Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξερετε εαν εχω κλειστα τα δεδομενα απο το κινητο, εαν παιζει ρολο σε τι δικτυο θα ειναι το κινητο; (2g,3g,4g)

Ή δεν παιζει καποιο ρολο; Σχετικα με την απορροφηση της μπαταριας.

Δλδ, το 4g θα ρουφαει καθολου μπαταρια ( θα ειναι σε λειτουργια ) εαν εχω κλειστα τα δεδομενα ή οχι;

Και το 3g και το 4g καίνε περισσότερο μπαταρία γιατί το κινητό ψάχνει συνέχεια για σήμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισως. Περισυ εκαψε 4 στη μπροστινη θυρα, στο κουτι, πανω απο το on/off. Απο τοτε χρησιμοποιουσα μια θυρα πισω. Ενα χρονο χωρις προβλημα. Μεχρι χθες. Παει το (ξενο) φλασακι .....

Εάν τα καίει είναι θέμα ρεύματος.

Το ερώτημα είναι από τι προκαλείται. Μπορεί να φταίει ο driver (τι λειτουργικό έχεις; ) μέχρι και διαρροή ρεύματος.

Δεν εχω και πολυμετρο, δεν εχω ασχοληθει και ποτε ..... Το αφηνω ετσι .... Ευχαριστω.

Αν δεν βαριέσαι, τσέκαρε τα watt του τροφοδοτικού με αυτά που συνδέεται και δες μήπως τα υπερβαίνει. Αν και λογικά τα τροφοδοτικά έχουν σωστό νούμερο καλωδίων για αυτόν τον λόγο ε; Δεν ξέρω και εγώ άσχετος είμαι :P

Windows 10 εχω. Και πριν ειχα τα 8.1

Αλλαζουν οι θυρες ή ειναι μαζι πανω στο motherboard?

Εάν τα καίει είναι θέμα ρεύματος.

Το ερώτημα είναι από τι προκαλείται. Μπορεί να φταίει ο driver (τι λειτουργικό έχεις; ) μέχρι και διαρροή ρεύματος.

Πριν μια βδομαδα που ειχα ελέγξει το κινητό το κυκλάκι ήταν άσπρο .Σήμερα βλέπω αφού είχα δύο μέρες κλειστό τι κινητό το κυκλάκι πήρε ροζ χρώμα και η μπαταρία κάπως σαν να φουσκωσε σε ένα σημείο.Τι μπορεί να φταίει ;

post-225939-0-90487100-1452773066_thumb.jpg

Πριν μια βδομαδα που ειχα ελέγξει το κινητό το κυκλάκι ήταν άσπρο .Σήμερα βλέπω αφού είχα δύο μέρες κλειστό τι κινητό το κυκλάκι πήρε ροζ χρώμα και η μπαταρία κάπως σαν να φουσκωσε σε ένα σημείο.Τι μπορεί να φταίει ;

Υγρασία;

Επισης δεν ξερω γιατί αλλά μάλλον δεν αναγνωριζει την sim και ειμαι εκτος δικτυου...οσο για την υγρασια το ειχα 2 μερες στο τραπεζι και με θηκη

Επισης δεν ξερω γιατί αλλά μάλλον δεν αναγνωριζει την sim και ειμαι εκτος δικτυου...οσο για την υγρασια το ειχα 2 μερες στο τραπεζι και με θηκη

Πάντως με φουσκωμένη μπαταρία καλύτερα να μην το λειτουργείς νομίζω. Καλό είναι να βγει, μπορεί να κάνει ζημιά.

Αυτό το κυκλάκι που δείχνεις αφορά συγκεκριμένα την υγρασία, γίνεται κόκκινο/ροζ αν πέσει νερό. Είμαι σίγουρος για αυτο, υπάρχει σε όλα τα κινητά (μπορεί να μην είναι πάντα κυκλάκι, μπορεί να είναι ορθογώνιο ή άλλο σχήμα). Είναι σαν δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που το πας για έλεγχο ώστε να ξέρουν τι έγινε. Είναι πιθανό λόγω της υγρασίας να φούσκωσε και η μπαταρία αλλά και να καταστράφηκαν και άλλα μέρη του κινητού.

• Like 2

Θέλω να πω αυτό "Οι κύκλοι μηχανής είναι το μεσαίο στάδιο μεταξύ δύο ακραίων χρόνων, που μας ενδιαφέρει να μετρήσουμε [...]" στ' αγγλικά. Προβληματίζομαι για το πώς να πω το "δύο ακραίων χρόνων". Extreme time? Ποια είναι η σωστότερη ορολογία;

• Moderators

Ερωτηση λογιστικου περιεχομενου. Εστω πως εχω ενα καταστημα. Θελω να πουλαω τα ειδη και μεσω ιντερνετ. Το κανω ετσι απλα, ή επειδη δεν αναφερεται στο μισθωτηριο και στην εφορια, χρειαζονται τροποποιησεις?

Γινεται, ενας υπολογιστης να καιει τα φλασακια; Τι λετε να φταιει;

Αν δε θέλεις/ξέρεις/έχεις χρόνο να ασχοληθείς με πολύμετρα, τροφοδοτικά, ρεύματα κτλ, μια απλή λύση είναι να πάρεις κάτι τέτοιο:

http://www.banggood.com/USB-Detector-Current-Voltage-Tester-Double-USB-Row-Shows-p-973712.html

http://www.banggood.com/Kcx-017-LCD-USB-Voltage-Current-Detector-Mobile-Power-Charger-Tester-p-950855.html

(μαγαζί και προϊόντα ενδεικτικά, υπάρχουν άπειρα τέτοια)

και να δεις πόσα a και v "βγάζει" η usb. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...