Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω το μοτίβο από ένα iPhone 4;

Το passcode; Αν το κάνεις restore σε dfu mode. Χάνεις τα πάντα και δεν πρέπει να έχει και icloud lock για να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις μετά.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μοτίβο με τις γραμμές, όχι passcode.

Σαν passcode για ξεκλείδωμα δε λειτουργεί κι αυτό; Λογικά με restore το περνάς.

Δημοσ.

Παιδιά οταν ειχα παει Κύπρο είχα βρει κατι μπισκοτα που ειχαν μεσα 50% πραλινα. Η συσκευασία ηταν πολυ generic ιδιωτικής ετικετας και δεν θυμάμαι τι έλεγε. Πίσω έγραφε ότι παρασκευαζεται για τον Μασουτη. Τα έχει δοκιμασει κανείς;

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος φιλος, τι ακριβως ειναι η συσκευη που χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι κατα τον καθαρισμο των δοντιων; Αναφερομαι σε αυτη που ειναι μονιμα μεσα στο στομα, κατω απο τη γλωσσα και δινει συνεχη παροχη καποιου υγρου, πιθανον για να μουδιαζει το στομα;

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος φιλος, τι ακριβως ειναι η συσκευη που χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι κατα τον καθαρισμο των δοντιων; Αναφερομαι σε αυτη που ειναι μονιμα μεσα στο στομα, κατω απο τη γλωσσα και δινει συνεχη παροχη καποιου υγρου, πιθανον για να μουδιαζει το στομα;

Σίγουρα δεν αναφέρεσαι σε αυτήν που ειναι για να ρουφάει τα σάλια;

• Moderators
Δημοσ.

δεν ειναι παροχη νερου αλλα τραβαει το σαλιο απο το στομα

Δημοσ.

Παιδιά οταν ειχα παει Κύπρο είχα βρει κατι μπισκοτα που ειχαν μεσα 50% πραλινα. Η συσκευασία ηταν πολυ generic ιδιωτικής ετικετας και δεν θυμάμαι τι έλεγε. Πίσω έγραφε ότι παρασκευαζεται για τον Μασουτη. Τα έχει δοκιμασει κανείς;

Κάπου πήρε το μάτι μου μια διαφήμιση για κάτι μπισκότα, νομίζω "Cookies 45" λεγόταν, με 45% πραλίνα σοκολάτας. Το άλλο 55% τι είναι???

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου μια διαφήμιση για κάτι μπισκότα, νομίζω "Cookies 45" λεγόταν, με 45% πραλίνα σοκολάτας. Το άλλο 55% τι είναι???

Αυτά είδα και τα θυμήθηκα και εγώ! Τα cookies 45 όμως έχουν σοκολάτα και όχι πραλινα φουντουκιού όπως είχαν τα αλλα. Γαμωτο δεν έχω Μασουτη κοντά, ήταν τέλεια αυτά τα μπισκότα

Δημοσ.

Αλεύρι, ζάχαρη, κάποιο διογκωτικό (π.χ. σόδα ή baking powder) και ίσως αλάτι, βανιλλίνη, αβγό.

φαντάστηκα αναφερόταν σε άλλα είδη σοκολάτας (κακάο ξερω γω)

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό, συχνά -αλλά όχι πάντα- όταν ανάβω το σίδερο, πέφτει ο γενικός. Δεν έχω σε παράλληλη λειτουργία κάποια άλλη βαριά ηλεκτρική συσκευή και για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί όχι πάντα αλλά κάποιες φορές μόνο; 

Δημοσ.

Ίσως το καλώδιο είναι στα πρόθυρα του να κοπεί κι έτσι μια κάνει καλή επαφή και είναι 'ντάξει, μια κάνει κακή και ρίχνει τον διακόπτη.

(μερικές φορές το κόψιμο ενός καλωδίου γίνεται απο την μέσα πλευρά της επένδυσής του και δεν φαίνεται ξεκάθαρα οτι υπάρχει πρόβλημα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...