iordanis77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 έχετε δει ποτέ τσιγγάνο με γυαλιά μυωπίας; εχεις δει ποτέ ινδιανο με μουστακι? Φιλε αν δεν αντιλαμβανεσε το πειραγμα, δεν φταιω εγω .... Υπαρχουν πολλοι που απεχθανονται το lidl για τους γνωστους λογους, που να ηξερα αν εσυ δεν ησουν ενας απ αυτους. υπαρχουν θεωριες που υποστηριζουν οτι η μυωπια εξαλειφεται αν τελικα δε φορεσεις γυαλιά ενω επειδεινωνεται με τη χρηση τους γιατι το ματι λειτουργει πλεον μονο με πατεριτσες. Να εξαλειφτει οχι, μπορει ομως να μεινει σταθερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Πως στο διαολο βγαινει ο αθλιος ηχος ειδοποιησης μηνυματος του φεισμπουκ στο κινητο; πηγα στις ρυθμισεις και της εφαρμογης και του κινητου,απενεργοποιησα τους ηχους και παλι ακουγονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ποιου κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 γίνεται να έχουν 2 διαφορετικά άτομα το ίδιο email;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 γίνεται να έχουν 2 διαφορετικά άτομα το ίδιο email;;; τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κι όμως! Συνδέθηκα στον λογαριασμό μου στο φέισμπουκ και δεν αναγνώριζε τον κωδικό μου.Έτσι άλλαξα τον κωδικό μου μέσω email και τι βλέπω; Με έχει βάλει στον λογαριασμό κάποιας άλλης! Μπορώ να δω μέχρι και τα μηνύματα της.Πήγα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού της και είδα το email που έχει βάλει είναι ίδιο με το δικό μου.Και στο email μου βλέπω μηνύματα που δεν είναι δικά μου!! hotmail είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tst_inakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 θέλω να κάνω μία παραγγελία από αυτή την σελίδα http://www.rageon.com/, της τάξης των 80 USD. Δεν ξέρω πολλά από διαδικτυακές συναλλαγές και λόγω capital control δεν ξέρω τί ισχύει. Μπορεί να μου στείλει pm να μου εξηγήσει 2 πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κι όμως! Συνδέθηκα στον λογαριασμό μου στο φέισμπουκ και δεν αναγνώριζε τον κωδικό μου.Έτσι άλλαξα τον κωδικό μου μέσω email και τι βλέπω; Με έχει βάλει στον λογαριασμό κάποιας άλλης! Μπορώ να δω μέχρι και τα μηνύματα της.Πήγα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού της και είδα το email που έχει βάλει είναι ίδιο με το δικό μου.Και στο email μου βλέπω μηνύματα που δεν είναι δικά μου!! hotmail είναι ειναι πολυ πιθανο αυτη η αλλη να εκανε λαθος οταν αλλαζε μειλ και εβαλε το δικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 θέλω να κάνω μία παραγγελία από αυτή την σελίδα http://www.rageon.com/, της τάξης των 80 USD. Δεν ξέρω πολλά από διαδικτυακές συναλλαγές και λόγω capital control δεν ξέρω τί ισχύει. Μπορεί να μου στείλει pm να μου εξηγήσει 2 πράγματα; Κάνεις την παραγγελία ακολουθώντας τον προβλεπόμενο τρόπο, προσθέτεις προϊόντα στο καλάθι, ολοκληρώνεις την παραγγελία, δίνεις τα στοιχεία σου κλπ κλπ, δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλώς λόγω του Capital Controls υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδεχόμενο να μην γίνει δεκτή η κάρτα, η διαδικασία των αγορών είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ειμαι 1ο εξαμηνο για οικομικους λογους δεν θα παω μεχρι Σεπτέμβριο...επειδη δεν θελω να περνάν τα εξάμηνα και τα μαθηματα σκεφτόμουν να κάνω αναστολη σπουδων...Λογικα για αυτο το εξαμηνο δεν θα γινεται αλλα σκεφτομαι να το κανω για το εαρινο....Μετα ποτε θα ξεκινήσω; Επικοινώνησα με γραμματεια και μου ειπε η κυριουλα εκει ότι αν είναι να μην παω για ενα χρονο δεν αξιζει να κανω αναστολη.Γίνεται να περασει το εξαμηνο και τον σεπτεμβριο να παρακολουθω τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ειμαι 1ο εξαμηνο για οικομικους λογους δεν θα παω μεχρι Σεπτέμβριο...επειδη δεν θελω να περνάν τα εξάμηνα και τα μαθηματα σκεφτόμουν να κάνω αναστολη σπουδων...Λογικα για αυτο το εξαμηνο δεν θα γινεται αλλα σκεφτομαι να το κανω για το εαρινο....Μετα ποτε θα ξεκινήσω; Επικοινώνησα με γραμματεια και μου ειπε η κυριουλα εκει ότι αν είναι να μην παω για ενα χρονο δεν αξιζει να κανω αναστολη.Γίνεται να περασει το εξαμηνο και τον σεπτεμβριο να παρακολουθω τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου;; Εννοειται. Δεν εχει νοημα η αναστολη σπουδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εννοειται. Δεν εχει νοημα η αναστολη σπουδων. εχει νοημα στο οτι μπορει μετα για καποιο λογο να μην σου φτασει ο χρονος για να τελειωσεις τη σχολη αν δεν κανεις διακοπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ειναι πολυ πιθανο αυτη η αλλη να εκανε λαθος οταν αλλαζε μειλ και εβαλε το δικο σου όταν άλλαξε email στο facebook; δεν θα έπρεπε να το επιβεβαιώσει μέσω email; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εχει νοημα στο οτι μπορει μετα για καποιο λογο να μην σου φτασει ο χρονος για να τελειωσεις τη σχολη αν δεν κανεις διακοπη Νομιζω οριστηκε νεος νομος για την διαγραφη φοιτητων που εχουν υπερβει τα 4 και ν2 ετη....ετσι μου ειπαν Εννοειται. Δεν εχει νοημα η αναστολη σπουδων. Δηλαδη θα φαινομαι 2 ετης στα συστηματα πχ ευδοξος αλλα ουσιαστικα θα μαι πρωτοετης και θα εξεταζομαι στα μαθηματα του 1 εξαμηνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν ισχύει παντού αλλά στο δικό μου ΤΕΙ αν απουσίαζεις εντελώς για 2 συνεχόμενα εξάμηνα ή 3 μή συνεχόμενα, τότε σε διαγράφουν. Αυτό με την αναβολή ισχύει, αλλά μόνο αν σκοπεύεις να λείψεις 2 συνεχόμενα ή 3 μη συνεχόμενα εξάμηνα. Αν δεν θέλεις να πάρεις αναβολή, καλύτερα να δηλώνεις μαθήματα και να πας να δίνεις μερικά στις εξετάσεις, ακόμη και αν δεν τα παρακολουθείς, για να φαίνεσαι ότι είσαι ενεργός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις