iordanis77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για αυτό που λες εσύ δεν ξέρω να σου πω... την επόμενη φορά όταν την δεις πιάσε της την κουβέντα! : D Για αυτά που λέω εγώ, είναι ολόκληρη κουβέντα για να σου εξηγήσω μέσα από ένα forum και δη μέσα από αυτό το thread. Δηλαδη εισαι ειδικος επιστημων 18ουρολογος?
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα περισσοτερα ειναι αχρηστα. Δε θα χρησιμευσουν σε καποιον. Που τα ανακυκλωνω; Σε κάδο ανακύκλωσης Επίσης μερικά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών έχουν κούτια για ανακύκλωση συσκευών 1
gregdel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο ιταλικό ιντερνετικό φαρμακείο (αντίστοιχο των ελληνικών) που να στέλνει Ελλάδα; Τελικά μετά από ψάξιμο και παίδεμα με τα ιταλικά βρέθηκε αυτό... για όποιον ενδιαφέρεται... http://farmacialoreto.it/
saxos55 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Επίσης μερικά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών έχουν κούτια για ανακύκλωση συσκευών Και όχι μόνο. Έξω από χρωματοπωλεία, σουπερ μαρκετ κτλ έχει κάδους για ανακύκλωση μικρών συσκευών (καφετιέρες, τοστιέρες, κινητά κτλ) http://www.electrocycle.gr/network 1
*nenya* Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα κοινόχρηστα τα μετράμε σαν αποδείξεις για την φορολογική δήλωση ή τσάμπα τα μαζεύω;
Porg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα κοινόχρηστα τα μετράμε σαν αποδείξεις για την φορολογική δήλωση ή τσάμπα τα μαζεύω; Μέχρι τώρα όχι αλλά με αυτούς που μπλέξαμε ποτέ δεν ξέρεις 1
VasKag Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Επειδη ουτε και οι ιδιοι δε γνωριζουν τι τους γινεται, κρατα τα ολα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο. 1
mylo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα κοινοχρηστα πως θα τα πληρωνουμε με καρτα; θα εχει ο διαχειριστης pos; 1
toshd3000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα κοινόχρηστα τα μετράμε σαν αποδείξεις για την φορολογική δήλωση ή τσάμπα τα μαζεύω; τσαμπα τα μαζευεις! γιατι δεν αποσυνδεομαι απο εδω?οποτε το ανοιγω φαινομαι συνδεδεμενος ενω κανω αποσυνδεση..
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα κοινοχρηστα πως θα τα πληρωνουμε με καρτα; θα εχει ο διαχειριστης pos; Με e-banking. Εμείς λέμε να το εφαρμόσουμε για να μην χτυπάμε στον διαχειριστή όποτε γουστάρουμε και τον ενοχλούμε.
Adon1s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εχω μια καρφίτσα που εχει σαν κουμπωμα το κλασσικό στρόγγυλο "πώμα" μεσα στο οποίο περνάει η "μυτη" της καρφίτσας.Είναι σε ενα συγκεκριμένο σχέδιο,χάλκινο μεταλλικό. Μπορώ να πάω σε κοσμηματοπωλείο και να τους πω να μου κάνουν το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε χρυσό ;
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εχω μια καρφίτσα που εχει σαν κουμπωμα το κλασσικό στρόγγυλο "πώμα" μεσα στο οποίο περνάει η "μυτη" της καρφίτσας. Είναι σε ενα συγκεκριμένο σχέδιο,χάλκινο μεταλλικό. Μπορώ να πάω σε κοσμηματοπωλείο και να τους πω να μου κάνουν το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε χρυσό ; Yπαρχουν σε χρυσο αν θυμαμαι καλα. Εισαι σιγουρος πως θελεις να διαθεσεις χρηματα για κατι τετοιο ομως? Τωρα επειδη δεν ξερω τι ακριβως σχεδιο εννοεις και αν ξεφευγει τελειως απο το generic κουμπωμα που εχουν οι καρφιτσες, τοτε θεωρω πως η απαντηση που θα λαβεις ειναι είτε "οχι" γιατι κανεις δεν προκειται να ασχοληθει, είτε "ναι" αλλα θα σου στοιχισει πολυ ακριβα (οπως καθε customια). Αν θελεις ανεβασε μια φωτο, ισως σε κατατοπισουμε καλυτερα. 1
iordanis77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Με e-banking. Εμείς λέμε να το εφαρμόσουμε για να μην χτυπάμε στον διαχειριστή όποτε γουστάρουμε και τον ενοχλούμε. Και στο τελος του χρονου πας στη τραπεζα και παιρνεις αθροιστικη βεβαιωση για την εφορια? Εμεις εχουμε βαλει διαχειριστη μια εταιρια, και περναει καποιος καθε μηνα και εισπραττει. γιατι δεν αποσυνδεομαι απο εδω?οποτε το ανοιγω φαινομαι συνδεδεμενος ενω κανω αποσυνδεση.. Να σβησεις τα cookies. 1
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αύριο που θα παω να την ξαναβρώ αν είναι θα βαλω φωτο! Το θεμα ειναι πως η καρφιτσα ειναι ενθυμιο,αναμνηστικο. Αυτη που εχω σε χαλκο και σε ασημί χρώμα την ειχα και σε χρυσό-επίχρυσο (μάλλον μεταλλικο χρυσο ηταν παρα κανονικο χρυσο) αλλά χάθηκε πριν απο χρονια και το εχω απωθημενο.Οπότε θέλω με εναν τρόπο να παω το σχεδιο κάπου και να μου βρουν-φτιαξουν μια χρυση σαν εκεινη που εχασα. Οταν λεμε κοστος που περιπου αναφερομαστε; Οκ, υποθετω υπαρχουν ποιοτητες και καρατια χρυσου, δε θελω ατοφιο χρυσο του 300€ρικου. Απλα ενα αντιγραφο σε χρυσαφί μεταλλικό χρώμα .
alkis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εχω dvd/rw&dvdrom ide και η νεα μου μητρικη δέχεται μονο sata. Στο internet βρισκω μερικα που λενε απο sata σε ide και οχι τουμπαλιν, εχει καποιος εμπειρια με λινκ να προτείνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις