Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μελαχρινή απτο promo του μπογδάνου για την εκπομπή προβοκάτσια, πως λέγεται και πόσο κοστίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το icode της εθνικης χρεωνει το μυνημα που σου στελνουν και αν ναι που; στο λογαριασμο;

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.

?

μετά από σκέψη το κατάλαβα!...

νομίζω δεν σου χρεώνουν το μνμ... τουλάχιστον η eurobank δεν το κάνει και η εθνική μάλλον δεν το κάνει... απλά δεν μπορώ να στο πω 100% καθώς έχω μηχανάκι ακόμα.

Για πιο σιγουριά πάρε τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών... νομίζω θα έχεις την πιο αξιόπιστη απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι παροχη νερου αλλα τραβαει το σαλιο απο το στομα

Δεν ειναι σκετο νερο, αφου αφηνει μια αισθηση μουδιασματος. Εκτος αν σου βαζει και κατι αλλο στην αρχη για μικρο χρονικο διαστημα, δε θυμαμαι.

Δημοσ.

Αλεύρι, ζάχαρη, κάποιο διογκωτικό (π.χ. σόδα ή baking powder) και ίσως αλάτι, βανιλλίνη, αβγό.

και το ποσοστο της πραλινας(45%) τι συστατικα εχει?

Δημοσ.

Δεν ειναι σκετο νερο, αφου αφηνει μια αισθηση μουδιασματος. Εκτος αν σου βαζει και κατι αλλο στην αρχη για μικρο χρονικο διαστημα, δε θυμαμαι.

Γενικά όταν πηγαίνουμε στον οδοντίατρο οι αισθήσεις μας είναι σε περίεργη κατάσταση... το μουδιασμα (αν έχεις) προέρχεται είται από την ένεση ξυλοκαϊνης είτε από τοπικό σπρέυ που βάζουν (κυρίως στα παιδάκια :) ) ώστε να μην καταλάβουν καν την ένεση ξυλοκαϊνης.

Αυτό που λές απλή σιελαντλία είναι! Δεν ρίχνει τπτ στο στόμα... αναρροφά τα σάλια μόνο.

http://www.vitsaropoulos.gr/gr/products/1264457057/Swe-Flex

http://www.vitsaropoulos.gr/gr/products/1264457057/DispoEjector

http://medicodent.gr/store/index.php?dispatch=products.view&product_id=30635

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ η Λιδοκαΐνη (Xylocaine ειναι το όνομα του σκευάσματος και έχει επικρατήσει) έχει φοβερή μυρωδιά . Άλλοι λένε φράουλα, εμένα μου μυρίζει μπανάνα (στο spray τουλάχιστον).

Δημοσ.
Βρήκα ξεχασμένα κάτω από το νεροχύτη γκαζάκια μιας χρήσης που έχουν αρχίσει να σκουριάζουν.

Σκέφτηκα να τα βάλω να αδειάζουν ένα ένα στο μπαλκόνι για να τα πετάξω αλλά είναι 4 και τα 2 από αυτά έχουν σκουριά και στο σημείο που μπαίνει η βελόνα.

Υπάρχει άλλος τρόπος να τα ξεφορτωθώ με ασφάλεια?

Δημοσ.

Τι χαρτια χρειαζονται για προσληψη;

Ταυτοτητα ακμα πτυχιο τι αλλο ; καρτα ανεργίας; ολα αυτα φωτοτυπια επικυρωμενα;εκκαθαριστικο χρειαζεται;

Δημοσ.

Τι χαρτια χρειαζονται για προσληψη;

Ταυτοτητα ακμα πτυχιο τι αλλο ; καρτα ανεργίας; ολα αυτα φωτοτυπια επικυρωμενα;εκκαθαριστικο χρειαζεται;

Δε νομίζω ότι είναι στάνταρ, ό,τι σου ζητήσουν. Πιθανό να θέλουν και λογαριασμό συγκεκριμένης τράπεζας.

Δημοσ.

Το λογαριασμό το ξερω. Για τα αλλα δεν γνωριζω, θα παρω τηλεφωνο να μαθω

Αν είναι για σένα το καλό είναι ότι βρήκες δουλειά. Τα χαρτιά κλπ είναι λεπτομέρειες! :)

Δημοσ.

Γιατι φωναζουν "18" οι 18ουρες?

Καθε πρωι ερχεται μια στο μπαλκονι και μου παιρνει τ αυτια...

Γιατί αυτό έχεις μάθει ότι φωνάζουν.

Όταν θα ξανακούσεις, βάλε άλλη λέξη. Π.χ. Γιώ 'γο (από το Γιώργο), 58, go go κτλ. 

Εξηγείται επιστημονικά αυτό που συμβαίνει με τις δεκαοχτούρες και έχει να κάνει σχέση με την ανάκληση γεγονότων και ερεθισμάτων εν γένει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...