zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Εγώ που είμαι γεννημένος το '98, τώρα που μπήκε το '16, θεωρούμαι ενήλικας ανεξάρτητα απ' την ακριβή ημερομηνία γέννησης, ή μόνο για τις εκλογές ισχύει αυτό; Ευχαριστώ. Νομίζω ότι είναι ανάλογα την περίπτωση. Αν λέει πχ ότι πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου τότε παίζει ρόλο η ημερομηνία. Αν μετράνε μόνο τα χρόνια (όπως για τις εκλογές που είπες) τότε θεωρείσαι 18. Ας πούμε δίπλωμα δεν μπορείς να βγάλεις, πρέπει να έχεις συμπληρώσει τα 18. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ερωτηση Ειδα κατι μποτες superdry 50 ευρω σε προσφορα και ειπα να τις παρω Σε μποτες timberland φορα 42 νουμερο,ξερεις κανεις αν εχει την ιδια φορμα?Εχει uk 9-10-11.To 9 αποσο εψαξα ειναι 42-43, και το 10 43-44.Αλλα εχω μπερδευτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ερωτηση Ειδα κατι μποτες superdry 50 ευρω σε προσφορα και ειπα να τις παρω Σε μποτες timberland φορα 42 νουμερο,ξερεις κανεις αν εχει την ιδια φορμα?Εχει uk 9-10-11.To 9 αποσο εψαξα ειναι 42-43, και το 10 43-44.Αλλα εχω μπερδευτει δεν ξερω να σου πω αλλα τσεκαρε τα CM (japan) στις δυο εταιρειες για να εισαι σιγουρος ! Δλδ μπορει στην μια το 42 να ειναι πχ 27εκατοστα και στην αλλη το 43 να ειναι 27εκατοστα! οποτε στη μια θες 42 στην αλλη 43! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 xmm,νομιζω επρεπε να του πω νουμερ 8.Δηλαδη 42 σε μποτα.Τους εστειλε mail ,λογικα θα ξερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 xmm,νομιζω επρεπε να του πω νουμερ 8.Δηλαδη 42 σε μποτα.Τους εστειλε mail ,λογικα θα ξερουν Αν αξίζει βάλτες στις προσφορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με αφορμή το ανεβοκατέβασμα φώτο μελών στο αντίστοιχο thread, υπάρχει τρόπος/εφαρμογή να "στείλεις" preview μια φώτο σε κάποιον χωρίς να μπορεί να την αποθηκεύσει? Υπολογιστή ή καλύτερα σε κινητό θα με ενδιέφερε.Δε μου έρχεται κάτι αυτή τη στιγμή..π.χ. αν κάνω "share my screen" του υπολογιστή μου στον άλλον, μπορεί με print screen να κρατήσει ό,τι βλέπει εκείνη τη στιγμή ε? το ίδιο και από snapchat? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flaoutistas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Που μπορώ να βρω το χάρυ πότερ στα λατινικά και στα αρχαία στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Απο οτι φαινεται ειναι εξαντλημενη η αρχαια ελληνικη εκδοση https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjOn8CqnYzKAhWGliwKHaR3BhAQFggjMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.public.gr%2Fproduct%2Fbooks%2Fgreek-books%2Fliterature%2Ftranslated-literature%2Fareios-potir%2Fprod265802%2F&usg=AFQjCNGRlGRVSbUzGf5Quhzri5gUKEJGSA&sig2=_-EgTCtPNviZ7Ku0OOCdKQ https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjOn8CqnYzKAhWGliwKHaR3BhAQFgg2MAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.psichogios.gr%2Fsite%2FBooks%2Fshow%2F1000166%2Fareios-pothr-h-toy-filosofoy-lithos&usg=AFQjCNGu4pyfObXEWuEA5pmx2uc4bLWlXw&sig2=5_6VzANXuKD2nASPGkfTBg https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjOn8CqnYzKAhWGliwKHaR3BhAQFggqMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.politeianet.gr%2Fbooks%2F9780747568971-rowling-k-joanne-bloomsbury-areios-potir-kai-i-tou-filosofou-lithos-148226&usg=AFQjCNGxkIHMRlzClZK_sCIAlJffMhs7Sg&sig2=zaXhaRAty_-khE1mZ-Dzpg Μπορεις να παρεις μια ιδεα ομως εδω http://www.projethomere.com/travaux/bibliotheque_homere/harry_potter_lithos.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε δορυφορικο πιατο και συνδρομη στο ΟΤΕ-TV. Όταν καποια στιγμη ληξει η συνδρομη,με τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητή και το συγκεκριμενο πιατο, μπορω καπως να πιασω άλλα δορυφορικα κανάλια ; Βασικα θελει τεχνικο το ολο θεμα ή μπορω κιεγω να το κανω ; Εμεις είχαμε γυρίσει και αποκωδικοποιητη και τηλεκοντρόλ και τα πάντα.Μας τα ειχαν ζητησει δηλαδη γιατι αλλιώς πληρώνεις και πρόστιμο! Και κεραία δεν είχαμε πάρει γτ ειχαμε δικια μας ( )...και ειχα γραψει αρκετα προγραμματα γιατί νόμιζα ότι θα μπορούσα να τα δω και μετά την ληξη της συνδρομής αλλά ο καλός ΟΤΕ τα χει προβλέψει όλα...ούτε μπορούσες να αντιγραψεις κατι στο φλασακι ...Ενημερωτικά πόσο πάει τον μήνα; Εμεις με τηλεφωνο-ιντερνετ-tv 60 και τον μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_samurai Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα ειναι Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι σε ταμειο απο τον Σεπτέμβριο,περιπου 3+μηνες. Μιλησα με καποιον για μια δουλεια οπου ξεκιναει απριλιο και τελειωνει Οκτώβριο. Σκεφτομαι να το κοψω και να παω αλλα τα λεφτα ειναι 400€. Ερωτηση:Αν κοψω το ταμειο μετα θα ξαναβγω ή επειδη πηρα δεν θα μου δωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Με αφορμή το ανεβοκατέβασμα φώτο μελών στο αντίστοιχο thread, υπάρχει τρόπος/εφαρμογή να "στείλεις" preview μια φώτο σε κάποιον χωρίς να μπορεί να την αποθηκεύσει? Υπολογιστή ή καλύτερα σε κινητό θα με ενδιέφερε. Δε μου έρχεται κάτι αυτή τη στιγμή.. π.χ. αν κάνω "share my screen" του υπολογιστή μου στον άλλον, μπορεί με print screen να κρατήσει ό,τι βλέπει εκείνη τη στιγμή ε? το ίδιο και από snapchat? το οποι ισχυει σε οτι και να κανεις! με οποιον τροπο και να δειξεις σε καποιον μια φωτογραφια μπορει να παρει φωτογραφια της οθονης και να εχει μετα τη φωτογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα και χρονια πολλα. Θελω να αγορασω ενα παιχνιδι απο την steam χρησιμοποιωντας μια visa που εχω της eurobank.Το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι συνδεμενη με δυο λογαριασμους.Πρωτα απο ολα λογω cc θα με αφησει να προχωρησω στην συναλλαγη;Επισης το βασικοτερο.Η καρτα ειναι συνδεμενη με δυο λογαριασμους.Πως επιλεγεις απο ποιον λογαριασμο θα "τραβηξει" χρηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είναι ήδη συνδεμένη με κάποιον λογαριασμό από τους 2 όταν την χρησιμοποιείς σαν χρεωστική. Σίγουρα αλλάζει από την τράπεζα και μικρή πιθανότητα (σχεδόν μηδαμινή) να αλλάζει από το web banking. Στο steam ο μόνος τρόπος που κατάφερα να αγοράσω ήταν με paypal+AMEX. Με κανέναν άλλον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το πιο πιθανον εναι να μην πετυχει η χρεωση της καρτας λογω capital control. Εξαρταται απο το ειδος του καταστηματος απο το ειδος της αγορας και απο την τυχη. Οταν εκανες αιτηση για την χρεωστικη visa που λες, επελλεξες εναν λογαριασμο απο τους δυο σαν κυριο. Απο αυτον τραβαει χρηματα στις ηλεκτρονικες αγορες. Δυνατοτητα επιλλογης εχεις μονο στο ΑΤΜ Καλημερα και χρονια πολλα. Θελω να αγορασω ενα παιχνιδι απο την steam χρησιμοποιωντας μια visa που εχω της eurobank.Το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι συνδεμενη με δυο λογαριασμους.Πρωτα απο ολα λογω cc θα με αφησει να προχωρησω στην συναλλαγη;Επισης το βασικοτερο.Η καρτα ειναι συνδεμενη με δυο λογαριασμους.Πως επιλεγεις απο ποιον λογαριασμο θα "τραβηξει" χρηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις