Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα, το Σαββατο ειναι 2 Ιαν.

Αρα αυριο ψωνιζουμε για 4 μερες!

Και μηπως ξερεις τι ωρα θα κλεισουν?

τα πολυκαταστηματα και soyper markets θα κλεισουν κανονικα οπως καθε καθημερινη στις 9 μμ . Για τα εμπορικα δεν ξερω αλλα πιστευω οτι κι αυτα θα το πανε μεχρι βραδυ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα πολυκαταστηματα και soyper markets θα κλεισουν κανονικα οπως καθε καθημερινη στις 9 μμ . Για τα εμπορικα δεν ξερω αλλα πιστευω οτι κι αυτα θα το πανε μεχρι βραδυ

Τα εμπορικά καταστήματα είναι μέχρι τις 6.

Δημοσ.

Συμπεριλαμβανομενων σουπερ μαρκετ, oπως lidl?

Οχι ειπαμε. Αυτα μεχρι τις 9.

Υ.Γ. Αν ηξερα οτι ενδιαφεροσουν για τα lidl δεν θα σου απαντουσα !!! Καλη χρονιά ....

Δημοσ.

Οχι ειπαμε. Αυτα μεχρι τις 9.

Υ.Γ. Αν ηξερα οτι ενδιαφεροσουν για τα lidl δεν θα σου απαντουσα !!! Καλη χρονιά ....

Kαλα, οχι ειπες εσυ, τον φιλο kalogero ρωτησα.

Δεν ενδιαφερομαι αποκλειστικα για τα lidl, ουτε και καιγομουν να μου απαντησεις αποκλειστικα εσυ.

Αληθεια, τι προβλημα εχεις με τo lidl?

Δημοσ.

Δεν ενδιαφερομαι αποκλειστικα για τα lidl, ουτε και καιγομουν να μου απαντησεις αποκλειστικα εσυ.

Πιστεύω λόγω Γερμανίας θα το λέει...

Δημοσ.

Πιστεύω λόγω Γερμανίας θα το λέει...

Μαλλον θα ειναι φραγκατος ο φιλος.

Εγω απο τοτε που μπηκαν οι τελευταιες αυξησεις κανω τα ψωνια μονο απο lidl και οτι δεν εχει το lidl το παιρνω απο αλλα σουπερμαρκετ. Δε μου περισσευουν για κουβαρνταλικια, ανεργος ανθρωπος.

Περι Γερμανιας καλυτερα να μη συζητησουμε γιατι θα γινει πολιτικη η κουβεντα.

• Like 3
Δημοσ.

έχετε δει ποτέ τσιγγάνο με γυαλιά μυωπίας;

Μπορεί να είναι και η πιο περίεργη μικρή απορία που έχω διαβάσει! :D

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε αν δεν αντιλαμβανεσε το πειραγμα, δεν φταιω εγω ....
Δημοσ.

Για καποιο λογο στο ταμπλετ πριν φορτωσει καλα καλα τη σελιδα ινσομνια την κλεινει. Το κανει μονο με το ινσομνια. Ξερει κανεις τη μπορει να παιζει;

Δημοσ.

Καλημερα.

Επειδη θελω να ξεφυγω απο το χυμα κρασι που παιρνω απο την καβα, εχει να προτεινει κανεις κανα ωραιο κρασακι εμφιαλωμενο να παω να παρω για σημερα;
Κατα προτιμηση οχι ξηρό,αλλα ανοιχτος σε προτασεις.
Πηρα χθες το "μελιρρυτο" το οποιο ηταν ωραιο μπορω να πω. Απο ξηρα εχω πιει το περιφημο "κατωι αβερωφ" οκ καλο αλλα πολυ ξηρο για τα γουστα μου.

Μπατζετ μεχρι 10-11€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...