Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση φοβερή.. αυτό το σαν nylon που υπάρχει στη συσκευασία διάφροων προιϊόντων και πατάς κάτι σαν φούσκες που έχει και κάνει πλατς πλατς και αρέσει σε όλους να τα σπάνε, έχει όνομα? :P

Βρίσκεις σε είδη συσκευασίας, χρωματοπωλεία, πράκτικερ και αλλού πιθανώς!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μία βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ μπορώ να την πάρω και από ΚΕΠ ή πρέπει να πάω στην εφορία;

Κανονικά την φορολογική ενημερότητα που βγάζεις από το gsis θα πρέπει να το δεχτούν... αποδεικνύει το ΑΦΜ σου

Δημοσ.

Καλημέρα σας!έχω ένα θέμα με την οδοντοστοιχια μου και θα χρειαστεί να βάλω σιδερακια!δε θέλω όμως να φορέσω τα κλασικά αλλά ενδογλωσσικα η τα invisalign...τι μου προτεινετε;μπορείτε αν είναι εύκολο να μ δώσετε και τιμες;

Δημοσ.

θέλω να πληρώσω ένα πολύ μικρό ποσό (~10 ευρώ) μέσω κάρτας στο εξωτερικό σε "κάτι σαν πανεπιστήμιο" ... ξέρει κανείς αν έχουν χαλαρώσει καθόλου τα capital control ώστε να επιτρέπουν τουλάχιστον μικροποσά ?

Δημοσ.

θέλω να πληρώσω ένα πολύ μικρό ποσό (~10 ευρώ) μέσω κάρτας στο εξωτερικό σε "κάτι σαν πανεπιστήμιο" ... ξέρει κανείς αν έχουν χαλαρώσει καθόλου τα capital control ώστε να επιτρέπουν τουλάχιστον μικροποσά ?

Εμένα κάρτες στο εξωτερικό έχουν περάσει κανονικά τον τελευταίο καιρό. Κυρίως της alpha bank αλλά και τις εθνικής χρεωστικές. Κάνε μια προσπάθεια.

Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω, τα άτομα με αλλεργία στα καρύδια λογικά απαγορευόνται να φάνε γαλακτομπούρεκο (σιμιγδάλι), σωστά? Αν ναι, μπορώ να αντικαταστήσω το σιμιγδάλι με κάτι άλλο?

Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω, τα άτομα με αλλεργία στα καρύδια λογικά απαγορευόνται να φάνε γαλακτομπούρεκο (σιμιγδάλι), σωστά? Αν ναι, μπορώ να αντικαταστήσω το σιμιγδάλι με κάτι άλλο?

Τι σχέση έχει το σιμιγδάλι με το καρύδι;

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το σιμιγδάλι με το καρύδι;

Ίσως περιέχει σε σκόνη, πρέπει να είμαι απολύτως σίγουρη..

Δημοσ.

Ίσως περιέχει σε σκόνη, πρέπει να είμαι απολύτως σίγουρη..

Αν υπάρχει περίπτωση κανονικά το λέει στη συσκευασία πάντως.

Δημοσ.

Μου έφεραν έναν φορητό υπολογιστή για έλεγχο και επειδή προορίζεται για μικρό παιδί (1η ή 2α δημοτικού πρέπει να πηγαίνει), οι γονείς μου είπαν να του εγκαταστήσω και κάνα παιχνιδάκι. Έχετε υπόψη κανένα παιχνιδάκι; Φυσικά το παιδί παίζει και παιχνίδια flash από το ίντερνετ τύπου hero zero και τέτοια, αλλά θα ήθελα και άλλα παρεμφερή που θα είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή για να μπορεί να παίζει ακόμη και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο ίντερνετ.

Δημοσ.

Έχει βγει η μια ρόδα από την καρέκλα γραφείου. Ξέρετε κάποιον τρόπο για να την κολλήσω, έστω και προσωρινά; Από μέταλλο είναι το υλικό που κούμπωνε κανονικά.

Δημοσ.

Μου έφεραν έναν φορητό υπολογιστή για έλεγχο και επειδή προορίζεται για μικρό παιδί (1η ή 2α δημοτικού πρέπει να πηγαίνει), οι γονείς μου είπαν να του εγκαταστήσω και κάνα παιχνιδάκι. Έχετε υπόψη κανένα παιχνιδάκι; Φυσικά το παιδί παίζει και παιχνίδια flash από το ίντερνετ τύπου hero zero και τέτοια, αλλά θα ήθελα και άλλα παρεμφερή που θα είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή για να μπορεί να παίζει ακόμη και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο ίντερνετ.

Rayman Origins

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...