devil-ji Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θελω να διακοψω τη συνδεση στο ιντερνετ (hol). Τηλεφωνω και με πληροφορει οτι μπορει να παρει μαξιμουμ 20 μερες (συνηθως 10). Να φανταστω ειναι το στανταρ ετσι?
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θελω να διακοψω τη συνδεση στο ιντερνετ (hol). Τηλεφωνω και με πληροφορει οτι μπορει να παρει μαξιμουμ 20 μερες (συνηθως 10). Να φανταστω ειναι το στανταρ ετσι? Νορμάλ είναι, μπορεί να πάρει και περισσότερο. 1
DrStein Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα πιστωτικο 300 ευρω απο το Public και ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν μπορω να το δωσω σε καποιον φιλο για να το χρησημοποιησει. Θα το εξαργυρωσουν ή θα πρεπει να ειμαι οπωσδηποτε και εγω παρων? Διστυχως δεν ξερω σε που μπορω να ρωτησω γιαυτο το ρωταω εδω. Αν δεν ανηκει εδω παρακαλω να μεταφερθει.
Razor_7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Tελευταία βγαίνουν απ το πλυντήριο ρούχα,μαύρα κυρίως, με μωβ κηλίδες, σαν να είναι από χλωρίνη ξέρω γω. Τί μπορεί να φταίει;
giorgolavos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πως ηαζουμε ελληνικο λεξικο στο android 4.4??Πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου και εκεί που λέει γλώσσα ξετικαρεις αυτό που λέει "γλώσσα συστήματος" ή κάπως έτσι, και αμέσως σου ανοίγει την επιλογή με όλες τις γλώσσες. Τι καρδιά ελληνικά και αγγλικά και είσαι οκ.
panosno1com Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πόσο νόμιμο είναι το scribd; ποιος ξερει... επ ευκαιριας, πριν κανα διμηνο τριμηνο ειχε αρκετα ελληνικα βιβλια [διαβαζει η μανα μου οχι εγω :P ] και το τελευταιο καιρο δεν εχει σχεδον τιποτα... λες να κανανε καμια αναφορα?
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ποιος ξερει... επ ευκαιριας, πριν κανα διμηνο τριμηνο ειχε αρκετα ελληνικα βιβλια [διαβαζει η μανα μου οχι εγω :P ] και το τελευταιο καιρο δεν εχει σχεδον τιποτα... λες να κανανε καμια αναφορα? Δεν έχω ιδέα...έριξα μια γρήγορη ματιά στους όρους και δεν είδα κάτι ξεκάθαρο. Δεν έβγαλα άκρη.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποτε αρχιζουν οι εκπτώσεις στα μαγαζια;
kalogeros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποτε αρχιζουν οι εκπτώσεις στα μαγαζια; Νομίζω την ερχόμενη Δευτέρα.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποτε αρχιζουν οι εκπτώσεις στα μαγαζια; Επισημα την επομενη εβδομαδα. Ανεπισημα εχουν ηδη αρχισει. Πηγα π.χ χθες στα Massimo Dutti και ειχαν 40% εκπτωση!
mary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα κατέβηκα κέντρο και το 90% των καταστημάτων έχει ήδη βγάλει εκπτώσεις. Αχ τρελό shopping therapy έκανα σήμερα. Ποτε αρχιζουν οι εκπτώσεις στα μαγαζια; 1
mary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε Strantivarius, berska, pull&bear, H&M, κλπ παρομοια ειχαν. Αρα κατα 99% εχουν εκπτωσεις και στο κοσμος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις