Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι φωναζουν "18" οι 18ουρες?

Καθε πρωι ερχεται μια στο μπαλκονι και μου παιρνει τ αυτια...

Κάποτε πριν πολλά χρόνια,ήταν μια πανέμορφη κοπέλα,αξιολάτρευτη και πρώτη νοικοκυρά.

Πολλά παληκάρια την ποθούσαν και όλες οι γυναίκες(πεθερές) τη ήθελαν για νύφη τους.

Την καρδιά της όμορφης κοπέλας,κέρδισε ένα παληκάρι,το οποίο και παντρεύτηκε ,παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του.

Η πεθερά τυφλωμένη από ζήλεια και εγωισμό δεν έβλεπε πόσο πολύ αγαπιούνταν οι δυό νέοι κι έκανε τα πάντα ,για να τους χωρίσει.

Ανάγκαζε την- υπάκουη πάντα- νύφη να κάνει ένα σωρό δουλειές,μέχρι να αγανακτίσει και να φύγει.

Η κοπέλα υπέμενε καρτερικά,όλες τις δοκιμασίες,τις ταπεινώσεις,την αχαριστία της κακιάς πεθεράς…για την αγάπη του άντρα της. Μια μέρα,της ζήτησε να φτιάξει 18 καρβέλια και να τα έχει έτοιμα.

Πράγματι η κοπέλα τα είχε έτοιμα ως το μεσημέρι.

Τότε η αντίζηλος της,πήρε το ένα καρβέλι και κατηγόρησε τη νύφη στον γιο της ότι το έφαγε,τονίζοντας έτσι… ότι είναι σπάταλη(!!!!)

Σε άλλα μέρη της Ελλάδας,λένε ότι την κατηγόρησε πως το έδωσε στη μάνα της(η νύφη).

Ο …πολυπόθητος άνδρας την πίστεψε κι η κοπέλα από την αδικία φώναζε …δεκαοχτώ…δεκαοχτώωω…

Μάταια όμως….(η εξουσία του άνδρα ,που ανέφερα σε προηγούμενα άρθρα…ο άνδρας αποφάσισε μόνος του ανακοινώνοντας τις αποφάσεις των γονιών του …ως δικές του).

Το κορίτσι …τρελάθηκε κι ο Θεός την λυπήθηκε μεταμορφώνοντάς την σε πουλί…την δεκαοχτούρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάποτε πριν πολλά χρόνια,ήταν μια πανέμορφη κοπέλα,αξιολάτρευτη και πρώτη νοικοκυρά.

Πολλά παληκάρια την ποθούσαν και όλες οι γυναίκες(πεθερές) τη ήθελαν για νύφη τους.

Την καρδιά της όμορφης κοπέλας,κέρδισε ένα παληκάρι,το οποίο και παντρεύτηκε ,παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του.

Η πεθερά τυφλωμένη από ζήλεια και εγωισμό δεν έβλεπε πόσο πολύ αγαπιούνταν οι δυό νέοι κι έκανε τα πάντα ,για να τους χωρίσει.

Ανάγκαζε την- υπάκουη πάντα- νύφη να κάνει ένα σωρό δουλειές,μέχρι να αγανακτίσει και να φύγει.

Η κοπέλα υπέμενε καρτερικά,όλες τις δοκιμασίες,τις ταπεινώσεις,την αχαριστία της κακιάς πεθεράς…για την αγάπη του άντρα της. Μια μέρα,της ζήτησε να φτιάξει 18 καρβέλια και να τα έχει έτοιμα.

Πράγματι η κοπέλα τα είχε έτοιμα ως το μεσημέρι.

Τότε η αντίζηλος της,πήρε το ένα καρβέλι και κατηγόρησε τη νύφη στον γιο της ότι το έφαγε,τονίζοντας έτσι… ότι είναι σπάταλη(!!!!)

Σε άλλα μέρη της Ελλάδας,λένε ότι την κατηγόρησε πως το έδωσε στη μάνα της(η νύφη).

Ο …πολυπόθητος άνδρας την πίστεψε κι η κοπέλα από την αδικία φώναζε …δεκαοχτώ…δεκαοχτώωω…

Μάταια όμως….(η εξουσία του άνδρα ,που ανέφερα σε προηγούμενα άρθρα…ο άνδρας αποφάσισε μόνος του ανακοινώνοντας τις αποφάσεις των γονιών του …ως δικές του).

Το κορίτσι …τρελάθηκε κι ο Θεός την λυπήθηκε μεταμορφώνοντάς την σε πουλί…την δεκαοχτούρα.

Ναι.. Και μετα τραβηξε το πουλι ωστε να εχει μηκος δεκαοχτω εκατοστα~~~ οποτε δεκαοχτουρα=το λεει το ονομα τι ειναι..

Εχουμε καποιον δοκιμασμενο free audio converter για μετατροπη mp3/flac κλπ?

ffmpeg. 

Free και είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω. Δεν το έχει ξεπεράσει κανένα μέχρι τώρα. Έχει όμως το ελάττωμα ότι είναι σε bash. 

• Like 1

ffmpeg.

Free και είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω. Δεν το έχει ξεπεράσει κανένα μέχρι τώρα. Έχει όμως το ελάττωμα ότι είναι σε bash.

. Τι ειναι το bash ;

Εχω μαζεψει αρκετα καλωδια, πλαστικα και μεταλλικα αντικειμενα και διαφορους φορτιστες για πεταμα. Που μπορω να τα παω για ανακυκλωση;

Επισης εχω και ενα παλιο laptop και ενα σκληρο δισκο τα οποια δε λειτουργουν. Ανακυκλωνονται και αυτα καπου;

Κάποτε πριν πολλά χρόνια,ήταν μια πανέμορφη κοπέλα,αξιολάτρευτη και πρώτη νοικοκυρά......................

Tα παραμυθια ειναι για τα παιδια:)

Γιατί αυτό έχεις μάθει ότι φωνάζουν.

Όταν θα ξανακούσεις, βάλε άλλη λέξη. Π.χ. Γιώ 'γο (από το Γιώργο), 58, go go κτλ. 

Εξηγείται επιστημονικά αυτό που συμβαίνει με τις δεκαοχτούρες και έχει να κάνει σχέση με την ανάκληση γεγονότων και ερεθισμάτων εν γένει. 

Δεν ειναι το θεμα αν λεει "18" ή κατι αλλο ταιριαστο με τη κραυγη.

Γιατι το λεει ρωτησα, βασικα γιατι ερχεται και το λεει στη βεραντα μου. Ειναι πολυ ενοχλητικο.

Ποια ειναι λοιπον η επιστημονικη εξηγηση?

Σημειωσε οτι το λεει με κλειστο το ραμφος!

Δεν ειναι το θεμα αν λεει "18" ή κατι αλλο ταιριαστο με τη κραυγη.

Γιατι το λεει ρωτησα, βασικα γιατι ερχεται και το λεει στη βεραντα μου. Ειναι πολυ ενοχλητικο.

Ποια ειναι λοιπον η επιστημονικη εξηγηση?

Σημειωσε οτι το λεει με κλειστο το ραμφος!

Για αυτό που λες εσύ δεν ξέρω να σου πω... την επόμενη φορά όταν την δεις πιάσε της την κουβέντα! : D

Για αυτά που λέω εγώ, είναι ολόκληρη κουβέντα για να σου εξηγήσω μέσα από ένα forum και δη μέσα από αυτό το thread. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...