Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ακριβως. Και βασικα δεν ξερω αν ειναι και θεμα rom ή modem. Περιγραψε ακριβως την κατάσταση στο νημα της rom διχως ορολογίες.

Σωστος φιλε.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και δεν είναι σωστό αλλά θα σου πω το εξής: Είμαι ελαιοχρωματιστής(ένα καθ' όλα βαρέο και ανθυγειϊνό επάγγελμα), το μεροκάματό μου-λόγω συνθηκών-το έχω κατεβάσει στα 25€. Ζητάω δηλαδή τον κατώτερο βασικό μισθό! Το ένσημό μου κοστίζει 45€ ακατέβατα και η υπηρεσία μου έχει 23% ΦΠΑ. Αυτό μας κάνει 25+45=70€+23%= 86.1€/ημέρα!! Πες μου λοιπόν εσύ που θα με πείς τρελό όταν θα σου ζητήσω τόσα για μια μέρα και θ' αρχίσεις τα παζάρια, απο πού να κόψω;;

Δε δικαιολογειται η παρανομια φιλε μου, σε καμμια περιπτωση. Και προσεχε μη γραφεις τετοια πραγματα δημοσιως γιατι μπορει να σε τσιπησει η εφορια :)

Επεξ/σία από iordanis77
Δημοσ.

Μα δεν δουλεύω, άνεργος είμαι(χωρίς ταμείο και επίδομα) ;)

Δεν διαφωνώ καθόλου, την επιβίωση παλεύω.

Κοίταξε, δεν μου αρέσει η κατάσταση που ζω καθόλου, το σύστημα είναι όμως έτσι οπότε προκειμένου να επιβιώσω, "παίζω" με τους δικούς του όρους παλεύοντας παράλληλα να το αλλάξω-αν με καταλαβαίνεις. Δεν είμαι απαθής...

Δημοσ.

Πονάει πολύ το δόντι μου :( άρχισε πριν κάτι μέρες, πήρα νιφλαμολ και ενώ στις αρχές πέρναγε με νιφλαμολ, τώρα ποια δε μου κάνει τίποτα. Πονάω ΠΟΛΎ. Εν το μεταξύ εκεί που πονάω είχα ήδη κάνει σφράγισμα πριν χρόνια. Τι να κάνω παιδιά; Βοηθήστε με! φυσικά πρέπει να πάω οδοντίατρο άλλα μου βγάζει ραντεβού μετά από μήνα και! Τι θα κάνω μέχρι τότε; O πόνος είναι τόσο δυνατός που με εμποδίζει απ το να ασχοληθώ με πράματα

Δημοσ.

Πονάει πολύ το δόντι μου :( άρχισε πριν κάτι μέρες, πήρα νιφλαμολ και ενώ στις αρχές πέρναγε με νιφλαμολ, τώρα ποια δε μου κάνει τίποτα. Πονάω ΠΟΛΎ. Εν το μεταξύ εκεί που πονάω είχα ήδη κάνει σφράγισμα πριν χρόνια. Τι να κάνω παιδιά; Βοηθήστε με! φυσικά πρέπει να πάω οδοντίατρο άλλα μου βγάζει ραντεβού μετά από μήνα και! Τι θα κάνω μέχρι τότε; O πόνος είναι τόσο δυνατός που με εμποδίζει απ το να ασχοληθώ με πράματα

Να πας στα επείγοντα σε ένα νοσοκομείο!

Δημοσ.

Λογικά για απονεύρωση πας, θα μολύνθηκε μέσα. Τράβα νοσοκομείο να σου γράψουν κάνα lonarid n, να πάρεις και κάνα γαρυφαλέλαιο από το φαρμακείο μέχρι να βρεις οδοντίατρο.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο ενα μηνα?! μιλας για συμβεβλημενο με το ταμειο σου οδοντογιατρο?

Εγω αν τηλεφωνησω στη δικη μου μου βγαζει ραντεβου σε 2 μερες.

Πιστευω οτι αν ασχοληθεις με ενα online fps παιχνιδι ξεχνας το πονο:)

Δημοσ.

μερικές φορές μπορώ και κουνάω τα αφτιά μου και άλλες όχι , πως γίνεται αυτό ?. το πρόσεξα τώρα , μπορώ και τα κουνάω μετά απο μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

μερικές φορές μπορώ και κουνάω τα αφτιά μου και άλλες όχι , πως γίνεται αυτό ?. το πρόσεξα τώρα , μπορώ και τα κουνάω μετά απο μήνες.

Τι εννοεις οτι μπορεις να τα κουνας μετα απο μηνες;

Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ξερει απο τουμπερλακι ή να μιλησω με κανα γυφτο;

• Like 1
Δημοσ.

vapir τρομπετα κουνα τα αφτια σου και πετα. που λέγαμε πιτσιρικάδες.

μισό να σε συνδέσω με δενδροπόταμο

Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ξερει απο τουμπερλακι ή να μιλησω με κανα γυφτο;

• Like 1
Δημοσ.

Α εννοείς οτι μπορείς να τα ξανακουνησεις μετα απο μηνες που δεν μπορουσες. Ετσι οπως το γραψες Νομιζα οτι προσπαθεις σήμερα κι αυτα κουνιουνται μετα απο μηνες : p

Δημοσ.

Λογικά για απονεύρωση πας, θα μολύνθηκε μέσα. Τράβα νοσοκομείο να σου γράψουν κάνα lonarid n, να πάρεις και κάνα γαρυφαλέλαιο από το φαρμακείο μέχρι να βρεις οδοντίατρο.

δεν πήγα χθες το βράδυ. κοιμήθηκα. θα πάω σήμερα το απόγευμα για καλό και για κακό.

απονεύρωση όμως νομίζω ότι είχα κάνει...  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις οτι μπορεις να τα κουνας μετα απο μηνες;

μπορούσα και τα κουνούσα πριν καιρό , δεν ξέρω πως , έτυχε μια φορά κ το έκανα κ κατάλαβα οτι μπορώ

μετά δεν μπορούσα ξαφνικά , προσπαθούσα αλλα τίποτα , ε και τώρα μήνες μετά εκεί που έτρωγα το πρωί το κάνω πάλι ασυναίσθητα και μπορώ κ πάλι να το κάνω, ακόμα κ τώρα που σου γράφω. Τι παίζει με αυτό ? υπάρχει κάποια εξήγηση ?  

Δημοσ.

Θέλω να πάρω παιδικό χαλί Saint Clair (Guy Laroche). Επειδή είναι πανάκριβα, ξέρει κανείς κανένα κατάστημα με στοκ? μίλησα με τη Βαμβαξ που κάνει την εισαγωγή και μου είπε στα δικά της καταστήματα δεν έχει στοκ, αλλά φυσικά δεν μου δίνει στοιχεία πελατών της που ίσως έχουν. Εχει πετύχει κανείς?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...