Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στείλω ενα e-mail σε καμια 15αριά άτομα . Να βαλω τα e-mail σε ιδιαίτερη κοινοποιηση (όπως το λεει στο hotmail) ωστε ο καθε παραληπτης να βλέπει μονο τον εαυτο του στους παραλήπτες?

Διαβασα καπου οτι ολοι θα δουν τον εαυτο τους και για τους υπολοιπους θα λεει -undisclosed recipient  ή κατι τετοιο... ισχυει ?

θελω απλα να φαινεται σαν να συνενταξα το καθε email ξεχωριστ για τον καθενα και οχι οτι έβαλα απλα τις διευθυνσεις τους στο bbc :P

Για 15 mail καλύτερα στείλτα ένα ένα ξεχωριστά. Πάνω από 2-3 λεπτά δεν θα πάρει!

(Ένας τρόπος πάντως να μην φαίνεται κανένας παραλήπτης είναι να βάλεις παραλήπτη τον εαυτό σου και σε κρυφή κοινοποίηση τα υπόλοιπα άτομα)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλα πρεπει να κανω και επισυναψη αρχειων , γι αυτο ... και κααααποτε ειχα μαθει για τη κρυφη κοινοποιηση , απλα τωρα που θελω να τη χρησιμοποιησω θελω να μαι πιο σιγουρος ..

Δηλαδη πχ στελνω στον Α Β Γ (με κρυφη κοινοποιηση και οι 3 ). Ο καθενας θα βλεπει απο: [email protected] προς :[email protected] , A [αναλογα τον αποστολεα@mail.com ?

Δημοσ.

απλα πρεπει να κανω και επισυναψη αρχειων , γι αυτο ... και κααααποτε ειχα μαθει για τη κρυφη κοινοποιηση , απλα τωρα που θελω να τη χρησιμοποιησω θελω να μαι πιο σιγουρος ..

Δηλαδη πχ στελνω στον Α Β Γ (με κρυφη κοινοποιηση και οι 3 ). Ο καθενας θα βλεπει απο: [email protected] προς :[email protected] , A [αναλογα τον αποστολεα@mail.com ?

Δεν μπορείς να βάλεις μόνο κρυφή κοινοποίηση. Πρέπει να βάλεις τουλάχιστον έναν παραλήπτη και όσους θέλεις στην κρυφή κοινοποίηση. Άρα όλοι θα βλέπουν τον φανερό παραλήπτη και τον εαυτό τους (γι'αυτό είπα ότι ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι να βάλεις φανερό παραλήπτη τον εαυτό σου και κρυφή όλους τους υπόλοιπους)

Πάντως μπορείς να στείλεις σε έναν και μετά να κάνεις προώθηση σε άλλη διεύθυνση αφού σβήσεις τα στοιχεία αποστολής από το πρώτο μήνυμα. Τα συνημμένα τα κρατάει. 2-3 λεπτά δουλειά είναι, άντε 5! :)

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έστειλα ένα email σε 2 άτομα με κρυφή κοινοποίηση και κανείς δεν βλέπει το email του άλλου. Δεν χρειάστηκε να βάλω κάποιο email στo πεδίο του κανονικού παραλήπτη.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έστειλα ένα email σε 2 άτομα με κρυφή κοινοποίηση και κανείς δεν βλέπει το email του άλλου. Δεν χρειάστηκε να βάλω κάποιο email στo πεδίο του κανονικού παραλήπτη.

Οκ το θυμόμουν λάθος τότε, σόρυ για την παραπληροφόρηση! :)

Δημοσ.

σκέφτομαι να ανοίξω κανάλι στο youtube αγγλόφωνο το οποίο θα είναι αφιερωμένο σε eating challenges 
πχ 10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60k calories challenges in one meal

​γνωρίζει κάποιος αν είναι επικίνδυνο ? τα βίντεο θα απέχουν 1 μήνα το ένα απο το άλλο και στο ενδιάμεσο θα εκτελώ άλλου είδους challenges.

Δημοσ.

Χαλασμένη υποδοχή θύρας usb; Ίσως;

Ισως. Περισυ εκαψε 4 στη μπροστινη θυρα, στο κουτι, πανω απο το on/off. Απο τοτε χρησιμοποιουσα μια θυρα πισω. Ενα χρονο χωρις προβλημα. Μεχρι χθες. Παει το (ξενο) φλασακι .....
Δημοσ.

Ίσως υπάρχει θέμα με το τροφοδοτικό; Πολύ υποθετικό και αυτό πάντως.

Με τις φτωχες μου γνωσεις, το θεωρω πιο πιθανον
Δημοσ.

Αν δεν βαριέσαι, τσέκαρε τα watt του τροφοδοτικού με αυτά που συνδέεται και δες μήπως τα υπερβαίνει. Αν και λογικά τα τροφοδοτικά έχουν σωστό νούμερο καλωδίων για αυτόν τον λόγο ε; Δεν ξέρω και εγώ άσχετος είμαι :P

Δημοσ.

Ξερετε εαν εχω κλειστα τα δεδομενα απο το κινητο, εαν παιζει ρολο σε τι δικτυο θα ειναι το κινητο; (2g,3g,4g)

Ή δεν παιζει καποιο ρολο; Σχετικα με την απορροφηση της μπαταριας.

Δλδ, το 4g θα ρουφαει καθολου μπαταρια ( θα ειναι σε λειτουργια ) εαν εχω κλειστα τα δεδομενα ή οχι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...