Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα από καρύδια που πήρα από Βασιλόπουλο και είχαν και τσόφλια μέσα ρεεεε  :(

Δε τα καθαρίζουν καλά οι μ@λ@κες!

Να ταν τα τσοφλια μονο καλα θα ταν. Που ξερουμε αν εχουν καθαρα χερια οταν τα καθαριζουν ή οτι δε σκουπιζουν τη μυτη τους πανω σε αυτα...

Αλλωστε η τιμη των καθαρισμενων καρυδιων εχει ανεβει, οποτε η λυση ειναι να τα παιρνεις ολοκληρα και να τα καθαριζεις ο ιδιος.

Υπαρχει η μεθοδος να βαζεις δυο στη χουφτα ου, πιεζεις και το ενα σπαει. Παντα γελαω με αυτους που λενε οτι δε το καταφερνουν :)

Επεξ/σία από iordanis77
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ταν τα τσοφλια μονο καλα θα ταν. Που ξερουμε αν εχουν καθαρα χερια οταν τα καθαριζουν ή οτι δε σκουπιζουν τη μυτη τους πανω σε αυτα...

Αλλωστε η τιμη των καθαρισμενων καρυδιων εχει ανεβει, οποτε η λυση ειναι να τα παιρνεις ολοκληρα και να τα καθαριζεις ο ιδιος.

Υπαρχει η μεθοδος να βαζεις δυο στη χουφτα ου, πιεζεις και το ενα σπαει. Παντα γελαω με αυτους που λενε οτι δε το καταφερνουν :)

Καλά, ναι, αυτό ισχύει για τα πάντα όμως. Και για το ψωμί που παίρνεις απ' το φούρνο, και για τα σουβλάκια, και για όλα.

Αλλά βρε φίλε... Να σπάσω το δόντι μου στο άσχετο απ' αυτή η μ@λ@κία ? Έλεος... 

Τα λεφτά μόνο που θα δώσω τον οδοντίατρο που θα πάω για βγάλσιμο + απονεύρωση... Χώρια τον πόνο.

Δημοσ.

Το είχα ξεχάσει αυτό! Θα δω αν με βολεύει γιατί γενικά δεν θέλω να χάσω πράγματα (ιστορικό κλπ)

Ανοίγεις τον browser που χρησιμοποιεις και πατάς ctrl+shift+delete και μπορείς να σβήσεις επιλεκτικά ότι θες. Μήπως όσο ζούσες στην Γερμανία επισκεπτόσουν γερμανικές σελίδες; Μπορείς να επιλέξεις να σβήσεις τα πάντα εκτός από το ιστορικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, ναι, αυτό ισχύει για τα πάντα όμως. Και για το ψωμί που παίρνεις απ' το φούρνο, και για τα σουβλάκια, και για όλα.

Στα σουβλακια αυτο ειναι το λιγοτερο που θα σε απασχολησει :lol:

Exω δει φουρνους που ο ταμιας επιανε το ψωμι να στο δωσει, μετα σου εδινε ρεστα...

Στους φουρνους δε μπορεις να ξερεις τι γινεται μεσα, μπορει να τρεμουν τα χερια τους και να πετανε κατω τις φρατζολες, συμφωνοι, εκει δε μπορεις να κανεις τιποτα. Στους ξηρους καρπους ομως μπορεις.

Αλλά βρε φίλε... Να σπάσω το δόντι μου στο άσχετο απ' αυτή η μ@λ@κία ? Έλεος... 

Τα λεφτά μόνο που θα δώσω τον οδοντίατρο που θα πάω για βγάλσιμο + απονεύρωση... Χώρια τον πόνο.

Το οτι εσπασες το δοντι σου απο αυτο, σημαινει οτι ηταν ετοιμο για σπασιμο.

Απονευρωση δε θα γινει, εξαγωγη μονο, σε μια επισκεψη.

Πονο δε θα νιωσεις ιδιατερα γιατι θα γινει τοπικη αναισθησια. Μετα θα εχεις προβληματακι, με τις αιμοπτυσεις :)

Επεξ/σία από iordanis77
Δημοσ.

μπορεί κάποιος διάδικος να παρακολουθεί ηλεκτρονικά την εξέλιξη μιας υπόθεσης? ή μονο οι δικηγόροι μπορούν?

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ adblock, δεν έχω θέμα με τις διαφημίσεις. Απλά να σταματήσω να βλέπω γερμανικά τρένα, αυστριακά ξενοδοχεία κλπ :P

Φαντάσου να βλέπεις το γαλλικό lidl  :wacko:  Δεν μας έφτανε το δικό μας, πρέπει να βλέπουμε και τα ξένα.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάσου να βλέπεις το γαλλικό lidl  :wacko:  Δεν μας έφτανε το δικό μας, πρέπει να βλέπουμε και τα ξένα.

Τα δικά μας οκ, πες τα "ανέχομαι" και μπορεί να δω και τίποτα χρήσιμο. Γενικά δε νομίζω ότι είναι καλό να γεμίσει ο κόσμος adblock, τόσα πράγματα μας δίνουν τζάμπα, από τις διαφημίσεις θα βγάλουν...αλλά τώρα βλέπω άσχετα που δεν τα καταλαβαίνω κιόλας! :D

Δημοσ.

1)αν κλέψεις κάτι και το άτομο που του ανήκει δεν το καταλάβει και του το επιστρέψεις λέγοντας οτι το βρήκες τυχαία στο δρόμο , τότε βάση νόμου σου ανήκει το 2% της αξίας του ? 

2)αν χάσεις κάτι και το βρει κάποιος και αυτό το κάτι κοστίζει 1000 euro(κινητό) και στο επιστρέψει τότε αυτομάτως του χρωστάς 20 euro ? κ αν δεν έχεις να τα δώσεις τότε τι γίνεται βάση νόμου ? μπορεί να το κρατήσει επειδή δεν είχες να του αποδώσεις τα εύρετρα? και αν τότε εσύ πας στην αστυνομία και ισχυριστείς οτι στο έχει κλέψει και γίνει έλεγχος και το βρουν επάνω του (έχεις τα χαρτιά αγοράς)? πως θα αποδείξει πως δεν το έκανε? 

μήπως βρήκα τρύπες στον αστικό κώδικα ?

Δημοσ.

Εκαψα περιπου 410κιλοβατωρες ποσο ρευμα περιπου θα πληρωνα χωρις παγιο, τελη ερτ

90€ μονο το καθαρο ρευμα για ενα τετράμηνο ειναι φυσιολογικό

Δημοσ.

Αυτη τη Κυριακη ειναι ανοιχτα τα καταστηματα?

Οχι δεν ειναι.  Και δεν ειναι ανοιχτα ουτε το Σαββατο. Αυριο, και απο Δευτερα πάλι

Τι λετε; Αξίζει ; https://www.yellowday.gr/shopping/power-bank-2300-mah-6427b50a-8772-4eab-8a9a-c26f91689d32

να το παρω; Εχω κινητό με μπαταρια 2300mA

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...