iordanis77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ιde dvd drive? μουσειακο ειδος πλεον. Γιατι δε παιρνεις ενα sata drive? Θα ειναι πιο μικρο, πιο ελαφρυ, πιο γρηγορο, θα γλυτωσεις τη πλατια καλωδιοταινια. Το δε κοστος ειναι πολυ μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ^Tα 11.5Ε από τα οποία ξεκινάνε, δεν συγκρίνονται με το 1.5Ε που έχει το ανταπτοράκι. εχω dvd/rw&dvdrom ide και η νεα μου μητρικη δέχεται μονο sata. Στο internet βρισκω μερικα που λενε απο sata σε ide και οχι τουμπαλιν, εχει καποιος εμπειρια με λινκ να προτείνει; έψαξες ebay; μπόλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ιde dvd drive? μουσειακο ειδος πλεον. Γιατι δε παιρνεις ενα sata drive? Θα ειναι πιο μικρο, πιο ελαφρυ, πιο γρηγορο, θα γλυτωσεις τη πλατια καλωδιοταινια. Το δε κοστος ειναι πολυ μικρο. μουσιακό είδος το dvd/cd ναι είναι, αλλά καμιά φορά χρειάζεται, τώρα για sata/ide, δε με νοιαζει η διαφορα μια στο τόσο που θα το χρησιμοποιώ και αν. Επίσης άλλο τα 20€ και άλλα τα 2€, εφόσον διαφορά δεν θα δω. έψαξες ebay; μπόλικα κατι τετοιο λες να κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι μια χαρά είναι, όπως βλέπεις είναι και Bi-Direction δλδ δουλεύει και αντίστροφα (sata>ide) αν τυχόν το χρειαστείς. υγ.Βρες άλλο πωλητή με καλύτερα ποσοστά αξιολόγησης όμως (έτσι κι αλλιώς σε όλους το ίδιο προϊόν είναι), αυτός παραέχει μπόλικες αρνητικές και ουδέτερες imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι μια χαρά είναι, όπως βλέπεις είναι και Bi-Direction δλδ δουλεύει και αντίστροφα (sata>ide) αν τυχόν το χρειαστείς. Τέλεια! ευχαριστώ πολύ! μαθαμε και τι ειναι το Bi-Direction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παρακαλώ. Πρόσεξε όμως το υγ μου, αν δεν προλαβες το edit μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μουσιακό είδος το dvd/cd ναι είναι, αλλά καμιά φορά χρειάζεται, τώρα για sata/ide, δε με νοιαζει η διαφορα μια στο τόσο που θα το χρησιμοποιώ και αν. Επίσης άλλο τα 20€ και άλλα τα 2€, εφόσον διαφορά δεν θα δω. Εγω το δικο μου drive εχω να το χρησιμοποιησω πολυ καιρο... Το ide drive ενδεχομενως να το πουλησεις σε συλλεκτη, σαν μουσειακο ειδος που ειναι. Δε καταλαβα τι ειπες περι 20€ και 2€. Τις διαφορες παντως σου τις ειπα(πιο μικρο, πιο ελαφρυ, πιο γρηγορο, γλυτωνεις τη πλατια καλωδιοταινια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αύριο που θα παω να την ξαναβρώ αν είναι θα βαλω φωτο! Το θεμα ειναι πως η καρφιτσα ειναι ενθυμιο,αναμνηστικο. Αυτη που εχω σε χαλκο και σε ασημί χρώμα την ειχα και σε χρυσό-επίχρυσο (μάλλον μεταλλικο χρυσο ηταν παρα κανονικο χρυσο) αλλά χάθηκε πριν απο χρονια και το εχω απωθημενο. Οπότε θέλω με εναν τρόπο να παω το σχεδιο κάπου και να μου βρουν-φτιαξουν μια χρυση σαν εκεινη που εχασα. Οταν λεμε κοστος που περιπου αναφερομαστε; Οκ, υποθετω υπαρχουν ποιοτητες και καρατια χρυσου, δε θελω ατοφιο χρυσο του 300€ρικου. Απλα ενα αντιγραφο σε χρυσαφί μεταλλικό χρώμα . Κατσε επειδη δεν καταλαβα, θελεις να φτιαξεις νεα καρφιτσα ή νεο κουμπωμα? Το δευτερο ισως υπαρχει ηδη στην αγορα. Ανεβασε μια φωτο οταν τη βρεις και θα σου πω παραπανω πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγω το δικο μου drive εχω να το χρησιμοποιησω πολυ καιρο... Το ide drive ενδεχομενως να το πουλησεις σε συλλεκτη, σαν μουσειακο ειδος που ειναι. Δε καταλαβα τι ειπες περι 20€ και 2€. Τις διαφορες παντως σου τις ειπα(πιο μικρο, πιο ελαφρυ, πιο γρηγορο, γλυτωνεις τη πλατια καλωδιοταινια). Πιο ελαφρύ το sata drive απο το ide drive? Σε κουτί σταθερού πόσο να με νοιαζει; 3,5" ειναι το μεγεθος fix, και με τον adaptor την γλιτωνεις. Προφανως αλλο κοστος εχει να δωσω 20+20 για 2 drives παρά 2+2 για τους μετατροπείς. edit. Για τον πωλητή δε με νοιάζει ιδιαίτερα, το ebay με εχει εξασφαλίσει αρκετές φορές από απατεώνες που παραγγέλνεις κάτι και χάνεται το account τους, αλλά 98,8% είναι αρκετά καλό θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ειναι καλό, υποφερτο, ή χαλια ; και επαναληψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsGogogo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η. Δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ΔΕΝ μπορω να ανεβασω φωτογραφια..??? Τελευταια φορα που ειχα ανεβασει φωτο την πηρα και την πεταξα μεσα στον κειμενογραφο. Μπαινει κανονικα μεσα αλλα δεν την εμφανιζει..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 . Δηλαδη; Χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Με ΕΛΤΑ οταν λεει ενα δεμα κλείσιμο απο κδ Ιωαννίνων ( την παρασκευη ), θα πρεπει να παει αθηνα-κρητη ή αμεσως κρητη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις