GreekMonkey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζουμε αν το πρότυπο SMTP μπορεί να μεταφέρει multimedia ύλικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζουμε αν το πρότυπο SMTP μπορεί να μεταφέρει multimedia ύλικο; Τι εννοείς; το smtp είναι πρωτόκολλο μειλ Πότε Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 πρωτόκολλο σωστά. Στις διαφάνειες ο καθηγητής λέει πως μπορεί να μετατρέψει τα δυαδικά αρχεία σε αρχεία κειμένου οπότε μπορεί και multimedia υλικό, αλλά στον ορισμό δεν βρήκα να λέει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πιο ελαφρύ το sata drive απο το ide drive? Σε κουτί σταθερού πόσο να με νοιαζει; 3,5" ειναι το μεγεθος fix, και με τον adaptor την γλιτωνεις. Προφανως αλλο κοστος εχει να δωσω 20+20 για 2 drives παρά 2+2 για τους μετατροπείς. Για μετατροπεις ρευματος μιλας? Αυτο εχει να κανει με το τροφοδοτικο, οχι με τη μητρικη. Αν βαλεις διπλα-διπλα ενα ide drive και ενα sata drive θα διαπιστωσεις τις διαφορες στο μεγεθος και το βαρος. Στο Σκρουτζ οι τιμες των dvd-rw ξεκινανε απο 12€. Στη θεση σoυ tο dvd-r θα το εβγαζα απ το συστημα μου. Μη μου πεις οτι εχεις και floppy. Το στανταρ των dvd drives ενος pc απ οτι ξερω δεν ειναι 3,5" αλλα 5,25". Εγω βασικα οταν εβαλα το πρωτο sata drive μου, αυτο για το οποιο χαιρομουν ηταν οτι ξεφορτωθηκα τη πλατια καλωδιοταινια με την οποια γινoταν η συνδεση στη mobo. ^Tα 11.5Ε από τα οποία ξεκινάνε, δεν συγκρίνονται με το 1.5Ε που έχει το ανταπτοράκι. έψαξες ebay; μπόλικα 1,5€ το ανταπτορακι, τα μεταφορικα πόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιο ελληνικό e-shop με 0 μεταφορικά και 0 αντικαταβολή; (τεχνολογικό e-shop) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιο ελληνικό e-shop με 0 μεταφορικά και 0 αντικαταβολή; (τεχνολογικό e-shop) Απο ενα ποσό παραγγελιας και πανω ή ανεξαρτητως ποσού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν έχεις κατάστημα e-shop.gr κοντά σου, μπορείς να παραγγείλεις κάτι και να το πάρεις από εκεί όταν φτάσει. Αν το πάρεις από το κατάστημα δεν έχει έξοδα αποστολής όσο μικρό και να είναι το κόστος. Εγώ πριν μερικές μέρες παρήγγειλα ένα καλώδιο κόστους λιγότερο του ενός ευρώ και όταν έφτασε πήγα και το πήρα και δεν πλήρωσα τίποτα σε μεταφορικά. Συνήθως όλα τα μαγαζιά έχουν δωρεάν αποστολή στο σπίτι σου με κούριερ από ένα ποσό και πάνω όμως. Το ποσό αυτό δεν είναι στάνταρ, αλλάζει από μαγαζί σε μαγαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν έχεις κατάστημα e-shop.gr κοντά σου, μπορείς να παραγγείλεις κάτι και να το πάρεις από εκεί όταν φτάσει. Αν το πάρεις από το κατάστημα δεν έχει έξοδα αποστολής όσο μικρό και να είναι το κόστος. Εγώ πριν μερικές μέρες παρήγγειλα ένα καλώδιο κόστους λιγότερο του ενός ευρώ και όταν έφτασε πήγα και το πήρα και δεν πλήρωσα τίποτα σε μεταφορικά. Μα αν πας ο ιδιος στο καταστημα και το παρεις, τι μεταφορικα να πληρωσεις? Στο Πλαισιο μαλιστα ειναι φτηνοτερα αν πας απο εκει και παρεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιο ελληνικό e-shop με 0 μεταφορικά και 0 αντικαταβολή; (τεχνολογικό e-shop) Αυτό που λέει ο φίλος από κάτω. Το eshop για παραλαβή από το κατάστημα δεν χρεώνει τίποτα. Αν έχεις κοντά σου eshop βολεύει. Τα υπόλοιπα από ένα όριο και πάνω (πλαίσιο, you κλπ). Μα αν πας ο ιδιος στο καταστημα και το παρεις, τι μεταφορικα να πληρωσεις? Στο Πλαισιο μαλιστα ειναι φτηνοτερα αν πας απο εκει και παρεις κατι. Το καλό με το eshop είναι ότι έχει μαγαζιά σε πολλές πόλεις. Έτσι όλοι εμείς από την επαρχία γλιτώνουμε τα μεταφορικά. 1,5€ το ανταπτορακι, τα μεταφορικα πόσο? Τα περισσότερα φτηνοπράγματα στο ebay έχουν δωρεάν μεταφορικά. Βέβαια αργούν λίγο να φτάσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για μετατροπεις ρευματος μιλας? Αυτο εχει να κανει με το τροφοδοτικο, οχι με τη μητρικη. Αν βαλεις διπλα-διπλα ενα ide drive και ενα sata drive θα διαπιστωσεις τις διαφορες στο μεγεθος και το βαρος. Στο Σκρουτζ οι τιμες των dvd-rw ξεκινανε απο 12€. Στη θεση σoυ tο dvd-r θα το εβγαζα απ το συστημα μου. Μη μου πεις οτι εχεις και floppy. Το στανταρ των dvd drives ενος pc απ οτι ξερω δεν ειναι 3,5" αλλα 5,25". Εγω βασικα οταν εβαλα το πρωτο sata drive μου, αυτο για το οποιο χαιρομουν ηταν οτι ξεφορτωθηκα τη πλατια καλωδιοταινια με την οποια γινoταν η συνδεση στη mobo. 1,5€ το ανταπτορακι, τα μεταφορικα πόσο? Μηδέν. Mιλούσαμε για αγορά Εbay και Κίνα, γαρ. EUR 1.60 Free international shipping Αλλά τώρα που το είπες, με δεδομένο ότι ο alkis13 έχει τοποθεσία Κρήτη και με δεδομένο ότι τα μαγαζιά από τα οποία ξεκινάει από τα ~12Ε το drive, δεν βρίσκονται Κρήτη (για παραλαβή από κατάστημα), ξεχάσαμε να υπολογίσουμε μεταφορικά + αντικ/λή. Οπότε συν ~5Ε πάνω στα ~12Ε = ~17Ε. Μην το παλεύεις. Του περισσεύουν δε του περισσεύουν, μιλάμε για πέταμα ενός έξτρα ~15ευρου (30ευρου μιας και μίλησε για 2τμχ αν δεν κάνω λάθος) σε σχέση με την -μια χαρά κάνει τη δουλειά του- λύση του 1,60Ε(/3,20Ε) αντάπτορα. Ούτε σαν επένδυση δεν είναι να το δει, αφού έχει πει ότι η χρήση που του κάνει είναι μια στις τόσες. Για εσένα μπορεί να αξίζει γιατί μετράει περισσότερο το ότι δεν θέλεις την καλωδιοταινία, σε ενδιαφέρει το βάρος/μέγεθος κλπ. Αλλά για άλλους πολύ απλά, δεν.τους.νοιάζει και δεν τους επηρεάζει σε κάτι (αισθητικά, χωροταξικά, whatever) η ύπαρξη αυτών, οπότε, πέταμα χρημάτων δίχως λόγο για τις υποκειμενικές τους συνθήκες και τα δικά τους κριτήρια (και βαριέμαι να γράψω σεντόνι λόγους γιατί κάποιοι μπορεί και όντως ακόμη διατηρούν και floppy και rom και celeron και δενξερωγωτιάλλο "δεινοσαυρικό" hardware). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αφού η μπύρα προκαλεί διούρηση, δεν είναι καλή για να διώχνει τις τοξίνες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 πρωτόκολλο σωστά. Στις διαφάνειες ο καθηγητής λέει πως μπορεί να μετατρέψει τα δυαδικά αρχεία σε αρχεία κειμένου οπότε μπορεί και multimedia υλικό, αλλά στον ορισμό δεν βρήκα να λέει κάτι τέτοιο. Αυτό που επιτρέπει τα ποικίλου είδους αρχεία είναι το ESMTP (port 27). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αφού η μπύρα προκαλεί διούρηση, δεν είναι καλή για να διώχνει τις τοξίνες??Λες; και να κατεβαζει και την πιεση σαν διουρητικο ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αφού η μπύρα προκαλεί διούρηση, δεν είναι καλή για να διώχνει τις τοξίνες??Η μπύρα είναι υπέρτονη. Προκαλεί αφυδατωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι γενικά το αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση και σπάνια πίνω αλλά τόσο κατούρημα μετά τη μπύρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις