lefi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, χρόνια πολλά, καλές γιορτές. Και εγώ με τράπεζα έχω πρόβλημα, μου έστειλαν τον Νοέμβριο από την Εθνική ως αντικατάσταση της κάρτας που έληξε μία debit Mastercart, στο ΑΤΜ όλα καλά, ενεργοποίηση, PIN, συναλλαγές. Δεν μου την δέχονται στο καταστήματα όμως, υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποια καταστηματα δεν την δεχονται; Καλημέρα, χρόνια πολλά, καλές γιορτές. Και εγώ με τράπεζα έχω πρόβλημα, μου έστειλαν τον Νοέμβριο από την Εθνική ως αντικατάσταση της κάρτας που έληξε μία debit Mastercart, στο ΑΤΜ όλα καλά, ενεργοποίηση, PIN, συναλλαγές. Δεν μου την δέχονται στο καταστήματα όμως, υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 μπορώ τώρα να αγοράσω από ebay ή θα πρέπει να περιμένω καιρό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 μπορώ τώρα να αγοράσω από ebay ή θα πρέπει να περιμένω καιρό;;Να αγορασεις παντα μπορειςΝα πληρωσεις ισως υπαρξει προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά κ χρόνια πολλά. Έχω αναλάβει τη σελίδα fb καταστήματος ρούχων και μου είπαν να μη βάζω τιμές γιατί έχουν ακούσει ότι απαγορεύεται. Μήπως κάνουν λάθος; Αφού το κατάστημα είναι νόμιμο γιατί να απαγορεύεται; έχω δει σε άλλα sites που λένε τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καποιο δωρεαν (και κατα προτιμηση adware/malware free) και ελαφρυ προγραμματακι για iso mount, virtual cd/dvd? Με ενα ψαξιμο εβγαλε αρκετα. Καποιο συγκεκριμενο ομως απο δικης σας προσωπικη χρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποια καταστηματα δεν την δεχονται; Προς το παρόν την δοκίμασα σε carrefour και Max Perry. Εάν είναι ένα κατάστημα να έχει το σήμα Mastercard, αλλά να μην δέχεται την συγκεκριμένη με συγχωρείται αλλά τα έχουν κάνει αχταρμάς (μην πω τίποτα άλλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οταν λες δεν τη δεχονται, εννοεις σαν καταστημα ή σαν μηχανημα του καταστηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καποιο δωρεαν (και κατα προτιμηση adware/malware free) και ελαφρυ προγραμματακι για iso mount, virtual cd/dvd? Με ενα ψαξιμο εβγαλε αρκετα. Καποιο συγκεκριμενο ομως απο δικης σας προσωπικη χρηση? Εγώ προσωπικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από το Daemon Tools Lite, δωρεάν φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Τα windows 10 υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος να τα κατεβάσεις, εκτός του Windows Update; Ότι και να κάνω στο τέλος με πετάει στο Windows Update, το οποίο δε φαίνεται να έχει επιλογή να σταματήσεις τη λήψη και να τη συνεχίσεις αργότερα. Μου φαίνεται και μία φορά που έκλεισα το PC διακόπηκε τελείως η λήψη. *η πραγματική σύνδεση δεν είναι ούτε 1 Μbps και μία φορά που το άφησα όλη νύχτα είχε σταματήσει να κατεβάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Τα windows 10 υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος να τα κατεβάσεις, εκτός του Windows Update; Ότι και να κάνω στο τέλος με πετάει στο Windows Update, το οποίο δε φαίνεται να έχει επιλογή να σταματήσεις τη λήψη και να τη συνεχίσεις αργότερα. Μου φαίνεται και μία φορά που έκλεισα το PC διακόπηκε τελείως η λήψη. *η πραγματική σύνδεση δεν είναι ούτε 1 Μbps και μία φορά που το άφησα όλη νύχτα είχε σταματήσει να κατεβάζει... Μπορείς να το κατεβάσεις με το Media Creation Tool (πας εκεί που λέει download tool now). Μπορείς να το κατεβάσεις από όποιον υπολογιστή θες, μπορείς να πας και σε κάποιος φίλο σου για παράδειγμα που μπορεί να έχει ποιο γρήγορη γραμμή, και μετά το εγκαθιστάς σε όποιονδήποτε υπολογιστή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να το κατεβάσεις με το Media Creation Tool (πας εκεί που λέει download tool now). Μπορείς να το κατεβάσεις από όποιον υπολογιστή θες, μπορείς να πας και σε κάποιος φίλο σου για παράδειγμα που μπορεί να έχει ποιο γρήγορη γραμμή, και μετά το εγκαθιστάς σε όποιονδήποτε υπολογιστή.Οταν το κατεβασεις απλα το μεταφερεις σε φλασακι; Πρεπει να κανεις το φλασακι να ξεκιναει υπολογιστη; Το γραφεις σε μορφη iso? Τι ακριβως κανεις μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οταν το κατεβασεις απλα το μεταφερεις σε φλασακι; Πρεπει να κανεις το φλασακι να ξεκιναει υπολογιστη; Το γραφεις σε μορφη iso? Τι ακριβως κανεις μετα; Μπορείς να το κατεβάσεις σε iso για να το γράψεις σε ένα dvd, ή αν έχεις πρόχειρο ένα φλασάκι μπορείς να το περάσεις εκεί. Το Media Creation Tool σου δείνει την επιλογή να δημιουργήσει αμέσως bootable φλασάκι, αν έχεις άμεσα διαθέσιμο το φλασάκι. Αν θέλεις να κατεβάσεις το iso και να δημιουργήσεις εκ των υστέρων ένα φλασάκι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα rufus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να το κατεβάσεις σε iso για να το γράψεις σε ένα dvd, ή αν έχεις πρόχειρο ένα φλασάκι μπορείς να το περάσεις εκεί. Το Media Creation Tool σου δείνει την επιλογή να δημιουργήσει αμέσως bootable φλασάκι, αν έχεις άμεσα διαθέσιμο το φλασάκι. Αν θέλεις να κατεβάσεις το iso και να δημιουργήσεις εκ των υστέρων ένα φλασάκι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα rufus.Ευχαριστω.Νομιζω πιο ευκολο, για μενα, θα ειναι να το κατεβασω απο τον σταθερο υπολογιστη σε φλασακι που θα το κανω, αν τα καταφερω, bootable, και μετα να ξεκινησω το laptop με αυτο. Θελω να γινει συγχρονως format στο laptop. Γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω. Νομιζω πιο ευκολο, για μενα, θα ειναι να το κατεβασω απο τον σταθερο υπολογιστη σε φλασακι που θα το κανω, αν τα καταφερω, bootable, και μετα να ξεκινησω το laptop με αυτο. Θελω να γινει συγχρονως format στο laptop. Γινεται; Αν έχεις ήδη διαθέσιμο φλασάκι, θα το συνδέσεις στον υπολογιστή ΠΡΙΝ κατεβάσεις τα Windows με το πρόγραμα Media Creation Tool. Όταν τρέξεις το MCT θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το κατεβάσει στο φλασάκι που έχεις συνδεδεμένο. Εσύ απλώς θα επιλέξεις το φλασάκι και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, θα κατεβάσει τα Windows και θα τα μεταφέρει αυτόματα στο φλασάκι. Μετά μπορείς να εγκαταστήσεις τα Windows σε όποιον υπολογιστή θες κάνοντας boot από το φλασάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις