stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 έχετε δει ποτέ τσιγγάνο με γυαλιά μυωπίας; Ανεκδοτο ειναι αυτο . . . Πως σου ηρθε; Φιλε μπαμπη ειχες δικιο μια χαρα τωρα μονο που κατεβασα firefox για κινητα κ δεν ειναι το ιδιο βολικο αλλα τουλαχιστον δεν κλεινει
φραμπάλα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στο ασχετο μου ηρθε εντελως.Δεν εχω δει ποτε.Και αναρωτιεμαι αν η φυλη τους δε βγαζει οφθαλμολογικα προβληματα.
andreapaog328 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στο ασχετο μου ηρθε εντελως.Δεν εχω δει ποτε.Και αναρωτιεμαι αν η φυλη τους δε βγαζει οφθαλμολογικα προβληματα. 3
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στο ασχετο μου ηρθε εντελως.Δεν εχω δει ποτε.Και αναρωτιεμαι αν η φυλη τους δε βγαζει οφθαλμολογικα προβλημα.Δεν πηγαινουν κ συχνα στον οφθαλμιατρο. . . Αν κ η ερωτηση σου μπορει να φαινεται αρχικα καπως, υπαρχουν θεωριες που υποστηριζουν οτι η μυωπια εξαλειφεται αν τελικα δε φορεσεις γυαλιά ενω επειδεινωνεται με τη χρηση τους γιατι το ματι λειτουργει πλεον μονο με πατεριτσες. Αν εκανα ενα διδακτορικο στην ιατρικη θα με ενδιεφερε να ερευνησω τη μυωπια στους τσιγγανους 1
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 έχετε δει ποτέ τσιγγάνο με γυαλιά μυωπίας; Οι γυφτοι αμφιβάλλω αν έχουνε πάει ποτε σε οφθαλμίατρο
Adon1s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αλλο γυφτος αλλο τσιγγανος.Επισης αν πεις εναν τσιγγανο "γυφτο" παιζει να πας νοσοκομειο.
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αλλο γυφτος αλλο τσιγγανος. Επισης αν πεις εναν τσιγγανο "γυφτο" παιζει να πας νοσοκομειο. Potatoe potato
doctorkostis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πηγαινουν κ συχνα στον οφθαλμιατρο. . . Αν κ η ερωτηση σου μπορει να φαινεται αρχικα καπως, υπαρχουν θεωριες που υποστηριζουν οτι η μυωπια εξαλειφεται αν τελικα δε φορεσεις γυαλιά ενω επειδεινωνεται με τη χρηση τους γιατι το ματι λειτουργει πλεον μονο με πατεριτσες. Αν εκανα ενα διδακτορικο στην ιατρικη θα με ενδιεφερε να ερευνησω τη μυωπια στους τσιγγανους Δεν ισχύει. Η εξήγηση είναι ότι δεν πάνε στο γιατρό, τουλάχιστον για τέτοια προβλήματα. Επιπλέον, στην παιδική ηλικία συνήθως η μυωπία γίνεται αντιληπτη στο σχολείο, όταν το παιδί δεν βλέπει στον πίνακα. Ξέρεις τη σχέση των τσιγγανων με το σχολείο, οπότε...
kalogeros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Επειδη θελω να ξεφυγω απο το χυμα κρασι που παιρνω απο την καβα, εχει να προτεινει κανεις κανα ωραιο κρασακι εμφιαλωμενο να παω να παρω για σημερα; Κατα προτιμηση οχι ξηρό,αλλα ανοιχτος σε προτασεις. Πηρα χθες το "μελιρρυτο" το οποιο ηταν ωραιο μπορω να πω. Απο ξηρα εχω πιει το περιφημο "κατωι αβερωφ" οκ καλο αλλα πολυ ξηρο για τα γουστα μου. Μπατζετ μεχρι 10-11€ Προφανώς ενδιαφέρεσαι για κόκκινο κρασί. Κοκκινο οικονομικό κρασί που ήπια πρόσφατα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε είναι το Prima Terra του κτήματος Χατζημιχάλη. Οι ποικιλίες από τις οποίες αποτελείται είναι ξινόμαυρο και syrah. Γενικά, η ξινόμαυρη ποικιλία ίσως να είναι η αγαπημένη μου. Η τιμή του είναι κάπου στα 5-6 ευρώ. Κλασσική και οικονομική αξία είναι το Ρήγα Κούπα του κτήματος Λαζαρίδη με τιμή γύρω στα 4-5 ευρώ, αλλά πιθανόν δε θα σου αρέσει. Λίγο πιο ακριβό, γύρω στα 11-12 ευρώ είναι το Κανένας του Τσάνταλη. Εμένα μου άρεσε, η σύζυγος δεν τραλάθηκε. Αγαπημένα μου κόκκινα κρασία είναι το Άβατον και το Evangelo και τα δύο του κτηματος Γεροβασιλείου, αλλά οι τιμές ξεφεύγουν. Το Άβατον είναι κοντά στα 20 ευρώ ενώ το Evangelo κοντά στα 30. Μπορεί να σου φαίνονται πολλά, αλλά καταλαβαίνεις κρασί και δεν είναι τόσο ξηρά, όπως λες ότι θέλεις να είναι. Αν επιμένεις σε κάτι πιο γλυκό, δεν έχω εμπειρία. Θα προτείνω απλώς το Caramelo του Τσάνταλη που είναι γλυκός και ξέρω ότι είναι κλασσική αξία. Η τιμή του είναι κοντά στα 8-9 ευρώ, αλλά μπορείς να το βρεις και σε μικρή συσκευασία ενός ποτηριού για να το δοκιμάσεις πρώτα.
Adon1s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα πηρα αφρωδες ροζε, το "ΑΚΑΚΙΕΣ" του Κυρ-Γιαννη στα 11€ .Θα γραψω αυριο εντυπωσεις
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα πηρα αφρωδες ροζε, το "ΑΚΑΚΙΕΣ" του Κυρ-Γιαννη στα 11€ . Θα γραψω αυριο εντυπωσεις Ψιλοάσχετη απορία...Κυρ Γιάννης είναι ο Μπουτάρης; Δικιά του φίρμα είναι δηλαδή;
Adon1s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα που τσεκαρισα την σελιδα του λεει πως ειναι οντως ο Γιαννης Μπουταρης
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα που τσεκαρισα την σελιδα του λεει πως ειναι οντως ο Γιαννης Μπουταρης Thanks!
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ισχύει. Η εξήγηση είναι ότι δεν πάνε στο γιατρό, τουλάχιστον για τέτοια προβλήματα. Επιπλέον, στην παιδική ηλικία συνήθως η μυωπία γίνεται αντιληπτη στο σχολείο, όταν το παιδί δεν βλέπει στον πίνακα. Ξέρεις τη σχέση των τσιγγανων με το σχολείο, οπότε... Ναι ξερω, ωστοσο μιλησα για μια συμβατικη θεωρια που αντι για γυαλια προτείνει συγκεκριμενες ασκησεις
agrio.imeros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ξερω, ωστοσο μιλησα για μια συμβατικη θεωρια που αντι για γυαλια προτείνει συγκεκριμενες ασκησεις Μέθοδος Bates (Χάξλεϋ) ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις