μεταφορικα αξιζουν περισσοτερο απο το αντικειμενο, ολα αυτα τα εξοδα τα επιβαρυνεται η εταιρια τoυ ebay? για την ασφαλή διεκπεραίωση. για να μη σου φάνε λεφτά κοινώς. Και το ebay τι κερδιζει τελικα? Φιλανθρωπια κανει?
Pa0ki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ο επαγγελματίας πωλητής Ο ιδιώτης δεν πουλάει ψιλοπράγματα με δωρεάν μεταφορικά Κρατάει ποσοστά 1
φραμπάλα Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δε βγαίνει με τίποτα ο ήχος από το το φέισμπουκ στο κινητό όταν έρχονται μηνύματα;Θέλω να τον βγάλω.
mylo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η μονη λυση που βρηκα ειναι το να βαλω το κινητο στο αθορυβο^
astrosunnefo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δε βγαίνει με τίποτα ο ήχος από το το φέισμπουκ στο κινητό όταν έρχονται μηνύματα;Θέλω να τον βγάλω. Η μονη λυση που βρηκα ειναι το να βαλω το κινητο στο αθορυβο^ Κάπου θα υπάρχει μία επιλογή απενεργοποίησης. Εγώ πχ, στο iPhone, πάω Ρυθμίσεις -> Γνωστοποιήσεις -> Messenger και μπορώ να κάνω ρυθμίσεις.
Pintsie Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 είχα στο παρελθόν ασφάλεια στο ικα (προ τριετίας) . έπιασα μία δουλειά εδώ και 6 μήνες με ικα κανονικά. μπαίνω στο https://apps.ika.gr/eInsEligibility/και λέει ότι δεν έχω ασφάλεια ακόμα. ξέρω ότι πρέπει να πάρω 150 ενσημα και δεν μετριούνται οι 3 ή 4 τελευταίοι μήνες. Όταν θα πάρω αυτά τα 150 ένσημα, θα πρέπει να κανω κάποια διαδικασία με το ικα; ή απλά θα εμφανιστεί σε αυτή τη σελίδα ότι είμαι ασφαλισμένη και απλά πηγαίνω με το βιβλιαριο μου στους γιατρους;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καποια στιγμη ειχα βρει μια βρυση μεταλλικη η οποια προοριζοταν για χωρους που δεν εχεις νερο, για να πλενεις τα χερια σου π.χ. Πρακτικα ηταν ενα δοχειο πανω με βρυσακι στυλ κανουλας και το νερο επεφτε σε ενα αλλο δοχειο στη βαση το οποιο μαζευε το νερο απο το πανω δοχειο. Ολη αυτη η κατασκευη ηταν μεταλλικη και μπορουσες να την κρεμασεις σε εναν τοιχο πχ. Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω, εχει κανεις ιδεα για ποιο πραγμα μιλαω?
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καποια στιγμη ειχα βρει μια βρυση μεταλλικη η οποια προοριζοταν για χωρους που δεν εχεις νερο, για να πλενεις τα χερια σου π.χ. Πρακτικα ηταν ενα δοχειο πανω με βρυσακι στυλ κανουλας και το νερο επεφτε σε ενα αλλο δοχειο στη βαση το οποιο μαζευε το νερο απο το πανω δοχειο. Ολη αυτη η κατασκευη ηταν μεταλλικη και μπορουσες να την κρεμασεις σε εναν τοιχο πχ. Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω, εχει κανεις ιδεα για ποιο πραγμα μιλαω? Αυτές εδώ μου ήρθαν στο μυαλό που έχω να τις δω πάρα πολλά χρόνια! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αυτές εδώ μου ήρθαν στο μυαλό που έχω να τις δω πάρα πολλά χρόνια! Α να γεια σου!!! Που τα βρισκω και βασικα πως τα ψαχνω??
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Α να γεια σου!!! Που τα βρισκω και βασικα πως τα ψαχνω?? Εγώ έπεσα πάνω στο σάιτ που γράφει η εικόνα. Μεταλλικές βρύσες, κάπως έτσι το έψαξα και έβγαλε στο google βρύσες μεταλλικές παραδοσιακές. Για διακοσμητικό το θέλεις; Γιατί για χρήση πρέπει να έχει και στα είδη κάμπινγκ πιο βολικές. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έπεσα πάνω στο σάιτ που γράφει η εικόνα. Μεταλλικές βρύσες, κάπως έτσι το έψαξα και έβγαλε στο google βρύσες μεταλλικές παραδοσιακές. Για διακοσμητικό το θέλεις; Γιατί για χρήση πρέπει να έχει και στα είδη κάμπινγκ πιο βολικές. Για χρηση. Ειδα και σε ειδη καμπινγκ κατι αλλα δε μου φανηκαν ιδιαιτερα βολικες, αν εχεις καποια να προτεινεις πες μου
Miracle Worker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 είχα στο παρελθόν ασφάλεια στο ικα (προ τριετίας) . έπιασα μία δουλειά εδώ και 6 μήνες με ικα κανονικά. μπαίνω στο https://apps.ika.gr/eInsEligibility/και λέει ότι δεν έχω ασφάλεια ακόμα. ξέρω ότι πρέπει να πάρω 150 ενσημα και δεν μετριούνται οι 3 ή 4 τελευταίοι μήνες. Όταν θα πάρω αυτά τα 150 ένσημα, θα πρέπει να κανω κάποια διαδικασία με το ικα; ή απλά θα εμφανιστεί σε αυτή τη σελίδα ότι είμαι ασφαλισμένη και απλά πηγαίνω με το βιβλιαριο μου στους γιατρους; 50 ένσημα χρειάζονται. Εμένα μου είχαν πει ότι δε χρειάζεται να πάω από εκεί και ότι γίνεται αυτόματα, απλά πηγαίνεις στο γιατρό με το βιβλιάριο όπως λες. Βέβαια μου είχε πει ότι αν πάω από εκεί μπορεί να γίνει άμεσα, αλλά ότι γενικά δεν αργεί. Και εμένα πάντως στη σελίδα μου λέει ότι δεν είμαι ασφαλιστικά ενήμερος, ενώ ένας φίλος που είχαμε ξεκινήσει μαζί τη δουλειά είχε πάει αρχές Δεκέμβρη στο ΙΚΑ και του είχαν πει ότι έχει ξεκινήσει η ασφάλιση. Θέλω να πιστεύω ότι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ είναι γ.τ.π. Καλά αυτές του Atlas.gov.gr σίγουρα είναι. Μου εμφάνιζε τα ένσημα μέχρι δύο μήνες πριν από αυτά που φαίνονταν στο χαρτί που έπαιρνα από το ΙΚΑ. Εγώ θα πάω Δευτέρα ΙΚΑ να δω τι παίζει πάντως, αν θες πιο πολύ ίνφο!
φραμπάλα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Η μονη λυση που βρηκα ειναι το να βαλω το κινητο στο αθορυβο^ κι αν με πάρουν τηλ να μην το ακούσω; το φεσιμπουκ απλά θέλω να μην ακούω Κάπου θα υπάρχει μία επιλογή απενεργοποίησης. Εγώ πχ, στο iPhone, πάω Ρυθμίσεις -> Γνωστοποιήσεις -> Messenger και μπορώ να κάνω ρυθμίσεις. ναι ρε συ! εγώ είχα αποκλείσει τις ειδοποιήσεις του facebook και είχα ξεχάσει ότι οι ηλίθιοι για να μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα σου, σε υποχρέωναν να κατεβάζεις και άλλη εφαρμογή , το χαζοmessenger! άρα το μεσεντζερ και όχι το φέισμπουκ έπρεπε να είχα ρυθμίσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις