Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα κάρτες στο εξωτερικό έχουν περάσει κανονικά τον τελευταίο καιρό. Κυρίως της alpha bank αλλά και τις εθνικής χρεωστικές. Κάνε μια προσπάθεια.

Σε κάτάστημα ξέρω ότι περνάνε ... για internet ρωτάω (δε το διευκρίνησα ... λάθος μου)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε κάτάστημα ξέρω ότι περνάνε ... για internet ρωτάω (δε το διευκρίνησα ... λάθος μου)

Και για αγορές μέσω ίντερνετ τις χρησιμοποίησα και ήταν οκ.

Δημοσ.

Τα περισσότερα φτηνοπράγματα στο ebay έχουν δωρεάν μεταφορικά. Βέβαια αργούν λίγο να φτάσουν...

Δηλαδη μπορω να παραγγειλω κατι που κοστιζει μισο ευρω, και αυτοι θα πανε να το παρουν πχ. απ τη Βραζιλια για να το φερουν στη Ελλαδα, και θα πληρωσουν αυτοι τα μεταφορικα?

Για εσένα μπορεί να αξίζει γιατί μετράει περισσότερο το ότι δεν θέλεις την καλωδιοταινία, σε ενδιαφέρει το βάρος/μέγεθος κλπ. Αλλά για άλλους πολύ απλά, δεν.τους.νοιάζει και δεν τους επηρεάζει σε κάτι (αισθητικά, χωροταξικά, whatever) η ύπαρξη αυτών, οπότε, πέταμα χρημάτων δίχως λόγο για τις υποκειμενικές τους συνθήκες και τα δικά τους κριτήρια (και βαριέμαι να γράψω σεντόνι λόγους γιατί κάποιοι μπορεί και όντως ακόμη διατηρούν και floppy και rom και celeron και δενξερωγωτιάλλο "δεινοσαυρικό" hardware).

Εγω εξετασα αντικειμενικα κριτηρια, οχι υποκειμενικα. Υποκειμενικα κανει ο καθενας οτι θελει.

Δημοσ.

Δηλαδη μπορω να παραγγειλω κατι που κοστιζει μισο ευρω, και αυτοι θα πανε να το παρουν πχ. απ τη Βραζιλια για να το φερουν στη Ελλαδα, και θα πληρωσουν αυτοι τα μεταφορικα?

Ποιός να πάει να στο φέρει από την Βραζιλία? Από εκεί θα το στείλουν

Μάλλον δεν ξέρεις πως λειτουργεί το ebay

Δημοσ.

Ειδικά από Ασία (αλλά όχι μόνο) ακόμα και ένα λεπτό να κάνει αυτό που θα πάρεις μπορείς να το βρεις με δωρεάν μεταφορικά. Απλό ταχυδρομείο βέβαια που μπορεί να κάνει αρκετές μέρες αλλά δωρεάν.

Δημοσ.

Δεν θα στείλουν μόνο το δικό σου, θα στείλουν εκατοντάδες ή χιλιάδες παραγγελίες μαζί. Λογικά ο κάθε πωλητής θα έχει κάνει μια σύμβαση με τα ταχυδρομεία που τον εξυπηρετούν και επιπλέον θα έχει κέρδος και από τις μεγάλες παραγγελίες.

Δημοσ.

Τα βίντεο του youtube έχουν κάποια tags λογικά ε; Αυτά μπορούμε να τα δούμε; Μπορούμε να δούμε δηλαδή γιατί μας εμφάνισε ένα βίντεο σε μια αναζήτηση;

Δημοσ.

Τα βίντεο του youtube έχουν κάποια tags λογικά ε; Αυτά μπορούμε να τα δούμε; Μπορούμε να δούμε δηλαδή γιατί μας εμφάνισε ένα βίντεο σε μια αναζήτηση;

https://chrome.google.com/webstore/detail/heartbeat/aailiojlhjbichheofhdpcongebcgcgm?utm_source=chrome-ntp-icon

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να στείλω ενα e-mail σε καμια 15αριά άτομα . Να βαλω τα e-mail σε ιδιαίτερη κοινοποιηση (όπως το λεει στο hotmail) ωστε ο καθε παραληπτης να βλέπει μονο τον εαυτο του στους παραλήπτες?
Διαβασα καπου οτι ολοι θα δουν τον εαυτο τους και για τους υπολοιπους θα λεει -undisclosed recipient  ή κατι τετοιο... ισχυει ?
θελω απλα να φαινεται σαν να συνενταξα το καθε email ξεχωριστ για τον καθενα και οχι οτι έβαλα απλα τις διευθυνσεις τους στο bbc :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...