Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πες οk και φερε μαζι σου ενα ραμπο της εφοριας σαν φιλο σου, μολις ολοκληρωθει η δουλεια και πανε να πληρωθουνε μαυρα θα επεμβει ;)

Ναι αλλα να το κανει και οταν πηγαινει σε γιατρο αυτο.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αλλα να το κανει και οταν πηγαινει σε γιατρο αυτο.

Στο γιατρο ειτε εκβιαστικα ειτε ηθελημενα εχει επικρατησει το φακελακι.

Βεβαιως και πρεπει να το κανει και στο γιατρο αν του ζητησει εκβιαστικα λεφτα.

Όποιος χαλιέται με την μη έκδοση αποδείξεων, να μην ψάχνεται για σκόντο στην τελική τιμή. Έλεος! Απο τη μια να κόβω αποδείξεις και απο την άλλη να μου ζητάς καλύτερη τιμή!! Εγώ θα σου πληρώσω τη δουλειά;

Καλημέρα, χρόνια πολλά, καλές γιορτές.

Και εγώ με τράπεζα έχω πρόβλημα, μου έστειλαν τον Νοέμβριο από την Εθνική ως αντικατάσταση της κάρτας που έληξε μία debit Mastercart, στο ΑΤΜ όλα καλά, ενεργοποίηση, PIN, συναλλαγές. Δεν μου την δέχονται στο καταστήματα όμως, υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Το πρόβλημα διευθετήθηκε. Είχα 2 λογαριασμούς στα POS χρησιμοποιούν τον πρώτο που δεν είχα αρκετά λεφτά μέσα. Τους αντάλαξα και από αύριο θα είμαι εντάξει. Ευχαριστώ όσους απάντησαν.

Αν καποιος αγορασει κατι με δοσεις και μετα καθυστερήσει να δινει την δοση ή δεν εχει να πληρωσει καθολου τι γινετε ?

Επιστρεφει το προιον, παει δικαστικά η απλα μπαινουν τοκοι υπερημερίας  ?

Αν καποιος αγορασει κατι με δοσεις και μετα καθυστερήσει να δινει την δοση ή δεν εχει να πληρωσει καθολου τι γινετε ?

Επιστρεφει το προιον, παει δικαστικά η απλα μπαινουν τοκοι υπερημερίας  ?

Έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν τόκοι. Λογικά αν μαζευτεί πολύ μεγάλο ποσό και δεν μπορείς να το πληρώσεις, τότε θα μιλάς με την τράπεζα μέσω δικηγόρου.

• Like 1

Όποιος χαλιέται με την μη έκδοση αποδείξεων, να μην ψάχνεται για σκόντο στην τελική τιμή. Έλεος! Απο τη μια να κόβω αποδείξεις και απο την άλλη να μου ζητάς καλύτερη τιμή!! Εγώ θα σου πληρώσω τη δουλειά;

Aρα ειναι σωστο καποιοι να μη κοβουν αποδειξεις και να κλεβουν το κρατος, και καποιοι αλλοι να κοβουν σα κοροιδα?

Έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν τόκοι. Λογικά αν μαζευτεί πολύ μεγάλο ποσό και δεν μπορείς να το πληρώσεις, τότε θα μιλάς με την τράπεζα μέσω δικηγόρου.

ok ευχαριστω, να σου πω μηπως ξερεις αν πρεπει να πληρωνω κάθε μηνα η μπορω να δωσω πχ 4-5 μηνες μαζι

Μπορείς να τα δώσεις και όλα μαζί αν θες.

Πάντως αν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις για τη δόση, καλύτερα να μην το πάρεις.

Και τι πάει να πει αυτό, ότι πρέπει το κράτος να βάλει την έκπτωση που εσύ θα κάνεις στον πελάτη σου; Αν δε μπορείς να κάνεις σκόντο πες του απλά ότι δε γίνεται.

Aρα ειναι σωστο καποιοι να μη κοβουν αποδειξεις και να κλεβουν το κρατος, και καποιοι αλλοι να κοβουν σα κοροιδα?

Φυσικά και δεν είναι σωστό αλλά θα σου πω το εξής: Είμαι ελαιοχρωματιστής(ένα καθ' όλα βαρέο και ανθυγειϊνό επάγγελμα), το μεροκάματό μου-λόγω συνθηκών-το έχω κατεβάσει στα 25€. Ζητάω δηλαδή τον κατώτερο βασικό μισθό! Το ένσημό μου κοστίζει 45€ ακατέβατα και η υπηρεσία μου έχει 23% ΦΠΑ. Αυτό μας κάνει 25+45=70€+23%= 86.1€/ημέρα!! Πες μου λοιπόν εσύ που θα με πείς τρελό όταν θα σου ζητήσω τόσα για μια μέρα και θ' αρχίσεις τα παζάρια, απο πού να κόψω;;

Και τι πάει να πει αυτό, ότι πρέπει το κράτος να βάλει την έκπτωση που εσύ θα κάνεις στον πελάτη σου; Αν δε μπορείς να κάνεις σκόντο πες του απλά ότι δε γίνετ

Κρίνοντας απο την απάντησή μου στην προηγούμενη παράθεση, πες μου απο πού να σου κόψω όταν θα μου αρχίσεις τα παζάρια όταν θα ακούσεις 86€ την ημέρα και πες μου οτι θα προτιμήσεις κάποιον άλλο πιο φθηνό που δεν θα "κλέβει" να γελάσω.

Το κράτος με ξεφτίλισε όταν έπαιξε και έχασε τα χρήματα του ΙΚΑ στο χρηματιστήριο και συνεχίζει να με ξεφτιλίζει κόβοντας μισθούς και συντάξεις χωρίς να ρωτήσει, για χρέη που δημιούργησε ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ για να αυξηθούν τα προσωπικά κέρδη τους! Έχει χάσει κάθε δικαίωμα.

• Like 5

Στη δικη μου περιπτωση πχ απο Cosmote πηγαινει TURKCELL τυχαιες χρονικες στιγμες. Λογικα καποιο bug θα ειναι, με μια beta εκδοση που εχω βαλει. Αυτον τον ορο μπορω να χρησιμοποιησω;

• Moderators

Οχι ακριβως. Και βασικα δεν ξερω αν ειναι και θεμα rom ή modem. Περιγραψε ακριβως την κατάσταση στο νημα της rom διχως ορολογίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...