Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αληθινε δε γνωρίζω αλλά έχεις κοιτάξει σε μαγαζιά με bio? έχουν διάφορα τρελά συνήθως...

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση;

οι ενοικιαστές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ταράτσα;

μ'αρέσουν οι ταράτσες να πηγαίνω να κάθομαι, ή έστω και για λίγο να δω τη θέα, αλλα κάθε φορά που ζητάω είτε στον σπιτονοικοκύρη είτε, οπως σήμερα, στην διαχειρίστρια, (άλλη πολυκατοικια η μία, άλλη η άλλη) μου απαντάνε ότι να'να. 

Παντα ξαφνιάζονται και με ρωτάνε "γιατί να πας στην ταράτσα;" με μεγάλα μάτια. 

Την πρώτη φορά του ειπα ότι θελω να δω τι θέα. Μου λέει δες την απο δω. Είχα ανέβει να πληρώσω το νοίκι.

Και σήμερα, ρωτάω τη διαχειρίστρια.. πάλι ξαφνιασμένη... "γιατί να πας;"

έχω ενα λουλουδι που θέλει ήλιο της λέω...

όχι δε γίνεται μου λέει, ανοιγει και κλείνει δύσκολα η πόρτα...

δηλαδη εγώ σαν ενοικιάστρια δεν έχω δικαίωμα να πάω στην ταρατσα της πολυκατοικιας που μένω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αληθινε δε γνωρίζω αλλά έχεις κοιτάξει σε μαγαζιά με bio? έχουν διάφορα τρελά συνήθως...

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση;

οι ενοικιαστές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ταράτσα;

μ'αρέσουν οι ταράτσες να πηγαίνω να κάθομαι, ή έστω και για λίγο να δω τη θέα, αλλα κάθε φορά που ζητάω είτε στον σπιτονοικοκύρη είτε, οπως σήμερα, στην διαχειρίστρια, (άλλη πολυκατοικια η μία, άλλη η άλλη) μου απαντάνε ότι να'να. 

Παντα ξαφνιάζονται και με ρωτάνε "γιατί να πας στην ταράτσα;" με μεγάλα μάτια. 

Την πρώτη φορά του ειπα ότι θελω να δω τι θέα. Μου λέει δες την απο δω. Είχα ανέβει να πληρώσω το νοίκι.

Και σήμερα, ρωτάω τη διαχειρίστρια.. πάλι ξαφνιασμένη... "γιατί να πας;"

έχω ενα λουλουδι που θέλει ήλιο της λέω...

όχι δε γίνεται μου λέει, ανοιγει και κλείνει δύσκολα η πόρτα...

δηλαδη εγώ σαν ενοικιάστρια δεν έχω δικαίωμα να πάω στην ταρατσα της πολυκατοικιας που μένω;

Κοινόχρηστος χώρος δεν είναι η ταράτσα; Πιστεύω ότι μπορείς να πας!

Κοινόχρηστος χώρος δεν είναι η ταράτσα; Πιστεύω ότι μπορείς να πας!

έτσι νομιζω κι έγω, αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνω

γιατί τι σόι συζήτηση να κάνω τώρα;

αφήστε με να πάω στην ταρατσα είναι δικαίωμα μου!

αφού είπε όχι...i have to live with that :(

Βρες μια δικαιολογία, ότι θέλεις να δεις την κεραία, να απλώσεις τα ρούχα, κάτι! :)

"Ο κανονισμός της πολυκατοικίας και/ή η σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας πρέπει να αναφέρουν το καθεστώς που διέπει την ταράτσα (δώμα) της πολυκατοικίας.

Το δώμα συνήθως είναι κοινόκτητο (ανήκει σε όλους σαν ιδιοκτησία). Μπορεί όμως δικαίωμα χρήσης να έχει μόνο ένας ή ορισμένοι ιδιοκτήτες.

Αν στα παραπάνω έγγραφα δεν καθορίζεται κάτι συγκεκριμένο, τότε το δώμα της πολυκατοικίας είναι κοινόκτητο και κοινόχρηστο. Οι επιτρεπόμενες χρήσεις στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να καθοριστούν με απόφαση της γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας, με γνώμονα το κοινό συμφέρον, και πρέπει να είναι συγκεκριμένες, περιορισμένες και να εξυπηρετούν όλους (ηλιόθερμα, κεντρική κεραία τηλεόρασης, άπλωμα ρούχων ή τίναγμα χαλιών).

Όσο για τους λόγους ασφαλείας που επικαλείται ο ιδιοκτήτης του ρετιρέ (που υποθέτω ότι βρίσκεται κάτω από το εν λόγω δώμα) είναι πράγματι βάσιμοι. Γίνονται πολλές διαρρήξεις από κακοποιούς οι οποίοι κατεβαίνουν από το συχνά αφύλακτο δώμα (αν φυσικά αυτό επικοινωνεί με το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας) στην υποκείμενη βεράντα. Για το λόγο αυτό πρέπει να κλειδώνεται πάντα προσεκτικά η πόρτα του δώματος."

• Like 1

Υπάρχει περίπτωση να περάσει μια συναλλαγή στο paypal για αγορά από ebay χωρίς υπόλοιπα ή άλλες πατέντες; Ρωτάω για να μη τζάμπα στην τράπεζα να βάλω λεφτά στην κάρτα...

Γνωρίζει κανείς αν μία βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ μπορώ να την πάρω και από ΚΕΠ ή πρέπει να πάω στην εφορία;

Κατά πάσα πιθανότητα δε γίνεται από το ΚΕΠ.

Ερώτηση φοβερή.. αυτό το σαν nylon που υπάρχει στη συσκευασία διάφροων προιϊόντων και πατάς κάτι σαν φούσκες που έχει και κάνει πλατς πλατς και αρέσει σε όλους να τα σπάνε, έχει όνομα? :P

Ερώτηση φοβερή.. αυτό το σαν nylon που υπάρχει στη συσκευασία διάφροων προιϊόντων και πατάς κάτι σαν φούσκες που έχει και κάνει πλατς πλατς και αρέσει σε όλους να τα σπάνε, έχει όνομα? :P

Buble wraps.

http://mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...